Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja myślałam, że takie rzeczy zdarzają się tylko na ogródkach działkowych. Mnie w tym roku wykopano cztery duże kępy host, później wycięto wszystkie piwonie wczesne. Szlak człowieka trafia bo jak by przyszedł i poprosił to na pewno człowiek by się podzielił, a nie niszczyć drugiemu. Bardzo Ci Geniu współczuję.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu nawet nie wiem gdzie ją reklamować kupowałam ją 2 lata temu na kiermaszu w Auli UMK nie mam potwierdzenia kupna .Grzesiu pisze:Genia reklamuj tą pseudo żółtą piwonię......ona nie była chyba taka tania???
tylko nie pisz że nie będziesz bo przez takich jak Ty oni nie będą wiedzieli nawet że się mylą....
Genia
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Aaaaa.....myślałem że w cebulach.ple-genia pisze:Grzesiu nawet nie wiem gdzie ją reklamować kupowałam ją 2 lata temu na kiermaszu w Auli UMK nie mam potwierdzenia kupna .Grzesiu pisze:Genia reklamuj tą pseudo żółtą piwonię......ona nie była chyba taka tania???
tylko nie pisz że nie będziesz bo przez takich jak Ty oni nie będą wiedzieli nawet że się mylą....
Genia
Bo tam chyba też kupowałaś jakąś piwonie?
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wiesz co lepiej nich się przyjmą ,bo przyjdzie po następną turę ,a ja chcę mieć iryski jeszcze dla przyjaciół z forum .Cynthia pisze:Geniu, Tak jak napisała Jola, to musiał być ktoś swój....ciekawe u kogo z Twojego otoczenia przybyły nowe roślinki w ogródku....mam nadzieję ,że mu się nie przyjmą
![]()
![]()
![]()
Bardzo mi przykro ,że to Cię spotkało
Genia
Geniu oglądam twoje zdjęcia, są piękne, tyle śliczności, skalniak gęsto porośnięty kwiatami jak gdyby miał już kilka lat. Irysy piękne i dorodne. Podoba mi się szałwia muszkatołowa, to niezwykle ciekawy kwiat. Szkoda, że piwonia nie jest taka jak miała być żółta, bo to rzadki kolor. Ja w życiu miałam różne "niespodzianki" i dlatego kupuję kiedy widzę co to jest. Jeszcze ta kradzież, to nieprzyjemne wrażenie, znam to również bo i u mnie zdarzały się kradzieże.
Dobrego i miłego wieczoru.
Dobrego i miłego wieczoru.
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40