i nie mów , że więcej storczyków nie kupisz, bo lanie od nas wszystkich bab dostaniesz!!!

???arlet3 pisze:No pięknie Ci zakwitło![]()
, a mam pytanie dlaczego Twoje foteczki takie kropkowane?
WitamHenrykbb pisze:eee zepsułyście mi wszystko,myślałem,że zmartwicie się moją chorobą a Wy od razu "choroba storczykowa".No ale trudno,nie wyszło.
Wczoraj zrobiłem sobie inwenturę i wiecie co mi wyszło?33 zastorczykowane doniczki,piszę doniczki bo niektóre trudno nazwać kwiatami,to takie moje storczykowe eksperymenty,z których nie wiadomo co wyjdzie ale 33 doniczki są.
No i czy to nie jest choroba.Koniec,trzeba iść na odwyk.Nie ma więcej zakupów,już ani jeden storczyk ;:78
A teraz dwie fotki![]()
Takie coś mi ostatnio zakwitło![]()
/E.dziękuję/
NO, NO, NO pokaźna kolekcjaHenrykbb pisze:eee zepsułyście mi wszystko,myślałem,że zmartwicie się moją chorobą a Wy od razu "choroba storczykowa".No ale trudno,nie wyszło.
Wczoraj zrobiłem sobie inwenturę i wiecie co mi wyszło?33 zastorczykowane doniczki,piszę doniczki bo niektóre trudno nazwać kwiatami,to takie moje storczykowe eksperymenty,z których nie wiadomo co wyjdzie ale 33 doniczki są.
No i czy to nie jest choroba.Koniec,trzeba iść na odwyk.Nie ma więcej zakupów,już ani jeden storczyk ;:78
A teraz dwie fotki![]()
Takie coś mi ostatnio zakwitło![]()
/E.dziękuję/
Henryku a jakiegoś dalszego miejsca to już wymyśleć nie mogłeśHenrykbb pisze:Dziękuję za odwiedziny i...brak wsparcia i wiary w moje postanowienie.Nie zawiodłem się na Was,wiedziałem,że tak będzie.
A wspólny odwyk właśnie zaproponowałem Kasiunieczce....w Łańcucie w orchidarium,zawsze można się dołączyć.