Moje nowe hobby- Kazik :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje nowe hobby- Kazik :)

Post »

Kaziu, Kaziu, oddaj żonie portfel bo z torbami pójdziesz :;230
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To nie on tylko księgowa pójdzie z torbami. :;230 Kaziu. Jak ja Cię rozumiem - przecież inaczej nie można przywitać wiosny jak nowymi zakupami. I tak będzie cały sezon. :;230 ;:196
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kazik, takie podniesione rabaty z lekkim spadkiem to nawet ładniej wyglądają :) A zakupy hmm to jest normalne i każdy z nas Ciebie rozumie, bo robimy dokładnie to samo :;230
Ja też wziąłem się ostro za prace w ogrodzie. Przerabiam trochę dwie rabaty i myślę, że w sobotę już je skończę. Zostało mi jeszcze tylko doprowadzić drugą część ogrodu do porządku. Tą, co zryły mi krety :evil:
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Świetna robota Kazik! Rabatki doprowadzone do perfekcyjnego porządku, na pewno już za moment będą cieszyć oczy!
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Gratuluję zrobionego porządeczku, u Ciebie zawsze perfekcyjnie ogród dopieszczony :wink: zakupy rewelacyjne tylko czekać, gdy wszystko wyjdzie z ziemi ;:138
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
Dyskrecja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lis 2010, o 20:01

Post »

Witaj Kaziku !
Jestem dzisiaj pierwszy raz w Twoim ogrodzie, przeglądnęłam całe 32 strony, założyłeś piękny ogród, wprowadziłeś tyyyyyle gatunków roślin, musiałeś poznać ich wymagania i utrzymać w takim stanie, bez chwastów - podziwiam.
Twój ogród oglądałam ze szczególnym sentymentem, bo pochodzę z Twojej miejscowości a mama ciągle jeszcze tam mieszka. Ja przed laty wyjechałam "za mężem" ale wszystko co łączy się z tymi stronami jest mi szczególnie bliskie.
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, może kiedyś odważę się założyć własny wątek.
Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę wspaniałego samopoczucia w tym pięknym ogrodzie.
Pozdrawiam, Henia
"Różanka w Sudetach"
Część 3 (Aktualna), część 2, część 1.
Awatar użytkownika
7koliberek9
200p
200p
Od: 17 mar 2008, o 12:37

Post »

Kaziku, jestem pierwszy raz u Ciebie i nie mogę wyjść z podziwu jak tu pięknie ;:111 Tyle rozmaitych roślin, tyle zieleni, tyle kwiatów ;:138 Najbardziej podobał mi się miesiąc czerwiec w Twoim ogrodzie :D
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Jaki porządeczek to teraz może wpadniesz do mnie cio?! hhihi Ale Landini ci zazdroszczę od tamtego sezonu nie mogę jej upolować. Gratulacje!
Awatar użytkownika
Kazmierz
200p
200p
Od: 14 mar 2010, o 10:37

Post »

Gieniu roboty trochę jest :lol: ale jak się w ziemi popracuje to całkiem lepiej się człowiek czuje ;:108
wszystkie zakwasy po zimowym lenistwie wychodzą :lol:
a zakupy to takie skromne ,muszę jeszcze poczekać żeby sprawdzić co padło i gdzie będzie miejsce
na nowe nabytki :?:

Agnieszka :wit rabaty musiałem podnieść, bo jak wyciachałem trawnik to było trochę niżej ;:14 i dlatego woda stała,
myślę że po podsypaniu ziemi będzie lepiej :lol:

Mariola ;:136 damy radę :lol: a portfel to żona trzyma, ale jak się ładnie uśmiechnę :oops: :lol:
ale jak jej coś wpadnie w oko, to kupuje i nawet się nie zapyta :lol: bo ładne :lol:

pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
Kazmierz
200p
200p

Post »

Krysiu :wit Masz rację, ja jak bym miał robić zakupy to musiałbym się na działkę wyprowadzić :lol:
a na szczawiu i szczypiorku to bym długo nie pociągnął :uszy
a te roślinki to same tak wskakują do koszyka :;230

Marcin ;:136 człowiek na błędach się uczy, mogłem od razu dać więcej ziemi, było by ok. ;:14
ale jak mówią głupiego robota lubi :lol: i sport to zdrowie a jeszcze inni że to tak dla zdrowotności :;230

Piotrek ;:136 tak przy takich pracach zawsze jest okazja do poprawienia tego co prędzej też było dobre :;230

pozdrawiam ;:136
Awatar użytkownika
Kazmierz
200p
200p

Post »

Dyskrecja :wit Miło mi że odwiedziłaś moją działkę i że się Tobie podoba ;:108
A jako ziomalka to na pewno znasz tereny gdzie są działki, może Twoja mama też ma działeczkę
gdzieś w pobliżu :?:
Wątek to śmiało zakładaj , będzie co podziwiać i można będzie się czegoś od Ciebie nauczyć :lol:

Marta :wit Piszesz dopieszczony :;230 to tak z nudów w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę :oops:
zakupy skromniutkie :lol: ale to dopiero początek ;:170

pozdrawiam i zapraszam
Awatar użytkownika
Kazmierz
200p
200p

Post »

7koliberek9 :wit zgadzam się z Tobą w zupełniści ;:108 latem działka wygląda dużo lepiej
niż teraz, jest dużo zieleni, drzewka chociaż jeszcze małe ale z liśćmi wyglądają bardziej okazale,
krzewy też prezentują się o wiele lepiej niż teraz :wink: ale jeszcze kilka ;:3 dni i będzie piękniej ;:108

Wiola ;:136 Landini trafiłem w Brico :lol: jakoś tak przy okazji :lol:
a porządek musi być i basta :;230 a u Ciebie na pewno też jest, tylko się nie chwalisz :lol:
patyczki się już moczą :wink:

pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Brico? u7 nas nima takiego cuda. Dzięki serdeczne za patyczki spotkamy się u Joli mam nadzieję. A jak nam się nie uda tfu tfu to poproszę kogoś z wrocka o odebranie.
U nas? porządek hehe no raczej nie mamy baaaardzo ale to baardzo mało czasu na działkę teraz niestety ale mam nadzieję to nadrobić zanim mi całkowicie nie zdziczeje ;)
Awatar użytkownika
Dyskrecja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lis 2010, o 20:01

Post »

A wiesz.... zastanawiam się gdzie jest Twoja działeczka.
Moja mama ma mały domek z ogródkiem koło Kościoła i jak przyjeżdżam to trzeba coś pomóc i praktycznienie nie ma kiedy zwiedzać okolic ale jak podejrzewam to albo za Tkaninami albo jak się jedzie na Ruszów albo okolice Ogrodowej.
Jednym słowem nie wiem.
Ja mieszkam w pięknych górskich okolicach ale wygwizdów, b.krótki okres wegetacji, ciężka kamienista glina, mimo to założyłam ogród w którym dobrze się czuję i już tu jest moje miejsce na ziemi.
Myślę, że może w czerwcu założę swój wątek, od dawna chcę pokazać swoje różane królewny ale dotychczas nie miałam odwagi i też dopiero niedawno nauczyłam się wstawiać zdjęcia.
Serdecznie Cię pozdrawiam i do "usłyszenia" na forum.
Pozdrawiam, Henia
"Różanka w Sudetach"
Część 3 (Aktualna), część 2, część 1.
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

harwi pisze: Dzięki serdeczne za patyczki spotkamy się u Joli mam nadzieję. A jak nam się nie uda tfu tfu to poproszę kogoś z wrocka o odebranie.

Ciekawe kogo? ;) :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”