Życzę dalszych sukcesów fotograficzno-ogrodniczych w nowym sezonie!
Dziękuję za odwiedziny_Natalia_ pisze: W tym roku muszę się mocno skupić na urządzaniu mojego ogrodu, ale kiedy przyjdzie czas na jego fotografowanie, mam nadzieję, że będę mogła się zgłosić do Ciebie po poradę.
Ups... dałbym głowę, że na plakatach które widziałem napisane było 13gorzata76 pisze:Lesiu... no zamorduję![]()
Otwarcie wiadomego przybytku było 11-go... nie 13-go![]()
Dokładnie taki był planComcia pisze:Uważam że genialne jest to połączenie dwóch warstw dachu bo zapewni cień ale i dostęp powietrza
Domyślałem się tego.. wiec zastanawiamy się nad doczepieniem zwijanych materiałowych ścianek. Ale to dopiero jak konstrukcja zostanie okratkowana, obsadzone roślinami... wtedy postaramy sie pomyśleć nad jakimiś zasłonkami. Przydadza się tez na zimę jak bedzie tam stał samochód. Nie wiem tylko jaki materiał najlepeij się do tego nada... znaczy żeby nie wyglądał odpychająco a jednocześnie dało się go wyprać.aguskac pisze:Z mojego doświadczenia wiem, że nie posiedzisz tam w trakcie lekkiego nawet deszczu, bo zawiewa i zacina pod spód Kiedy będziecie kładli zadaszenie postarajcie się, by połacie jak najwięcej zachodziły na siebie , trzymam kciuki, konstrukcja piękna !!!
Wykończy mnie te Auchan... wywiozłem jeszcze kilka worków torfu do nowego hostowiska , kratki ogrodowe, rollbordery..... zapowiada się bardzo dużo pracy tej wiosnygorzata76 pisze:Ale nic straconego - przecież jutro znów będziesz tam przejeżdżał