Wiejska działeczka Marty
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejska działeczka Marty
U mnie przestało padać, a jak u Ciebie? wychylisz się na dwór? Miłego dnia! 

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Martuś śliczny skalniaczek. A kalosze to komu skubnełaś?

- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Kontakt:
Witaj Anusiu
Beatko kalosze dał mi wujek.
Kornelko gdybym nie musiała to na pewno nosa bym za drzwi domu nie wychyliła,ale rano musiałam wyjść po chlebek,potem starszego naszykować na zawody zorganizowane na dzień dziecka,no jeszcze po m muszę wyjechać.do tego złapało mnie straszne przeziębienie,Musze uważać na młodszego żeby go nie zarazić bo za 2 tyg idziemy do szpitala i musi być zdrowy,łatwo powiedzieć szczególnie przy takiej pogodzie.
U nas wiatr niemiłosierny na term 9 st. i pewnie za chwile będzie padać.No nic lecę wypić herbatkę z cytrynką.

Beatko kalosze dał mi wujek.

Kornelko gdybym nie musiała to na pewno nosa bym za drzwi domu nie wychyliła,ale rano musiałam wyjść po chlebek,potem starszego naszykować na zawody zorganizowane na dzień dziecka,no jeszcze po m muszę wyjechać.do tego złapało mnie straszne przeziębienie,Musze uważać na młodszego żeby go nie zarazić bo za 2 tyg idziemy do szpitala i musi być zdrowy,łatwo powiedzieć szczególnie przy takiej pogodzie.
U nas wiatr niemiłosierny na term 9 st. i pewnie za chwile będzie padać.No nic lecę wypić herbatkę z cytrynką.
Martuś zdrówka życzę i trzymam kciuki, żebyś Ty wyzdrowiała i z małym, żeby wszystko dobrze było. 

Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Kawałek zielonego marzenia
- Lukrecja
- 1000p
Martuś, kuruj się, nie rób nic ponad to co konieczne, świat się nie zawali. Zdrowie najważniejsze. I tego Ci właśnie teraz życzę, małemu również 

- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Marto nie wiem czy zaglądasz na watek lubelski jeśli tak to pewnie wiesz o spotkaniu u mnie 10 czerwca a jeśli nie to zapraszam.
Śliczne goździki , no i różyczka jak widać zdecydowanie chce być zauważona
Dopiero na jesień ja ruszaj jeśli chcesz jej zmienić miejsce lub zmienić podłoże. Jest warta zadbania
No i zdrówka, mam nadzieję, że dziś już lepiej

No i zdrówka, mam nadzieję, że dziś już lepiej
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Dzięki Joluś za info.Daj mi namiary na PW zobaczę czy to daleko ode mnie.
Simbi myślę ze ja przesadzę w bardziej widoczne miejsce.Dziś już lepiej choć straciłam węch od kataru.Dobrze że na obiad jedziemy do mamy.
W końcu przestało wiać,ale nadal zimno.Wczoraj wywróciło mi pergolę z winogronem,ale na szczescie sie nie połamało.
Simbi myślę ze ja przesadzę w bardziej widoczne miejsce.Dziś już lepiej choć straciłam węch od kataru.Dobrze że na obiad jedziemy do mamy.
W końcu przestało wiać,ale nadal zimno.Wczoraj wywróciło mi pergolę z winogronem,ale na szczescie sie nie połamało.
Cieszę się ,że już lepiej. Uważaj na siebie , bo pogoda zdradliwa. Rzeczywiście musiało ładnie wiać u ciebie, dobrze,że bez szkód z tym winogronkiem
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
U mnie też wczoraj wiało nieźle, ale dzisiaj raczej spokój. 12 stopni więc raczej chłodno, ale wczoraj odczuwalna temperatura była dużo niższa. Przy takich różnicach temperatur musiał się pojawić na FO jakiś katar. Trzymaj się zdrowo.
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Martuś postaraj się przyjechać do Joli w niedziele,
bardzo bym chciała poznać Cię w realu
. A tak ogólnie to spotkania lubelaków są super.

- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Beatko masz adres joli bo coś mi jeszcze nie wysłała.
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Poszłam dziś przejrzeć moje roślinki i znowu załamka,rabata z żurawkami i cały warzywnik przekopany wzdłuż i w szerz przekopany przez nornice
.Na razie powtykałam czosnek zobaczę co będzie dalej .
Krzewuszka nie popisała się mocno podmarzła.

kuklik od Franczeski

ostrokrzew tez długo zbierał się,ale w końcu ruszył

zapomniałam nazwy bo gdzieś karteczka wyfrunęła

Krzewuszka nie popisała się mocno podmarzła.

kuklik od Franczeski

ostrokrzew tez długo zbierał się,ale w końcu ruszył

zapomniałam nazwy bo gdzieś karteczka wyfrunęła

- Lukrecja
- 1000p
Znów pokazujesz takie fajne fotki, bardzo kolorowe! Pociesz się, mam podobnie, tylko że u mnie kret daje czadu, wykopał nieziemski kopiec tuż przy korzeniach powojnika, cały Jackmani wisi... nie wiem czy coś z niego jeszcze będzie! Oczywiście, jakby miał mało wlazł w sam środek rabatki z bylinami i mam pobojowisko! Też ratuję się czosnkiem i octem wlewanym prosto do nory... porażka na całego 

- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
hmm..
mówisz ocet o tym nie wiedziałam.W ubiegłym roku czosnek wystarczył.Jak nie to zrobię gnojówkę z czarnego bzu znowu będzie przez 3 dni smród,