Martusiu napisałam, że
nie pękam i nie zachłystuję się...

Toteż z tych powodów nie braknie mnie tu

..Mam tu garść Przyjaciół

i rzeszę stałych obserwatorów ,którzy nie zawodzą.
Masz rację, dobry sprzęt to połowa sukcesu ale to tylko narzędzia bo to my fotografujemy. Każdy z nas ma inne talenty , predyspozycje i zamiłowania

Umiejętność wnikliwej oceny której Ci nie brak to też
cnota bo w fotografii ładne to nie zawsze znaczy dobre..Ale uwaga o artyźmie moich zdjęć to jednak była nadinterpretacja ...
Bardzo jestem Ci wdzięczna za uznanie dla moich fotograficznych poczynań tym bardziej, że wiele czasu poświęcam im przed edycją na forum...
anabuko1 dziękuję !

W tak starym ogródku jak mój nazbierało się różności!

Miło , jak zauważają je odwiedzający. Roślina o która pytasz to zapączkowana hortensja kosmata.Opłaciło się jej okrycie na zimę odwdzięczy się obfitym kwitnieniem.

Oman rośnie u mnie olbrzymi i jeszcze nie kwitnie, Ten co na zdjęciu to siewka i już jak na zdjęciu zakwitła ale jest jednopędowa i skromniejsza a może to jest smotrawa

.
cyma2704 to nie fałszywa skromność z mojej strony.

. Nie znam nikogo z cieszących się uznaniem "fotografików" na forach komu nie miłe byłyby pochwały

...
Dla mnie też każda pochwała ma znaczenie i stanowi zachętę.Nie zrozumiałaś mojej intencji...Mnie po prostu
megalomania nie grozi...i to tyle.
Zachęcam do podziwiania jak najczęściej jeżeli uznasz ,że warto!A i każdą pochwałę czy uznanie przyjmę jak zawsze z wdzięcznością!
Dzisiaj nijak nie dało się popracować na działce

..Chmara komarów skutecznie przegoniła nas do domu... Tylko trochę pstryknęłam i powrót.No i trochę mokro po wczorajszym i nocnym deszczu...Już mi sie znudziła ta nieznośna aura!
MOJE FOTO WIEŚCI ROD-owe...
krótki jest żywot liliowcowych pąków

[/url]
czy te oczy mogą kłamać??