tu.ja pisze:Miło popatrzeć na Twe kwiatki gdy na dworze biało i biało. To dopiero pierwszy atak zimy, a mi już się marzy wiosna.
Te przylaszczki są niesamowite.
WITAJ ASIEŃKO. Dobry wieczór. Ja sie troche juz pogubilam, bo zdawalo mi sie że pisałam ostatnio u Ciebie ale teraz wiem, że nie tu. Kochana śliczne masz kwiatuchy, i z niecierpliwoscia będę oczekiwała wiony tak jak my wszyscy chyba, aby obejrzeć wiosenne niespodzianki w Twym uroczym ogrodzie. Dziateczki takie kochane- zdaje sie,że do Mamy podobne. Pozdrawiam i spokojnego wieczorku
Joluś bo tak sie jakos zatracilam, dopiero Jej pisałam o wierszach i cudnym stroju, a zaraz szukam gdzie to było, zapominam po prostu, to chyba nic złego, że sie nie umiem jeszcze z tym wszystkim odnaleźć
Spokojnie, stworzyłam drugi wątek do pogaduch, tu ograniczam się do roślin. Ale pewnie wątek pójdzie spać, mamy zimę. Chyba, że trafią się jakieś ekstra foty
Asiu jeszcze raz przeleciałam przez Twój ogródek. Doczytałam się, że chciałabyś niebieską kokorycz. Ja mam , ale dosyć dużo wydałam. Spytam się na wiosnę tej koleżanki od której dostałam. Zapisz sobie i się przypomnij na wiosnę.
Iga, a możesz spytać się koleżanki o 2 niebieskie kokorycze Ja tak baaardzo chciałabym mieć niebieską.... Dostałam już od Asi nasionka żółtej i białożółtej i czekam na wiosnę, żeby wykiełkowały....