Bajecznie !!Pozdrawiam serdecznie
Ogródek Robaczka cz. 9
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 9
...ale wycieczka
Ale ja wolałabym pochodzić i powzdychać po Twoim Raju
Jest cudownie ...dzisiaj mój Duży stwierdził ,że się do Ciebie wyprowadza ...cudnie jak w niebie
Z ust trzynastolatka
marzenia się spełniają! Dana
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu z pewnym sukcesem możesz sprzedawać bilety wstępu do Twojego ogrodu.
Powiedz mi (bo ja zielona jestem w różach i roślinach około-różanych), co to jest te niebieskie "świeczki"
http://farm6.staticflickr.com/5548/9235 ... 22d9_b.jpg
przetacznik, czy szałwia omszona? Długo to kwitnie? Doskonale komponuje się z różami. Lawendę i macierzankę już mam i tak się zachwyciłam tym Twoim zestawieniem, że zapragnęłam posiadać.
Powiedz mi (bo ja zielona jestem w różach i roślinach około-różanych), co to jest te niebieskie "świeczki"
http://farm6.staticflickr.com/5548/9235 ... 22d9_b.jpg
przetacznik, czy szałwia omszona? Długo to kwitnie? Doskonale komponuje się z różami. Lawendę i macierzankę już mam i tak się zachwyciłam tym Twoim zestawieniem, że zapragnęłam posiadać.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Kasiu, na nic jakiekolwiek rosarium - Twoje jest piękniejsze od wszelkich europejskich cudów
Zaciekawiłaś mnie dzisiaj Heidetraum - wspaniale ją wyeksponowałaś. Nie znam tej róży, a wygląda pięknie na fotkach. Robisz wspaniałe ujęcia róż. Zauważyłam, że masz sporo klasycznej Fairy - to również moja ulubiona okrywowa obok White Cover, a do tego tak pięknie ją pokazałaś
Lobelie na rabacie wyglądają prześlicznie!
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, ja również niewiele więcej powiem niż moje poprzedniczki, po prostu... WOW ...
Oj dałaś po oczach tymi fotkami. Jak z jakiegoś katalogu. Cudowne te Twoje różankowe gęstwiny
Oj dałaś po oczach tymi fotkami. Jak z jakiegoś katalogu. Cudowne te Twoje różankowe gęstwiny
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Kasiu
przy tych ramblerach mogłabym tam siedziec przez tydzień albo dłużej
ale pozostaje mi czekać cierpliwie na moje
A twoja ścieżka dowodzi, że każda, nawet pospolita róża, może prezentować się w odpowiedniej oprawie jak prawdziwa księżniczka!
przy tych ramblerach mogłabym tam siedziec przez tydzień albo dłużej
ale pozostaje mi czekać cierpliwie na moje
A twoja ścieżka dowodzi, że każda, nawet pospolita róża, może prezentować się w odpowiedniej oprawie jak prawdziwa księżniczka!
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kasiu stworzyłaś raj na ziemi
Pięknie , jak z katalogu
Pięknie , jak z katalogu
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Kasiu, jak możesz się porównywać z nimi (ogrodnikami z Rosarium)? Ty pracujesz zawodowo, co innego gdyby ogród był Twoją pracą. Nie miałabyś tam żadnego chwaścika nawet takiego milimetrowego bo 8 godzin dziennie byś poświęcała pielęgnacji, przycinaniu i plewieniu chwastów...
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kasiu,bajecznie jak zawsze.Czy twoi sasiedzi też maja tyle kwiatów?U mnie leje strasznie i po takim dniu nie pociesze się pewnie ani liliami ani rózami,bo wszystko lezy.
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasiarobaczek_Poznan pisze: A teraz znacznie skromniejsze widoki...z mojego ogródka![]()
Oj Ty, kokietka jesteś.
Miłego dnia.
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Kasia,
To jest niesamowite przeżycie, aż chce sie płakać, źe nie mamy u siebie okazji bywać w takim rosarium. Wysoko poprzeczka, oj wysoko....pewnie niedościgniona jakość....
Jednak twój ogród jest mi zdecydowanie bliższy. Bo Twój.....i najbardziej prawdziwy z rajów różanych.
To jest niesamowite przeżycie, aż chce sie płakać, źe nie mamy u siebie okazji bywać w takim rosarium. Wysoko poprzeczka, oj wysoko....pewnie niedościgniona jakość....
Jednak twój ogród jest mi zdecydowanie bliższy. Bo Twój.....i najbardziej prawdziwy z rajów różanych.
Pozdrawiam
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Kasiu, mimo iż zapewne wycieczka do Rozarium była udana i faktycznie rozmiary róż i mnogość odmian jest powalająca, to dla mnie taki ogród nie jest do końca tym czym ogród tworzony od serca. Więc nie powiem nic oryginalnego
Twój podoba mi się bardziej. Zresztą mi są bliższe ogrody angielskie i sztywne rabaty do mnie nie przemawiają

-
borowina
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 23:26
Zachwyciłam się różami, które pokazałaś
Przepiękny widok. Lubię róże, mam ich niestety malutko. Kiedy patrzę na Twój ogród z pięknie kwitnącymi różami to wiem, że powinnam ich mieć znacznie więcej 
Jakby ktoś nie zauważył (co jest możliwe wobec takiego ogromu róż), bardzo fajne są w Twoim ogrodzie te latarenki. 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kasiu jak kwitną Twoje róże to nie widać w ogrodzie nic innego! to się w pale nie mieści że można mieć tyle takich róż w przydomowym ogródku! a te z lawendą - marzenie!