Ogródek Gosi cz. 6
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 6
Gosieńko jakaż to miła perspektywa...do wiosny dużo już nie brakuje...temperatura się poprawia-mam nadzieję że na dobre,ptaszki ćwierkają,wiosenne zakupy do ogrodu poczynione-no nie moze być inaczej jak tylko przedwiośnie

- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
U nas - 6 st. Nie sypie jeszcze 
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
-
Marzenka79
- 1000p

U mnie -5,spadłao 2 cm śniegu i córka każe mi sanki z piwnicy wyciągać....
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Marzenko, optymistyczne wizje
Ja naprawdę widzę już wiosnę. Dzisiaj musiałam wybiec na dwór bez kurtki. Wcale nie czułam zimna.
Słońce pieknie grzało.
Marzenko, o tej porze? Jeszcze nie śpi?
Tosia, boje się co bedzie rano. Cy dojadę do pracy? Dzisiaj przy małym sniegu miałam juz problemy z jazdą.
Ja naprawdę widzę już wiosnę. Dzisiaj musiałam wybiec na dwór bez kurtki. Wcale nie czułam zimna.
Słońce pieknie grzało.
Marzenko, o tej porze? Jeszcze nie śpi?
Tosia, boje się co bedzie rano. Cy dojadę do pracy? Dzisiaj przy małym sniegu miałam juz problemy z jazdą.
-
Marzenka79
- 1000p

Córeczka wreszcie zasnęła,ja spokojnie mogę posiedzieć i poczytać -ach jak ja to lubię...Już się cieszę bo jutro 15-mam masę pracy zaplanowane:siewy,sadzenie begoni,pikowanie...To juz wiosna-nie ma co
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Nie wierzę tylko 3 ???!Margo2 pisze: Jak na razie zamówiłam tylko 3 róże.![]()
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiosna idzie-idzie, to juz koncowka. U mnie spadlo troche sniegu ale slonce swieci, 2 na plusie
tylko wiatr wieje jak szalony
to juz nie potrzebnie. Wmawiam sobie ze to halny a po halnym przychodzi zawsze wiosna 
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Gosiu,
zobacz czy twoja różyczka to nie Pastella?
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.37041&tab=36
zobacz czy twoja różyczka to nie Pastella?
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.37041&tab=36
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu jeszcze niedawno tak pięknie świeciło słoneczko jak piszesz...a dziś już biała śniegowa zadymka....wieje na wszystkie strony.....miałam dziś sporą pieszą rundkę po mieście ....i cieszę sie, że juz wróciłam do ciepłego domku ....teraz siedzę na Forum z kubasem z herbatką i robionym latem sokiem malinowym

- Margo2

Marzenko, jakoś nie mam weny. Zazdroszczę zapału. Chyba praca wysysa ze mnie cały entuzjazm. Kiedy wracam mam siłę tylko na forum.
Asiu, sama się dziwię. Zamówiłam tylko rózyczki od Ewy. Może jeszcze cos od Sipa przyjdzie. Zobaczymy. W sumie i tak nie mam gdzie sadzić. W razie czego zostaną donice. Juz jedną mam. Własnie testuję jej wytrzymałość na tarasie. Opatuliłam ją, ale nie wiem jak sobie poradziła w te mrozy. Boję się zajrzeć.
Jula, u mnie zadymka od rana. Jestem jeszcze w pracy, nawet nie wiem jak wrócę do domu, bo nie widziałam żadnego pługa. Znowu drogowców zaskoczyła zima.
Ewo, zastanawiam się. Wydaje mi się, żę moja jest bardziej łososiowo morelowa. Chyba aż tak nie płowieje w miarę przekwitania. Musze się jej lepiej przyjrzeć. Ja zastanawiałams ię na chiipkiem, ale nie wiem.
Ale swoją drogą pokazałaś piękne krzaczki Pastelli.
Aguś, wcale się nie dziwię, że cieszysz się z powrotu do domu. Dzisiaj na pewno chodzenie pieszo stwarza trudności. U nas dużo chodników njest nieodśniezonych. Ja za chwilę wsiadam do samochosu i wracam do domu. Jakoś udało mi się pierwszy raz od dłuższego czasu wyjść o czasie.
Asiu, sama się dziwię. Zamówiłam tylko rózyczki od Ewy. Może jeszcze cos od Sipa przyjdzie. Zobaczymy. W sumie i tak nie mam gdzie sadzić. W razie czego zostaną donice. Juz jedną mam. Własnie testuję jej wytrzymałość na tarasie. Opatuliłam ją, ale nie wiem jak sobie poradziła w te mrozy. Boję się zajrzeć.
Jula, u mnie zadymka od rana. Jestem jeszcze w pracy, nawet nie wiem jak wrócę do domu, bo nie widziałam żadnego pługa. Znowu drogowców zaskoczyła zima.
Ewo, zastanawiam się. Wydaje mi się, żę moja jest bardziej łososiowo morelowa. Chyba aż tak nie płowieje w miarę przekwitania. Musze się jej lepiej przyjrzeć. Ja zastanawiałams ię na chiipkiem, ale nie wiem.
Ale swoją drogą pokazałaś piękne krzaczki Pastelli.
Aguś, wcale się nie dziwię, że cieszysz się z powrotu do domu. Dzisiaj na pewno chodzenie pieszo stwarza trudności. U nas dużo chodników njest nieodśniezonych. Ja za chwilę wsiadam do samochosu i wracam do domu. Jakoś udało mi się pierwszy raz od dłuższego czasu wyjść o czasie.
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- Margo2

Tosiu, dojechałam w sumie bez problemów. O dziwo na drodze było mało samochodów. Może większość ludzi zostawiła swoje samochody w domach? Ja niestety nie mogę. Pracuję 16 km dalej. Kiedys jechałam autobusem. Zajęło mi to godzinę.
- Rozanka

- Od: 9 lut 2009, o 13:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale ona jest śliczna.
U mnie też napadało, nasypało, ale jeszcze trzyma mrozik i odwilży brak.
U mnie też napadało, nasypało, ale jeszcze trzyma mrozik i odwilży brak.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakoś zniechęcająca ta pogoda
Zimno i biało.