"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
Dorotko - już się czuję, jakbym ja miała! A zrobisz jej zdjęcie... dla nowej mamusi... 
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, odpoczęłaś dzisiaj? Cebulkowe już wsadzone jak czytam, u mnie czekają na swoją kolej, może jutro
Piękny dzisiaj był dzień, pracowity ale zarazem odpoczynkowy
Piękny dzisiaj był dzień, pracowity ale zarazem odpoczynkowy
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobrze, ze tak późno w nocy zaglądam do Twojego wątku, przynajmniej mam różane sny.
Jestem bardzo ciekawa tych oczekiwanych róż. Muszę rozszerzyć zakres odwiedzanych wątków, tyle chciałabym zobaczyć.
Szkoda, że czasu nie da się rozciągać jak gumy.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Heloł,ja po imprezce,tylko żołądek boli.Tuńczyk na brzoskwiniach możesz zrobić,bo dobry.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Cos mi sie dzisiaj przysnęło
Helloł kochani
Małgosiu pyknę ja pyknę...dla mamusi
dzisiaj jak słoneczko wyjdzie
Ona jest bardzo zdrowiutka i fajny zbudowała krzaczek
Kasia ...ja w zasadzie co bym nie robiła w ogrodzie ,nawet jak się narobię jak gupek ,to odpoczywam i happy jestem...ale tak ,luzik miałam wczoraj , te cebulowe to pikuś bo to ostatki były, wygrabiłam liściorki i wywaliłam na kompost....fajny dzień był oj fajny...oby jeszcze takie były jak najdłużej
Helenko ,wiesz ja tak prawdę powiedziawszy mam mało róz , teraz dojedzie trochę i będę mogła przystopować i juz zaczekać na te wymarzeńce moje ...Teraz wyczekuje róż od Petrovica, to głównie angielki i czunia tzw Na allegro tez zamówiłam kilka i jeszcze trzy Francuzeczki
i wsio w tym sezonie
Małgoniu ciesze się ,ze imprezka udana
Wszystkiego naj naj Ty nasza dobra duszyczko
No popatrz , tym tuńczykiem to mnie trochę zaskoczyłaś , tzn tym połączeniem ,ale ja lubię takie połączenia ,wiec chętnie wypróbuję...ja np .uwielbiam wątróbke drobiową w sosie morelowym 
Helloł kochani
Małgosiu pyknę ja pyknę...dla mamusi
Kasia ...ja w zasadzie co bym nie robiła w ogrodzie ,nawet jak się narobię jak gupek ,to odpoczywam i happy jestem...ale tak ,luzik miałam wczoraj , te cebulowe to pikuś bo to ostatki były, wygrabiłam liściorki i wywaliłam na kompost....fajny dzień był oj fajny...oby jeszcze takie były jak najdłużej
Helenko ,wiesz ja tak prawdę powiedziawszy mam mało róz , teraz dojedzie trochę i będę mogła przystopować i juz zaczekać na te wymarzeńce moje ...Teraz wyczekuje róż od Petrovica, to głównie angielki i czunia tzw Na allegro tez zamówiłam kilka i jeszcze trzy Francuzeczki
Małgoniu ciesze się ,ze imprezka udana
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Ooo od rana zaczyna się gotowanie a ja na razie przy kawie
Muszę przestac odwiedzać Twój watek bo to gadanie o różach jeszcze opróżni mi kieszeń
Mam w planie kawałek zbocza na różankę ale czy to dobry pomysł sadzić róże na zboczu? A różyczki dla mnie ukorzeniły się?
-
Keetee

Ewciu kochana ...Patyki siędza w doniczkach , na zimę zabieram do domciu ...wiosna sie okaże co tam mi z tego wyszło ,jeśli tylko tak to beda do wydania
ukorzeniaja sie Golden celebration, Mannhatan Blue , Eden Rose , Abraham Darby , Mme Izaak ...cos tam cos tam , Piano.....Na zbocze to może jakies okrywowe róże...ja kocham Tommelize i musze ja koniecznie dokupić ,jak zbocze oddalone to plama byłaby super widoczna z daleka
Doradz sie jakis rózanych fachowców...ja to raczkuje w tym temacie ,ale mysle ,ze okrywowe super by dały rade i kwitna non stop,jest jeszcze taka np Nozomi...niziutka i płoząca sie rózyczka 
Niedzielne dzień dobry, obowiązkowo z kawą w dłoni
Pogoda na razie śpiąca, ale szanse na słońce są i tego się trzymam... w planie mam spacer do lasu z aparatem i czyste lenistwo ;-)
Czytam, że już przebierasz nogami i wyczekujesz nowych róż - już niedługo
Udanej niedzieli!
Pogoda na razie śpiąca, ale szanse na słońce są i tego się trzymam... w planie mam spacer do lasu z aparatem i czyste lenistwo ;-)
Czytam, że już przebierasz nogami i wyczekujesz nowych róż - już niedługo
Udanej niedzieli!
-
Keetee

