W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podsłuchałam 
Reniu ja Wam życzę żeby zakwitł już w tym roku, ale jak będzie to się okaże.
A skrzyneczka w której masz lobelię - śliczna, ma kształt kwiatka.
Madziu jeżeli chcesz wsadzić do doniczki to pamiętaj o korzeniach żeby były na płasko rozłożone.

reniazt pisze: Gabrysia mi pisała, że on chyba zakwitnie dopiero w przyszłym sezonie. Więc ------ cierpliwości.
Reniu ja Wam życzę żeby zakwitł już w tym roku, ale jak będzie to się okaże.
A skrzyneczka w której masz lobelię - śliczna, ma kształt kwiatka.
Madziu jeżeli chcesz wsadzić do doniczki to pamiętaj o korzeniach żeby były na płasko rozłożone.
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Reniu. Przeglądałam dzisiaj moje czasopisma i nie znalazłam za dużo roślin które mogły by być uzupełnieniem
do rabaty z pustynnikiem. Wydaje mi się że tłem dobrym były by iglaki, ktoś już chyba wspomniał o tym.
Można posadzić takie rośliny jak: bodziszek niebieski, szałwia, kocimiętka, przywrotnik, może być czosnek olbrzymi i świetnie wyglądają obok
funkie. To tyle wypatrzyłam dzisiaj. Mam jeszcze dużo czasopism, ale to wymaga czasu aby to przejrzeć. Jeśli coś znajdę jeszcze to napiszę.
do rabaty z pustynnikiem. Wydaje mi się że tłem dobrym były by iglaki, ktoś już chyba wspomniał o tym.
Można posadzić takie rośliny jak: bodziszek niebieski, szałwia, kocimiętka, przywrotnik, może być czosnek olbrzymi i świetnie wyglądają obok
funkie. To tyle wypatrzyłam dzisiaj. Mam jeszcze dużo czasopism, ale to wymaga czasu aby to przejrzeć. Jeśli coś znajdę jeszcze to napiszę.