Moje skromne królestwo - Anitaaa
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochane , co to jest poskrzypka??? Zarażliwe to jest?/ Przeniesie sie na inne rośliny??To już po lilii??Anitaaa pisze:Też tak mi się wydaje.Aska pisze:Może poskrzypka?rivendel pisze: Na liściach lilii i tej drugiej roślinki pojawiły się takie dziurki...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Anitaaa
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
w moim rejonie to się biją o ziemię nie mam nić w odłogu sami chcemy kopic ale ceny żeMiiriam pisze:Och Anito.. znam i ja te prace - dziś opowiadam je Michałowi jako wspomnienia - coraz mniej na mojej wsi krów, konia już chyba nie uświadczy- coraz więcej pól leży odłogiem
))

Same konie mechaniczne

- Anitaaa
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
No dobra trochę zaszalałamizabella1004 pisze:Anitko pochwal się nowymi nabytkami

Kupiłam małe sadzonki bo bardziej mi zależało by mieć dużo odmian zresztą mam bardzo dobrą ziemie to trawy u mnie bardzo szybko urosną

Miałam zaszczyt i do mnie po drodze Mariusz wraz żoną i synkiem przywieźli do mnie trawki.
Niesamowity facet

Ci państwo są bardzo życzliwi potrafią doradzić co do traw i nie tylko.
Moim marzeniem zawsze było mieć kolekcję traw.Częściowo już mam teraz mam ponad 50 odmian chyba a może więcej

Przeglądałam ofertę Mariusza, już chyba zakończył sprzedaż...Poza tym mam już zakręconą wodę w ogrodzie...Na wiosnę uderzam z trawami...Akurat wszystko mi urośnie, to pouzupełniam sobie!
Anitko, pamiętaj! Jak będziesz opylać te cudowności- jestem w kolejce.
Jak zwykle.
Anitko, pamiętaj! Jak będziesz opylać te cudowności- jestem w kolejce.
Jak zwykle.

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57