Na działce ewkapaw-2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co z tego , że ja zdałam za pierwszym razem
, ale nie jeżdżę
. Koniecznie trzeba od razu siąść za kierownicą i pomału się wprawiać . Ja zrobiłam potworny błąd i teraz cierpię - za każdym razem proś M , żeby gdzieś zawiózł 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu. Widzę z Twoim prawem jazdy to jak ze mną. Robiłam już nie będę pisać ile lat temu i ponieważ od razu nie zaczęłam jeździć, więc nie jeżdżę samochodem. A przydałby się bardzo tym bardziej, gdy już nie ma męża. Musżę się stale prosić syna, a on z reguły nie ma czasu.
A mnie lilaki podobają się u innych, gdyż tyle wypuszczają odrostów korzeniowych, że walczę z tym jak z chwastem. Ślicznie u Ciebie, tyle roślin kwitnie że aż zazdroszczę.
A mnie lilaki podobają się u innych, gdyż tyle wypuszczają odrostów korzeniowych, że walczę z tym jak z chwastem. Ślicznie u Ciebie, tyle roślin kwitnie że aż zazdroszczę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam !!!
Dzisiaj postanowiłam odpocząć od działki , a wziąć się za mieszkanko . Zostało ostatnio trochę przeze mnie zaniedbane , bo biegałam ciągle na działkę
Tak i tak prace działkowe lepiej mi pasują , ale koniec , dzisiaj sprzątam , myję okna , a działka odpoczywa ode mnie .
Jeszcze kilka wczorajszych fotek .

Dzisiaj postanowiłam odpocząć od działki , a wziąć się za mieszkanko . Zostało ostatnio trochę przeze mnie zaniedbane , bo biegałam ciągle na działkę
Jeszcze kilka wczorajszych fotek .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków