Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- Helen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Gosia, kiedy begonie wsadzasz do doniczek.....ja gdzieś w połowie marca, chyba nie za póżno?
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,Ewciu,Tosiu,kiełkuje nam pod kopułą i to zdrowo.Dzisiaj idę po sledzie i kupię białą serduszkę,ale już nic więcej.Jedna serduszka to tyle co 2 piwa,serduszka zostaje na zawsze,a po piwie głupi dym we łbie chwile i przykre wrażenie.
Helenko,według mnie to już czas na begonie,bo one potrzebuja troche czasu do kiełkowania.Ja sadzę zawsze koniec stycznia,wtedy w maju kwitna.

Helenko,według mnie to już czas na begonie,bo one potrzebuja troche czasu do kiełkowania.Ja sadzę zawsze koniec stycznia,wtedy w maju kwitna.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ło matko, cale szczęście, że mi te moje begonie jakoś nie wychodzą, bo miałabym znów kolejny szał.
Sadzić to sadzić, ale potem to wszystko podlewać. No ja sobie nie wyobrażam. Co prawda mam w domu dziesiątki fiołków, ale podlewa się je raz w tygodniu. A begonie to przecież latem trzeba by prawie codziennie
MUsisz sobie Gosia jakiś specjalny system wymyślić 
Sadzić to sadzić, ale potem to wszystko podlewać. No ja sobie nie wyobrażam. Co prawda mam w domu dziesiątki fiołków, ale podlewa się je raz w tygodniu. A begonie to przecież latem trzeba by prawie codziennie
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gośka tak mnie nakręciłaś
że zgłupiałam, mam dwie serduszki, stwierdziłam wczoraj mogłabym posadzić jeszcze jedną, zapewne wyruszę w miasto na poszukiwania. A przez kogo to wszystko 
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj..fajnie że wpadłaś..dowiedziałaś..się że chwalą Cię nie tylko w Twoim wątku;)) 
- malgocha1960

Wandziu,begonie nie sa kłopotliwe,jak one nie siedzą na słońcu to nie potrzeba ich codziennie podlewać.One wolą byc bardziej przesuszone niż zalane.Jak lecę z wężem ,a mam go przy tarasie to wszystkie doniczki wkoło,więc to jest moment.Konewka jedynie te,które sa dalej.
Dorotko,sadż,sadż.Tak przemyslałam,ze dwa kolory w kupie bedzie ładniej.Dzisiaj nie mogłam iść kupić,bo jestem uziemiona,mają przyjechać do naprawy telewizora,wyskoczyłam jedynie biegiem po sledzie.Dzwoniłam jednak do kolezanki,ze jak bedzie szła do mnie ma przejść przez ogrodniczy i mi kupic.
Reniu,miłe takie pochwały,ale i motywujace.Mam teraz stresa,ze nie wyjda mi w tym roku.Na razie 8 po rannym liczeniu rwie się do zycia.

Dorotko,sadż,sadż.Tak przemyslałam,ze dwa kolory w kupie bedzie ładniej.Dzisiaj nie mogłam iść kupić,bo jestem uziemiona,mają przyjechać do naprawy telewizora,wyskoczyłam jedynie biegiem po sledzie.Dzwoniłam jednak do kolezanki,ze jak bedzie szła do mnie ma przejść przez ogrodniczy i mi kupic.
Reniu,miłe takie pochwały,ale i motywujace.Mam teraz stresa,ze nie wyjda mi w tym roku.Na razie 8 po rannym liczeniu rwie się do zycia.

- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Bardzo ładny kolor tawułek, ja mam różowe, ale myślę czy nie dokupić innych kolorków. Bardzo ładnie kwitną i są zero-problematyczne 
- malgocha1960

Magda,jak masz na mysli to bosdowe to jest szarłat?
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Małgosiu przyszłam do ciebie na kawkę bo Dorotka jeszcze śpi.
- malgocha1960

Zaprasza, zapraszam,bo ja już funkcjonuje.
Wczoraj koleżanka kupiła mi białą serduszkę.

Wczoraj koleżanka kupiła mi białą serduszkę.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dawaj Małgoś kawusię
U mnie szaro buro i 0 stopni. Na TVN24 mowili przed chwilą że będzie u mnie 1 stopień na plusie do weekendu a potem jeszcze cieplej i żadnych opadów ani deszczu ani śniegu tym bardziej.
U mnie szaro buro i 0 stopni. Na TVN24 mowili przed chwilą że będzie u mnie 1 stopień na plusie do weekendu a potem jeszcze cieplej i żadnych opadów ani deszczu ani śniegu tym bardziej.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Gosiu dołączam do Ciebie już z kawką faktycznie Dorotka śpi i śni a o czym??? pewnie o kolejnych kwiatowych zakupach 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu
Przyszłam się przywitać a tu kawa - to ja się też dołączam
Przypomniałaś o begoniach więc idę zajrzeć do moich czy żyją i może coś na początek wsadzę
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Przypomniałaś o begoniach więc idę zajrzeć do moich czy żyją i może coś na początek wsadzę
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Gosieńko Kochana , ja co prawda po kawie ...ale w miłym towarzystwie posiedzieć mogę ...jak minęła noc - znowu nie spałaś
Zaczyna się robić ciasno na parapetach ...a jeszcze czekają mnie siewy pomidorowe , paprykowe , porowe i inne . Gdzie ja to postawię , to nie mam pojęcia ...parapety już zajęte
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...