Śliczny ten aniołek, ja mam małą kolekcję, ale chyba to raczej elfy.
Ogródek gagawi cz.2
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Julcia - pochwal się potem wydzierganymi łosiami
Iza - na pw.
Gabi - hi, hi ale trafiłaś.... M wczoraj zaproponował, żebyśmy kolekcjonowali takie cherubinki
Wstydzę się bardzo, że tak dawno u Ciebie nie byłam
i nie wiem, czy chwaliłaś sie elfami u siebie? - bardzo chciałabym je zobaczyć, może być w moim wątku :P
U nas okropnie wieje, wyleciałam po bułeczkę a halniak mi prosto w twarz marasem z ulic , liściami i drobnymi kamyczkami ... i po oczach!!! czułam jak w policzki wbijały mi się drobinki kurzu czy piasek.
Trochę nienormalna ta pogoda.
Iza - na pw.
Gabi - hi, hi ale trafiłaś.... M wczoraj zaproponował, żebyśmy kolekcjonowali takie cherubinki
Wstydzę się bardzo, że tak dawno u Ciebie nie byłam
U nas okropnie wieje, wyleciałam po bułeczkę a halniak mi prosto w twarz marasem z ulic , liściami i drobnymi kamyczkami ... i po oczach!!! czułam jak w policzki wbijały mi się drobinki kurzu czy piasek.
Trochę nienormalna ta pogoda.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, nic nie szkodzi, ja też nie zawsze mam czas żeby do wszystkich zajrzeć.gagawi pisze: Gabi - hi, hi ale trafiłaś.... M wczoraj zaproponował, żebyśmy kolekcjonowali takie cherubinki![]()
![]()
Wstydzę się bardzo, że tak dawno u Ciebie nie byłam![]()
![]()
i nie wiem, czy chwaliłaś się elfami u siebie? - bardzo chciałabym je zobaczyć, może być w moim wątku :P
Zdjęć elfów nie mam, jak zrobię to pokażę.
A mam je z każdej wycieczki gdzie byłam.
Teraz dołączyły jeszcze dzwoneczki.
Witaj Grażynko 
Z jaką przyjemnością pospacerowałam po pszczyńskim parku, dziękuję
Aniołki prześliczne, u mnie siedzą na kominku cały rok! Aniołki i róże to takie moje zboczenie
, nie tylko w ogrodzie;)
Na dowód pokażę mój ukochany obraz, jest to kopia obrazu hiszpańskiego malarza, wisi u mnie w salonie, uwielbiam go ! Aniołków na zdjęciach nie mam i dobrze, bo jest ich za dużo do prezentacji

Zdjęcie zrobione byle jak, bo nie dla pokazywania, tylko ustalenia kolorystyki ścian
Z jaką przyjemnością pospacerowałam po pszczyńskim parku, dziękuję
Aniołki prześliczne, u mnie siedzą na kominku cały rok! Aniołki i róże to takie moje zboczenie
Na dowód pokażę mój ukochany obraz, jest to kopia obrazu hiszpańskiego malarza, wisi u mnie w salonie, uwielbiam go ! Aniołków na zdjęciach nie mam i dobrze, bo jest ich za dużo do prezentacji

Zdjęcie zrobione byle jak, bo nie dla pokazywania, tylko ustalenia kolorystyki ścian
- gagawi

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu- witaj :P
Obraz bardzo mi się podoba, pewnie zachorowałabym na niego jak na ten mój z dziewczynkami- podobne motywy i ciepłe barwy, z tą różnicą, że Twój jest dopracowany ( twarz, włosy i dłonie pięknej dziewczyny ).
Aniołki też mogłabyś zaprezentować, chociaż kilka ulubionych, wkońcu mamy teraz martwy sezon, a czymś trzeba oko nacieszyć
Papuga łazi po mnie i zazdraszcza guzików na klawiaturze, co chwilę nadstawia łeb do smyrania i nie pozwala mi się skupić, a teraz wygryza mi dziurę w swetrze
taka to z nim robota...
Halinko - ptaka upolowałam niezłego
, a teraz muszę papuga jakoś zapakować do kozy, bo okropnie paskudzi.
Dziękuję za miłe odzwiedzinki
Obraz bardzo mi się podoba, pewnie zachorowałabym na niego jak na ten mój z dziewczynkami- podobne motywy i ciepłe barwy, z tą różnicą, że Twój jest dopracowany ( twarz, włosy i dłonie pięknej dziewczyny ).
Aniołki też mogłabyś zaprezentować, chociaż kilka ulubionych, wkońcu mamy teraz martwy sezon, a czymś trzeba oko nacieszyć
Papuga łazi po mnie i zazdraszcza guzików na klawiaturze, co chwilę nadstawia łeb do smyrania i nie pozwala mi się skupić, a teraz wygryza mi dziurę w swetrze
Halinko - ptaka upolowałam niezłego
Dziękuję za miłe odzwiedzinki