No Aguś no czekam na te ślicznotki
,a co najważniejsze Francuzeczki raczej będą
Miłej niedzielki Aguś , u mnie na razie pochmurno...ale wczora tez tak było na początku , to mysle ,ze sie pogoda rozkreci
Miłej niedzielki Aguś , u mnie na razie pochmurno...ale wczora tez tak było na początku , to mysle ,ze sie pogoda rozkreci
Otóż to! U mnie wczoraj rano nawet padało, ale pięknie się wypogodziło... w prognozach jest dziś słońce, zatem wyglądajmy goKeetee pisze:u mnie na razie pochmurno...ale wczora też tak było na początku , to mysle ,ze sie pogoda rozkreci
Francuzeczki będą nas czarować w przyszłym sezonie - może i ja zaproszę kilka wiosną
Lecę po drugą kawę
Miłego!
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Slonce bedzie u mnie juz wylazi i zaczyna czarowac. Rano bylo mgliscie i myslalal, ze juz tak zostanie ale mgla opadla i robi sie bardzo przyjemnie.
Jestem ciekawa czy Happy Piano Ci sie ukorzeni, ja tez wlozylam patyczaka - bardzo podoba mi sie ta rozyca, jak ja w sklepie zobaczylam to och i ach.
Jestem ciekawa czy Happy Piano Ci sie ukorzeni, ja tez wlozylam patyczaka - bardzo podoba mi sie ta rozyca, jak ja w sklepie zobaczylam to och i ach.
-
Keetee

Dziewczyny u mnie zgodnie z naszymi przewidywaniami , slicznie
Fajny kolejny dzień ...choc na ogródkowanie mało...bo niedziela to taka bardziej towarzysko-rodzinna u mnie zawsze ,ale teraz czas na chwile w ogródku ,kawunia i ciacho mozna jeszcze spokojnie w ciepełku jeszcze wszamać
Agus ja oszalałam na punkcie tych róż Guillota , i będę czekać na nie ile trzeba,chyba czas zacząć kaske odkładać
Jula , Ty mi Happy Piano wsadziłas
...no a podpisałaś Piano ...dmucham na wszystkie i chucham, mam nadzieje ze sie przyjmą , pamietam te Twoje foty Happy...jak mi szczena opadła 
Fajny kolejny dzień ...choc na ogródkowanie mało...bo niedziela to taka bardziej towarzysko-rodzinna u mnie zawsze ,ale teraz czas na chwile w ogródku ,kawunia i ciacho mozna jeszcze spokojnie w ciepełku jeszcze wszamać
Agus ja oszalałam na punkcie tych róż Guillota , i będę czekać na nie ile trzeba,chyba czas zacząć kaske odkładać
Jula , Ty mi Happy Piano wsadziłas
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Czerwone Piano, to na pewno nie jest, bo go juz nie mam. M. kupil mi Happy i Pink Piano ... tylko teraz mi klina zabilas, bo bylam pewna ze Happy chlasnelam ale teraz juz nie jestem pewna. Jedna miala takiego dobrego badylka, to go scielam, przecielam na pol - jedna czesc wsadzilam u siebie a jedna poszla do Ciebie. No nic przekonamy sie z czasem
Jak wyjdzie Pink Piano, to poznym latem jak zaczna rozyce wypuszczac dlugie badyle, to Happy Ci chlasne.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Też już przebierasz nogami czekając na różyce.
Pashmina będzie jeszcze kwitła bo ma dwa dość długie pędy z pąkami. Po kwitnieniu muszę je ciachnąć więc na pewno będą patyczki.
A może moje doniczkowe patyczaki wstawię do zimnej piwnicy i niech się powoli ukorzeniają
Pashmina będzie jeszcze kwitła bo ma dwa dość długie pędy z pąkami. Po kwitnieniu muszę je ciachnąć więc na pewno będą patyczki.
A może moje doniczkowe patyczaki wstawię do zimnej piwnicy i niech się powoli ukorzeniają
-
Keetee

Jula no cos mówiłas ,ze chlasnełas Happy...potem mi sie juz pomieszało jak zobaczyłąm podpisane Piano..w sumie Nie mam zadnej z Twoich tylko czerwone Piano ,wiec niech wyrasta która chce ,obie piekne
Majeczka czy moge sie zapisac na ten Pashminkowy patyczek
Te sadzonki z lata to zostawiam , ale te swiezutkie patyczki o nie nie...bojam siee o nie....chowam
Majeczka czy moge sie zapisac na ten Pashminkowy patyczek
Te sadzonki z lata to zostawiam , ale te swiezutkie patyczki o nie nie...bojam siee o nie....chowam