Witam po weekendzie
Róże w oczach rozkwitały i są piękne.
Jednak nie rozwinęły jeszcze pączków : Pashminka ? chociaż już jeden płateczek się odkleił od paczusia,
Hansestadt Rostock, Sweet Juliet i Larissa.
Ewciu-gajowa, życzę Ci wytchnienia i dużo czasu na podziwianie swoje pracy , roślinek i różyczek.
Ewciu-majowa, tak napisałaś, że w pierwszej chwili pomyślałam, że ona padła.

Wiem, to tak cudny delikatny kolor, że uchwycić go jest naprawdę trudno. Zajrzę do Ciebie na oglądanie.
Miałaś rację popadało i to porządne. Jestem ciekawa czy róże Ci się rozwinęły. Było tak upalnie i duszno.
Majeczko-edulkotku, dziękuję

troszkę się nasyciłam ich pięknem. Mogła bym tak bez końca.
Focę, focę zawsze coś będzie na jesienne i zimowe dni.
Majeczko plamy odrobinkę zmył deszcz, jednak one są widoczne, muszą odrosnąć nowe listki, to będzie już ładniej. Ciekawa jestem czy ten środek jest skuteczny?
Aniu, hihihi?hi

śmieję się z tego co piszesz. No dobrze bardzo się cieszę, że wszystko Ci się podoba.
Zauważyłam, że Fo bardzo mobilizuje. No przecież nie robiłabym fotki z chwaściorami i to na dodatek Edence czy Innej królowej.
Ciekawe rzeczy piszesz z tym denaturatem , nie wiedziałam o tym złotym środku. Podpytam tylko o dawkę.
Dorotko, mnie aż się zdjęć robić odechciało, dobrze, że deszcz odrobinę je zmył.
Beatko68, odpoczęłam i foty porobione, tylko wyjeżdżać było przykro. Podlałam i muszą dać radę
do środy.
Gosiu-Margo, kochana jesteś, zrobisz zmiany i różyczek więcej Ci wejdzie. Staram się robić zdjęcia w różnych ujęciach, wiesz nie zawsze mogę skierować aparat, chociaż bym chciała, bo jednak należy dbać o sprawy prywatne i nie wypada ujmować posesji sąsiadów.
Alutka, podobno Score można pryskać tylko dwa razy w roku. Ten mój środek - Dithane poleciła mi Pani z PGR ? Bródno. Podpytam Anię ile tego denaturatu mam dodać i już nie będzie tych plam.
Moje to Milion Bells, bo takie miały karteczki. Pierwszy raz mam bodziszki i również widzę, że to dość ekspansywne roślinki. Pewnie i ja muszę je przesadzać na jesieni.
Kasiu-magenta, się robi ile tylko można.

Tylko jest jedno ale, im zdjęcie ma większą perspektywę, tym roślinki mniejsze i niewyraźne.
Ogólne spojrzenie na rabatkę.
Pastellka,