jest biały, to z gipsu?
Ogródek gagawi cz.2
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak u Ciebie gwarno i miło Grażynko. Ewa -Daisy pokazała taki piękny obraz, a Chaco jest cudny. Nigdy nie widziałam papugi z tak bliska. To zdjęcie z piórem jest super. Masz wielka radośc z tego rozbójnika
. Strasznie mi się podobaja te amorki, a nie mam ani jednego. A może na Gwiazdkę sobie zamówić u św.Mikołaja?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniałego ptaka udało Ci się upolować Grażynko! Wow!
Ale Twój papug też niczego sobie.
Tylko widzę, że lubi wszystko obgryzać ...
Piękne zdjęcia z Pszczyńskiego Parku. I tam dawno już nie byłam. Odkąd kupiliśmy
działkę, to niewiele się ruszamy (oprócz niej).
Aniołki macie urocze! Takich jeszcze nie widziałam.
Ale Twój papug też niczego sobie.
Piękne zdjęcia z Pszczyńskiego Parku. I tam dawno już nie byłam. Odkąd kupiliśmy
działkę, to niewiele się ruszamy (oprócz niej).
Aniołki macie urocze! Takich jeszcze nie widziałam.
Pozdrawiam serdecznie
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Och, rzeczywiście tu gwarno :P Dziękuję wszystkim za odwiedzinki, które ogromnie mnie radują
Iza- papug to po kwiatach nastepny wdzięczny obiekt do fotografowania - doczekał się portrecików
Gabrysiu - orzechy to największy smakołyk papug, aż trzęsą się z pazerności na jego widok
Ave - papug najlepiej pisze jak zeskakuje mi z ramienia na klawiaturę
Cieszę się, że jest nas więcej-tzn wielbicielek aniołków, śliczne są te Twoje śpiochy
Tess - oglądnęłam ślicznotę na kuli - bardzo podoba mi się, tylko ciut za mały, żeby mierzył tak 40cm...
Hi, hi, zawsze jak chcę wkleić foty papugi, myślę ...może Admin się nie pogniewa, przecież Tessce się podobają, a może innym też
Wkońcu jest zielony
Bogusiu - koniecznie spraw sobie amorkowy prezencik na gwiazdkę. To będzie różano-cherubinkowe szaleństwo :P
Gosiu - ależ z Ciebie energiczna kobitka, ledwo co wróciłaś umęczona, a tu widzę ogródek ogarnięty i teraz w odwiedzinki :P Wpadaj, wpadaj jak tylko znajdziesz chwilkę :P
Jadziu - park jesienią jest chyba najpiękniejszy... a dzisiaj była niesamowita pogoda, 19 stopni i bez wiaterku, słonecznie letnio, i znów napstrykałam fotek
Magdziu - jak miło, że zajrzałaś :P
Julcia - czekam na Twoje wydziergane :P
Iza- papug to po kwiatach nastepny wdzięczny obiekt do fotografowania - doczekał się portrecików
Gabrysiu - orzechy to największy smakołyk papug, aż trzęsą się z pazerności na jego widok
Ave - papug najlepiej pisze jak zeskakuje mi z ramienia na klawiaturę
Cieszę się, że jest nas więcej-tzn wielbicielek aniołków, śliczne są te Twoje śpiochy
Tess - oglądnęłam ślicznotę na kuli - bardzo podoba mi się, tylko ciut za mały, żeby mierzył tak 40cm...
Hi, hi, zawsze jak chcę wkleić foty papugi, myślę ...może Admin się nie pogniewa, przecież Tessce się podobają, a może innym też
Bogusiu - koniecznie spraw sobie amorkowy prezencik na gwiazdkę. To będzie różano-cherubinkowe szaleństwo :P
Gosiu - ależ z Ciebie energiczna kobitka, ledwo co wróciłaś umęczona, a tu widzę ogródek ogarnięty i teraz w odwiedzinki :P Wpadaj, wpadaj jak tylko znajdziesz chwilkę :P
Jadziu - park jesienią jest chyba najpiękniejszy... a dzisiaj była niesamowita pogoda, 19 stopni i bez wiaterku, słonecznie letnio, i znów napstrykałam fotek
Magdziu - jak miło, że zajrzałaś :P
Julcia - czekam na Twoje wydziergane :P