Ogród (z) PESTKI@

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Re: Ogród (z) PESTKI@

Post »

Witaj KEETEw moich skromnych progach hihi.
Mąż rzeczywiście bestja zdolna,ale czasu nie ma dla moich chcejstw.Zajmuje się metaloplastyką;płoty ,ogrodzenia i takie tam.Czasem uda mi się go ,,zgwałcić,, na jakis wieszak,stojak albo etażerkę.Jak to mówią szewc w dziurawych butach chodzi.
Jak juz tu jestem to wstawię kilka wiosennych parapetowców :wink: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Figa po zimie szaleje :D Obrazek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

jaka cudna ta figa ;:167
zazdraszczam ;:224
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

PESTKA@ pisze: Mąż rzeczywiście bestja zdolna,ale czasu nie ma dla moich chcejstw.Zajmuje się metaloplastyką;płoty ,ogrodzenia i takie tam.Czasem uda mi się go ,,zgwałcić,, na jakis wieszak,stojak albo etażerkę.Jak to mówią szewc w dziurawych butach chodzi.
Z kąt ja to znam :roll: mój mąż zajmuje się produkcją mebli....a ja muszę zamawiać w innych zakładach ;:224 :;230
Prześliczną masz parapetową wiosenkę, hiacynty pewnie perfumują cały domek :D A figa niesamowita :D
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Witam Pesteczko Fajny ten Twój wątek , ale niczego Ci tak nie zazdroszczę jak taj figi(tfu, tfu)żebym tylko nie urzekła . pozdrawiam i czekam na inni ciekawostki ;:138
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

witam bardzo ładna wiosna u ciebie na parapetach.Zapraszam do mnie z wizytą.
Awatar użytkownika
hazard
100p
100p
Od: 28 paź 2009, o 09:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam, bardzo miło było pospacerować po Twoim ogrodzie. Czosnki to po prostu rewelacja, takich jeszcze nie widziałam. Figa równie ciekawa, troszkę na nią zachorowałam ;:65 i muszę jej poszukać.
Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

andrzejku pędzę na Twoje włościa z rewizytą.
hazartWitaj cieplutko ;:196 Jest mi naprawdę miło ,ze odwiedziłaś mój uśpiony obecnie ogródeczek.Figa ,to moje chciejstwo od dawna .Polecam ją ,bo na prawdę jest łatwa w uprawie.Cudnie się prezentuje na tarasie,a te owocki :D mniam.
Wtym roku przywiozłam sobie z Francji następną partie czosnków.Zobaczymy jakie będą.Zasuszone peruki czosnnków stoją na komodzie i wyglądają tak samo rewelacyjnie jak kwitnące w ogrodzie.Cebulki u nas nie są tanie,bo kosztują od 6 zł do 12zł ,ale warto mieć choć jedną.
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Pesteczko powiedz z kąt masz tą figę czy może kupiłaś w Polsce jak tak to doradz gdzie jej szukać Bo ja nigdzie tego cuda nie spotkałam . :wit
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Aldonko pobuszowałam po Twoim mieszkaniu, wszystko wypucowane,wyglancowane, zapach hiacyntów unosi się w powietrzu, figi dojrzewają, a mnie spodobała się i to bardzo!!!! doniczka z niebieskim hiacyntem. Coś wspaniałego!!
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynkokochana ,kolor hiacynta faktycznie piękny,ale zapach,,,,,,,, :shock: okropny,przypominający palone pióra :? Jeszcze nie spotkałam się z tak wstrętnie pachnącym hiacyntem.
Cieszę się ,że wpadłaś z wizytką :D
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

beatannodbierz wiadomość na priv :wink: tam masz namiary
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aldonko zastrzeliłaś mnie wiadomością o brzydkim zapachu hiacynta :shock: :shock: :shock: Nie spodziewałam sie, że jakikolwiek hiacynt może brzydko pachnieć :D
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

AGNESS pisze:Aldonko zastrzeliłaś mnie wiadomością o brzydkim zapachu hiacynta :shock: :shock: :shock: Nie spodziewałam sie, że jakikolwiek hiacynt może brzydko pachnieć :D
Może... miałam kiedyś takiego ciemnego hiacynta, który "pachniał" zakładem pogrzebowym...
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O matkoooo Andzia ahahahahaahahaa.Może te wstrętne zapachy są spowodowane jakimiś substancjami dodawanymi do cebulek np,żeby nie gniły,albo szybciej się rozwijały,bo przecież te nasze hiacyntki w ogrodzie pachną obłędnie.Nie daleko mojego domu ,pewna pani ma przed własnym domem setki hiacyntów.Przywiozła je kiedyś z Holandii.Zapach jest tak piękny,ze najchętniej uwiesiła bym się na płocie do czasu kiedy nie przekwitną. :;230
Swoją drogą ;nie ma się co dziwić skoro to nie czas na hiacynty.Pomidor tez nie pachnie pomidorem o tej porze,,, :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”