Phalaenopsis henrykus

Zablokowany
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Phalaenopsis henrykus

Post »

Ale boski okaz!!!!!! Prawie , że czarny!!! Normalnie gały muszę zbierać z podłogi!!! :shock: :shock: :shock: GRATULUJĘ !!! PIĘKNY I ORYGINALNY ;) ;)

i nie mów , że więcej storczyków nie kupisz, bo lanie od nas wszystkich bab dostaniesz!!! :D :;230
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Na pewno Ci się nie uda :;230 zobaczysz jakiegoś bidulka a on powie do Ciebie Henryczku kup mnie i nie oprzesz się :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2010, o 13:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

arlet3 pisze:No pięknie Ci zakwitło ;:108 ;:180 , a mam pytanie dlaczego Twoje foteczki takie kropkowane? :oops:
??? :oops:
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
Awatar użytkownika
myrtille1986
1000p
1000p
Od: 23 mar 2010, o 08:49

Post »

Henrykbb pisze:eee zepsułyście mi wszystko,myślałem,że zmartwicie się moją chorobą a Wy od razu "choroba storczykowa".No ale trudno,nie wyszło.
Wczoraj zrobiłem sobie inwenturę i wiecie co mi wyszło?33 zastorczykowane doniczki,piszę doniczki bo niektóre trudno nazwać kwiatami,to takie moje storczykowe eksperymenty,z których nie wiadomo co wyjdzie ale 33 doniczki są.
No i czy to nie jest choroba.Koniec,trzeba iść na odwyk.Nie ma więcej zakupów,już ani jeden storczyk ;:78

A teraz dwie fotki Obrazek Obrazek

Takie coś mi ostatnio zakwitło :tan ;:80/E.dziękuję/
Witam :wit
Każdy twierdzi ,że już ani jednego he he.Wpada w oko jakiś fajny okaz i już po odwyku!!!Zaczynamy się trząść i pieniążki palą w rączkę!!!
Pozdrawiam serdecznie!!! :heja
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak straciłam moje chyba 8 sztuk :oops: to też tak mówiłam że już nie kupię że wystarczy to co mi jeszcze zostało ;:14 ;:14 :;230 :;230 i już biegam za takim ładnym pieguskiem bo strasznie mi się spodobał u kogoś w wątku :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Skądś to znam takie obiecywanie sobie, że już ani jednego, że już dość, że nie ma miejsca ;:109 ;:112 Ale co tam, ja będę puste słowa pisać, sam się przecież nasz Henryczek przekona jak to jest, do następnego wejścia do kwiaciarni albo na stronkę internetową ;:113 ;:32 Dzisiaj też grzecznie oglądałam tylko buciki dla córki, a skończyło się na tym, że w czwartek listonosz przyniesie przesyłkę z nowym storczykiem ;:111 ;:113 A mąż jak będzie w domu to mi chyba zrobi ;:134 ;:14 A ja się będę cieszyła ale chyba "baranim" głosem ;:145
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Henryku nie było mnie troche a Ty masz 2 piękne nowości - super. ;:138 ;:138 ;:138 ;:196
A co ja czytam :?: Idziesz na odwyk storczykowy :;230 :;230 :;230 no nie możliwe ;:224 Wybrałeś już ośrodek , w którym chcesz odwykać :?: Ciekawe co będzie potem :?: Tyle kwiaciarni w pobliżu, internecik :?: Ja też kiedyś mówiłam - już koniec , tak jakoś jak miałam około 30 storczyków, nie napiszę ile mam dziś ;:112 ;:113
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

O kurcze...ale cudo. Gdzieś Ty takie Znalazł? ;)
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
pani_storczyk
500p
500p
Od: 15 mar 2010, o 14:18

Post »

Henryku śliczny ten"murzynek Bambo".Co ja tu czytam, ze wybierasz się na odwyk :;230 Nam wszystkim przydała by się jakaś terapia grupowa.Najlepiej sanatorium polożone blisko giełdy kwiatowej .Było by świetne leczenie.Mówi sie" czym się strułeś ,tym się lecz" :;230 :;230
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.:)

Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2010, o 13:07

Post »

Dziękuję za odwiedziny i...brak wsparcia i wiary w moje postanowienie.Nie zawiodłem się na Was,wiedziałem,że tak będzie.
A wspólny odwyk właśnie zaproponowałem Kasiunieczce....w Łańcucie w orchidarium,zawsze można się dołączyć. ;:114
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
Awatar użytkownika
myrtille1986
1000p
1000p
Od: 23 mar 2010, o 08:49

Post »

Nie ma to jak prawdziwe wsparcie od wsól uzależnionych!!! ;:14 :tan :;230
To jest fajna choroba nie ma co się od niej odcinać ;:196
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Henrykbb pisze:eee zepsułyście mi wszystko,myślałem,że zmartwicie się moją chorobą a Wy od razu "choroba storczykowa".No ale trudno,nie wyszło.
Wczoraj zrobiłem sobie inwenturę i wiecie co mi wyszło?33 zastorczykowane doniczki,piszę doniczki bo niektóre trudno nazwać kwiatami,to takie moje storczykowe eksperymenty,z których nie wiadomo co wyjdzie ale 33 doniczki są.
No i czy to nie jest choroba.Koniec,trzeba iść na odwyk.Nie ma więcej zakupów,już ani jeden storczyk ;:78

A teraz dwie fotki Obrazek Obrazek

Takie coś mi ostatnio zakwitło :tan ;:80/E.dziękuję/
NO, NO, NO pokaźna kolekcja ;:108 ;:180
A kwiatuszek dla mnie obłędny ;:63 ;:63 ;:63 ;:138
Żebyśmy tylko takie choroby mieli to świat byłby 1000 x piękniejszy i przyjemniejszy ;:108
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55

Post »

Henryku pokaż tego czarnucha w całości ;:180 :wink:
Migrenqa
500p
500p
Od: 2 lut 2010, o 19:15

Post »

Taaaaaaaaaaaa, "ani jeden storczyk więcej". Taaaaaaaaaaaaa już to widzę :twisted: Ja tak mówiłam- mniej więcej -pięć storczyków temu :twisted:
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Henrykbb pisze:Dziękuję za odwiedziny i...brak wsparcia i wiary w moje postanowienie.Nie zawiodłem się na Was,wiedziałem,że tak będzie.
A wspólny odwyk właśnie zaproponowałem Kasiunieczce....w Łańcucie w orchidarium,zawsze można się dołączyć. ;:114
Henryku a jakiegoś dalszego miejsca to już wymyśleć nie mogłeś ;:88 tak daleko mamy jechać ;:88 ;:111 ;:112
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”