Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pola42 pisze:Gieniu, u Ciebie zawsze tak kolorowo a przez to wesoło. Wcale się nie czuje chłodu jesiennych wieczorów
Piszesz o swoich chciejstwach - jak widzę lista znacznie się skurczyła, ale gdzie Ty to wszystko wysadzisz?![]()
Pozdrawiam porannie. Miłego dnia:)
Polu wykopuje rośliny które się powtarzają i zmniejszam kępy , prawie nie mam już jednorocznych ,zrezygnowałam z mieczyków ,dalii a nawet goździki w tym roku nie zdobiły ogrodu .
Marcinki posadziłam za działka pod płotem ni i jeszcze inne kwiaty też .
Duże ilości wysłałam lub wywiozłam do przyjaciół z forum i teraz zdobią ogrody innym forumowiczom a to tylko rok mojej bytności na forum .
Na pewno dużo więcej wydaję niż kupuję więc nie mam problemu z posadzeniem nowych ,zawsze zakup jest przemyślany i z góry wiem gdzie będzie posadzony .
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to już przystępna cena i jak byś taka widział to bierz i nie zastanawiaj się . No i kiedyś rozmawialiśmy o koreańskiej takiej z pstrymi igiełkami już zapomniałam nazwy .,chyba jakaś karłowaSylweste pisze:Gieniu, ja ostatnio widziałem, że sa w jednej szkółce we Wrocku po 46zł takie 3letnie. Nie wiem kiedy tam będę w najbliższym czasie, ale to do wiosny spokojnie się uda załatwic