mam taki sam pomysł, ale co z nimi będzie jak o tej porze przelatuję trawnik wertukulatorem, a potem aeratorem..... poharatam te krokusiki...EdytaB pisze:Ja myślałam o tym żecy w trawie krokusy wsadzić tak wisną kolorowo by było.Ania Kropelka pisze:Piękne masz te białe krokusiki, zachorowałam na nie!!!!! ;-) tfu, tfu
Już widzę co się będzie działo na jesień, jak się dorwę do cebulowych!!!!!!, mam strasznie mało tulipanów. A żonkile to dosłownie kilka mi wylazło, gdzieś przepadły!!!!
Miałam kiedyś trochę ale przepadły
Agawa walczy w ogrodzie
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
-
x-d-a
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam Lidziu się przywitać w nowym tygodniu i życzyć dobrej pogody do prac ogródkowych.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Agawa
- 1000p

- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zaglądam do Was i tam wszędzie zakupy
To sobie poszalałam.
Ania Kropelka marzyły mi sie krokusiki na trawniku, ale nie można dość długo nic z nim robić.
Edytko w zeszłym roku wiosna brakowało mi właśnie kwiatów w moim ogrodzie. Trochę zakupiłam na jesień, ale myslę, że jeszcze co nieco sie zakupi
Cieszę sie, że alejka Wam się podoba, później rozkwitną tulipany, i dojdą jednoroczne. A może koncepcja się zmieni i pojawi sie lawenda i róże
Ania Kropelka marzyły mi sie krokusiki na trawniku, ale nie można dość długo nic z nim robić.
Edytko w zeszłym roku wiosna brakowało mi właśnie kwiatów w moim ogrodzie. Trochę zakupiłam na jesień, ale myslę, że jeszcze co nieco sie zakupi
Cieszę sie, że alejka Wam się podoba, później rozkwitną tulipany, i dojdą jednoroczne. A może koncepcja się zmieni i pojawi sie lawenda i róże
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lidko! Piękne te krokusiki. widzę, że kupiłaś różę okrywową. Czy jest ona różowego koloru? powiedz po ile kupowałaś. Mnie udało się kupic taką różę ale czerwoną w cenie 5,90zł.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Lidziu. Była dziś na działeczce, popracowałam i czuję się bardzo zadowolona z wykonanej pracy. Dużo roślinek powsadzałam, część poprzesadzałam, trochę pograbiłam, trochę chwastów wypieliłam, gdyż lazą jak głupie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.