Ogródek AGNESS cz.4
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.4
Gabi, Ewuś, Moniczko, Taruś ja ciągle mam nadzieję, że słoneczka jeszcze nam zaświeci w tym roku, a te zdjęcia to będzie tylko pamiątka pogodowego psikusa
Faktycznie zdjęcia kwiatów i owoców przysypanych śniegiem wyglądają bardzo intrygująco, ale i smutno. Mam nadzieję, że to nie taki zwiastun przyszłych zim
Najbardziej martwią mnie właśnie różyczki pienne, dziś zauważyłam, że z pięknej biskupiej, z wielkimi kwiatami, która właśnie teraz ślicznie kwitła obłamało się większość dorodnych gałęzi z samej podstawy szczepienia
zostały tylko 3 lub4 gałązki 
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Agnieszko widzę, że u Ciebie zima na całego
Ale miejmy nadzieję, że złota nasz jesień jeszcze zawita i to jak najszybciej.

Ale miejmy nadzieję, że złota nasz jesień jeszcze zawita i to jak najszybciej.
-
x-d-a
Agnieszko, dopiero dzisiaj obejrzałam Twoje zimowe zdjęcia. Matko! co to się porobiło! Zima w połowie pażdziernika
Szkoda kwitnących roślinek; miejmy nadzieję, że jeszcze wróci złota jesień
Szkoda kwitnących roślinek; miejmy nadzieję, że jeszcze wróci złota jesień
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Ośniezony ogród jest ładny... ale w grudniu!
Po niedzieli będzie cieplej 8)
pozdrawiam
Po niedzieli będzie cieplej 8)
pozdrawiam
Aguś szkoda roślinek
taka perzynka wygląda ładnie ale w swoim czasie .
Dzisiaj już pewnie po śniegu nie ma znaku , zostały tylko zmrożone roślinki i połamane gałązki
Dzisiaj już pewnie po śniegu nie ma znaku , zostały tylko zmrożone roślinki i połamane gałązki
- AGNESS

Eluś, Dalu, Ewuś, Eluniu niestety widoki niby piękne, ale powodują przygnębienie. Ja cały czas trzymam się nadziei , że jeszcze będzie pięknie, i będzie można zjeść obiadek na tarasie
i cieszyć się słoneczkiem i ciepełkiem
Śnieg niestety nadal leży, ale teraz szczególnie na trawniku, całe szczęście, że z drzew i krzewów już się osypał, ponieważ poprzyginane były do samej ziemi, cud, że się nie połamały
Krzewy nadal pełne pięknych kolorowych liści, mam nadzieję, że jeszcze tak pozostanie
Ze strat po śniegu to jedynie jedna z kilkuletnich pięknych piennych róż ma wyłamanych większość gałązek, zostały nędzne resztki, a tak pięknie się zregenerowała po zimie, gdy mocno podmarzła
Do tej pory przepięknie kwitła, miała sporo wielkich kwiatów, i niestety gałązki nie wytrzymały ciężaru śniegu 
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Agnieszko Droga, Twój ogród i kwiaty w białej szacie prezentują się super !!!
U nas, co prawda, cały czas pada śnieg, ale zaraz topnieje i tylko niewiele go pozostaje na trawie
Życzę miłego dnia
U nas, co prawda, cały czas pada śnieg, ale zaraz topnieje i tylko niewiele go pozostaje na trawie
Życzę miłego dnia
- LILA 51
- 1000p

- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Agnieszko,bardzo ładnie wygląda Twój ośnieżony ogród i te biedne kwiaty przysypane białym puchem. Ja takie widoki wolę oglądać na zdjęciach,ponieważ najbardziej szkoda kwiatów. Niestety opady śniegu są zapowiadane w całym kraju,więc myślę że i mnie nie ominie zimowy widok.
Dalie jeszcze w ziemi i kwitną, ale pamiętam o Tobie
Dalie jeszcze w ziemi i kwitną, ale pamiętam o Tobie
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- AGNESS

Zdjęcie, którym jestem dosłownie zauroczona, taka niesamowita sprzeczność

Witaj Halinko, mam nadzieję, że i u mnie ten śnieg długo nie poleży
nie mogę odżałować pięknej piennej róży na której połamało się większość gałązek, nie wiem jak taka osłabiona przetrwa zimę
Lilu mam nadziej, że śnieg do ciebie nie dotrze, że pogoda się poprawi, tak dużo jest przez niego strat, tyle roślin, mających listki pod jego naporem zostało połamanych, całe duże gałęzie leżą na ziemi . Bardzo się cieszę, że pamiętasz o daliach

Witaj Halinko, mam nadzieję, że i u mnie ten śnieg długo nie poleży
Lilu mam nadziej, że śnieg do ciebie nie dotrze, że pogoda się poprawi, tak dużo jest przez niego strat, tyle roślin, mających listki pod jego naporem zostało połamanych, całe duże gałęzie leżą na ziemi . Bardzo się cieszę, że pamiętasz o daliach
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko przyszłam do Ciebie i tak się zastanawiam czy
to październik czy styczeń
Czy w tym naszym życiu jeszcze może nas coś zaskoczyć
Ja to dzisiaj grzałam przy kominku
pozdrawiam cieplutko 
Czy w tym naszym życiu jeszcze może nas coś zaskoczyć
Ja to dzisiaj grzałam przy kominku
Agusiu zima jak w grudniu, szkoda kwiatów przykrytych taką warstwą śniegu. Zachwycałam się zdjęciem ze słonecznikami i kotkiem a teraz przysypane śniegiem, a kotek jak się ma?
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Ten atak zimy to wszystkich nas zaskoczył,dzisiaj u mnie jest trochę lepiej śniegu ubywa i całe szczęście nie pada,szkody trochę narobił,całe szczęście ze u Ciebie nie wielkie...
- AGNESS

Joluś faktycznie ogródek przez 2 dni wyglądał jak by to była głęboka zima, teraz śnieg na krzewach i drzewach już stopniał, zostało jeszcze gdzie nie gdzie na trawniku, mam nadzieję, że całkiem zniknie i będzie znośna pogoda
Irenko faktycznie szkoda kwiatów, musiałam poobcinać i schować pelargonie, a mogłyby jeszcze zdobić dom
A kotek ma się dobrze
grzeje się na piecu w piwnicy
Marylu u mnie praktycznie śniegu już nie ma, wprawdzie było go dużo, ale wczoraj padał deszcz i go stopił, zostały jeszcze gdzie nie gdzie plamy na trawniku.
Większość śniegu stopniała, zostały jeszcze tylko plamy na trawniku, drzewa i krzewy spod śniegu pojawiły się równie piękne jak były wcześniej
Oto kilka fotek mojej JESIENI

Irenko faktycznie szkoda kwiatów, musiałam poobcinać i schować pelargonie, a mogłyby jeszcze zdobić dom
Marylu u mnie praktycznie śniegu już nie ma, wprawdzie było go dużo, ale wczoraj padał deszcz i go stopił, zostały jeszcze gdzie nie gdzie plamy na trawniku.
Większość śniegu stopniała, zostały jeszcze tylko plamy na trawniku, drzewa i krzewy spod śniegu pojawiły się równie piękne jak były wcześniej

- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, jesień nadal piękna u Ciebie