Ale dziś pomimo nikłej ilości czasu coś mnie tknęło, żeby do Ciebie zaglądnąć. Ech...domyślasz się, że nie żałuję

Paphiopedilum jak marzenie
 kwiat prześliczny. Nawet jeszcze w pąku był uroczy i zagadkowy.
  kwiat prześliczny. Nawet jeszcze w pąku był uroczy i zagadkowy.Oby jak najdłużej pozostał w rozkwicie. Rób fotki i koniecznie jeszcze chwal się nim, bo - jak w reklamie - jest tego wart

. Parapet cudownie się prezentuje, tylko pozazdrościć
 . Parapet cudownie się prezentuje, tylko pozazdrościć  Mało czasu,problemy zdrowotne i jeszcze ta paskudna pogoda
 Mało czasu,problemy zdrowotne i jeszcze ta paskudna pogoda   Słońca jak na lekarstwo i dzionek krótki a to storczykom nie służy
 Słońca jak na lekarstwo i dzionek krótki a to storczykom nie służy   Opadają pąki,kwiaty szybko więdną a tych które wygrały walkę z pogodą i kwitną nie mam jak sfocić ponieważ wracam do domu już po zmroku ....Ale przez ostatnie 4 dni było po kilka godzin słonka a ja wróciłam dziś wcześniej i trochę zdjęć jest...
 Opadają pąki,kwiaty szybko więdną a tych które wygrały walkę z pogodą i kwitną nie mam jak sfocić ponieważ wracam do domu już po zmroku ....Ale przez ostatnie 4 dni było po kilka godzin słonka a ja wróciłam dziś wcześniej i trochę zdjęć jest...  

Halinko! śliczna philadelhiia, fajne ujęcia
  Halinko! śliczna philadelhiia, fajne ujęcia