Dziś się na Podlasiu strasznie ochłodziło
 Mam nadzieję że to nie koniec lata...
 Zaplątało mi się jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj kiedy jeszcze nie było tak zimno

u mnie w ogóle nie pada, ciągle tylko wieje, zimno się zrobiło i ciemne chmury ale deszczu to nawet kropelki nie spadło... codziennie muszę podlewać ogród
 u mnie w ogóle nie pada, ciągle tylko wieje, zimno się zrobiło i ciemne chmury ale deszczu to nawet kropelki nie spadło... codziennie muszę podlewać ogród   

Liliowiec widać że ma tyle pąków że będziesz miała piękne kwitnienie w tym roku
 Liliowiec widać że ma tyle pąków że będziesz miała piękne kwitnienie w tym roku  

dziękuję za odwiedziny!
   dziękuję za odwiedziny!
 rozrasta się w tempie błyskawicznym... w tym roku udawała nornicę
 rozrasta się w tempie błyskawicznym... w tym roku udawała nornicę  Tak się rozrosła, że zaczęła podnosić mi włókninę i byłam przekonana że to nornica grasuje po ogrodzie. Po rozcięciu materiału okazało się że to Tojeść ma za mało miejsca w "dziurce" którą jej zostawiłam :p
 Tak się rozrosła, że zaczęła podnosić mi włókninę i byłam przekonana że to nornica grasuje po ogrodzie. Po rozcięciu materiału okazało się że to Tojeść ma za mało miejsca w "dziurce" którą jej zostawiłam :p

dobre. Tojeść udawała nornicę
 dobre. Tojeść udawała nornicę  Och, te nasze ogrody! Zawsze nas czymś zaskoczą. Oby tak pozytywnie jak ta Twoja tojeść
  Och, te nasze ogrody! Zawsze nas czymś zaskoczą. Oby tak pozytywnie jak ta Twoja tojeść 

Dziś u mnie też deszczowa pogoda i zimniej ale nie martwmy się w przyszłym tygodniu znów ma się ocieplić
 Dziś u mnie też deszczowa pogoda i zimniej ale nie martwmy się w przyszłym tygodniu znów ma się ocieplić   
  Dziękuję za pochwały
 Dziękuję za pochwały