I proszę nie wstawiać żadnych rabatek
Ogród Igi - cz.3
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tess pisze:Iga
fajne te Twoje skarby![]()
begonie kupujesz już sadzonki? te zwisające i jak się sprawują? chodzi mi o to czy w donicy wiszącej będą takie gęste i długaśne....
Tess ja kupuję bulwy i sama podpędzam, więc mam roślinki szybciej.Jak co roku kilka wypadnie to dokupuję, a w tym roku dokupiłam inne kolory.Długość zależy od odmiany.
-
iga23

- Kontakt:
Tija świetnie by wyglądała pod tym Twoim murem, i kolor i faktura. Zapisz ją sobie.tija pisze:" Ty lepiej widzisz i czujesz strukturę liścia " - podobało mi się tozanna pisze:Na pewno nie 8)Mutari pisze:A nie jest to przypadkiem QUEEN JOSEPHINE ???
Iga, skoro mówisz, że Grand Master, to musi być to - Ty lepiej widzisz i czujesz strukturę liścia
-
iga23

- Kontakt:
Majka są to targi ODR, ogólnie rolnicze, ale też największe jakie widziałam ogrodnicze. Nie ma yo zbytnio ciekawostek i nowinek, raczej sprawdzone roślinki. Dużo jednorocznych w każdym wydaniu, ale też krzewy, drzewa , również owocowe.Ceny ogólnie szkółkarskie, więc nieźle, bo najczęściej jest przy takiej okazji drożej.Jedno ale fatalne korki od 10 rano. Ja mam opanowane i jadę godzinkę szybciej, wtedy mniej ludzi, łatwiej zaparkować bliżej, bo najczęściej trzeba zrobić parę kursów do auta.Ja je lubię, ale to sprawa gustu.mariasen pisze:Igo, ciekawe te targi?
-
iga23

- Kontakt:
kubanki pisze:No to pewnie się spotkamy 10 maja jak dobrze pójdzie
Iga, świetny ten Twój skarb pierwszy z lewej, naprawdę rozkoszny.
Rabatka jest pierwsza klasa z hostami, więc jak możesz to przywróć je na niej do łask. Albo zdradź, co ma je zastąpić, może też będzie pierwsza klasa?
Aniu, zawsze staram się aby polepszać wygląd rabaty, ale nie zawsze się to udaje i może wrócę do tego co było.Miały tam rosnąć begonie bulwiaste, zobaczymy??