Bożenko,Marzanko trzeba sonie radzić no nie? Kto kombinuje ten żyje hihi
Dziś okropna pogoda pada i strasznie zimno Zmarzłam na zakupach i już nigdzie nie wychodzę.
Zapomniałabym napisać,że kupiłam sekator
To i tak dużo ja dzisiaj jak się dowiedziałam o tragedii nic mi się nie chce robić. A tak naprawdę to cieszyłam się , że dzisiaj pada, bo byłam w pracy. Jakby było to ciężko by było wysiedzieć i później jechać na działkę, a ta dzisiejsza pogoda i nastrój to
pozdrawiam
Witam sąsiadkę
Strasznie zazdroszczę tej nowej szklarni, sama marzę o takiej ale nie mogę się doprosić. Wyczytałam, że jesteś z Chełmży mam tam trochę znajomych którzy latem często do nas przyjeżdżają.
Ewuniu dziękuję za miłe słowa. Dziś skopałam w szklarence i posadziłam największe sadzonki do ziemi.
Reszta jeszcze w pojemnikach,ale one będą rosły w gruncie,bo nie mam już miejsca na posadzenie w szklarni. Marzanko na pewno urośnie ci piękna i dorodna sztuka
Dziś pogoda dopisała więc nie tylko skopałam w szklarni i posadziłam sadzonki pomidorów,ale posiałam też buraczki. Ładnie wzeszły mi w szklarence,w pojemnikach cynie,aksamitki,astry i gożdziki
Aha zapomniałabym napisać,że skończyłam malować szklarnie,postaram się szybko wstawić fotki.
Po południu pogoda się poprawiła i wyszło słoneczko. Skopałam resztę działki,a ojciec zrobił mi inspekt(140cm x 130cm) Chciałam zrobić fotki,ale jak zwykle mój sprzęt zastrajkował.
No to masz teraz gdzie szaleć. Inspekt, szklarnia no, no, kiedy sadzenie zaczynasz
Ja się zastanawiam kiedy pomidorki do foljaka dać Jak pogoda dopisze to pod koniec miesiąca już chyba można zaryzykować