No proszę,jak o siebie dbasz....a i wiesz...nie zaprzestawaj basenu
W.o... Ciąży, porodzie i połogu
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu to ja jeszcze nie gratuluję, ale trzymam kciuki, żeby wynik był pozytywny 
A jeśli chodzi o lekarzy to niestety często spotyka się takie przypadki, że tylko kasę weźmie a w ogóle nie jest zainteresowany pacientką
Ja jak byłam w ciąży to narzekałam na swojego - że po co każe mi przychodzić co miesiąc i zadaje tyle pytań, itp., ale z perspektywy czasu i opowiadań koleżanek jak to było u nich stwierdziłam, że trafiłam na bardzo dobrego lekarza 
A jeśli chodzi o lekarzy to niestety często spotyka się takie przypadki, że tylko kasę weźmie a w ogóle nie jest zainteresowany pacientką
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Mi mój pierwszy lekarz powiedział,że dopóki nie przyjdę z wynikami testu z krwi,to dla niego absolutnie nie jestem w ciąży!No i poszłam z wynikami...ale już do innego.Prywatnie...ten z kolei powiedział,że skoro jestem studentką,to na poród dostanę rabat studencki - żeby był obecny na sali-chciał 700zł

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Potwierdzam! Basen - REWELACJA! Uniknęłam bólów pleców w ciążyAntooosia pisze:a i wiesz...nie zaprzestawaj basenu
A ja chodziłam cały czas prywatnie do ginekologa
Żałuję, że przysknerzyłam i nie zrobiłam USG 3D z zapisem na CD
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Oooo,wiecie co,no dla ubogiej studentki,7stów,co to...jest,nie
.
W końcu stanęło na tym,że miałam fantastyczną położną(przecież tak naprawdę one odwalają calą "robotę"),wiedziała o wiele więcej,niż niejeden lekarz...a mój...dostał koniak
.
Teraz to cuda techniki,ja mam Julcię nagraną na kasecie video
.Ale też fajowa pamiątka.
aha,no ale trzy razy lekarz sprawdzał nam płec dziecka.Trzy razy wyszło,że będzie Patryk
.
Jak położna oznajmiała tatusiom na korytarzu,że W....córka,to mój M spytał,czy się nie pomyliła

W końcu stanęło na tym,że miałam fantastyczną położną(przecież tak naprawdę one odwalają calą "robotę"),wiedziała o wiele więcej,niż niejeden lekarz...a mój...dostał koniak
Teraz to cuda techniki,ja mam Julcię nagraną na kasecie video
aha,no ale trzy razy lekarz sprawdzał nam płec dziecka.Trzy razy wyszło,że będzie Patryk
Jak położna oznajmiała tatusiom na korytarzu,że W....córka,to mój M spytał,czy się nie pomyliła
Pozdrawiam,Kinga.
- PUMKA
- 500p

- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Kontakt:
Czekam na wiadomości od Danusi i trzymam kciuki
Jednoczesnie wspominam moje ciąże i stwierdzam to samo co poprzedniczka - dobra położna jest połowa sukcesu ! Ja przy pierwszym dziecku miałam cudowną, zaprzyjaznioną koleżankę położną, która była ze mną cały czas..mąż tez był, ale po paru "męczących" godzinach zasnął na fotelu obok - ha ha ha !
Przy drugim , niestety, odklejenie łozyska i ósmym miesiącu i szybka cesarka....tu położna juz na nic
Jednoczesnie wspominam moje ciąże i stwierdzam to samo co poprzedniczka - dobra położna jest połowa sukcesu ! Ja przy pierwszym dziecku miałam cudowną, zaprzyjaznioną koleżankę położną, która była ze mną cały czas..mąż tez był, ale po paru "męczących" godzinach zasnął na fotelu obok - ha ha ha !
Przy drugim , niestety, odklejenie łozyska i ósmym miesiącu i szybka cesarka....tu położna juz na nic