Twoja biała lewisia jest przeurocza !
Widzę, że żagwin jeszcze kwitnie, rojniki i inne skalniaczki super sympatyczne.
Geniu, nie dziwię się innym forumkom, sama bym chętnie Ciebie poznała osobiście ! ( i ogródek też)
Pozdrawiam i życzę słoneczka.

Jolu dzisiejszy dzień spędziłam u koleżanki,teraz jak wszystkim odpiszę to pójdę do ogrodu na chwilkę.jollla500 pisze:Witaj Gieniu jestem ciekawa jak spędzisz dziś dzieńmam nadzieję że uda Ci się spędzić go w swoim pięknym ogrodzie....ja za godzinkę też idę

No to dobrze Rysiu że ja nie wybrałam się na działkę bo znowu bym sobie tylko przez bramkę popatrzyła . Cieszę się że spędziłeś fajnie czas z rodzina na Starym mieścierydnor pisze:Geniu;Skalniaczek pięknie się rozrasta.Miałem jechać na działkę,ale poszliśmy w ramach spaceru na St. Miasto.A tam świętowanie i piknik z okazji 20-lecia Solidarności.Wyłożyli sztuczną trawę między ratuszem a pocztą,kupa straganów z różnistym towarem.ludzie porozkładali koce na trawie i świętują.Mają wystąpić jakieś zespoły muzyczne.I tak do 16.00 nam zeszło.Pozdrawiam Ryszard

Magda ja mam ogródek przy domu więc nie przyszło mi na myśl że ktoś wejdzie do ogrodu wykopie irysy i połamie czosnki.madziarynka pisze:Witaj Gieniu! Masz piękne czosnki i roślinki skalniakowe. To przykre, że ktoś wyłamał czosnek i wykopał irysy. U nas na działkach niestety też złodziei nie brakuje, ostatnio kosiarka sobie poszła...