Ja pamiętam, są w tym poście, w Twoim wątkuPaulaPola pisze: Ja gdzieś Wstawialam zdjęcia ze swoich parapetów. Tylko gdzie?

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 0#p4631850
Ja pamiętam, są w tym poście, w Twoim wątkuPaulaPola pisze: Ja gdzieś Wstawialam zdjęcia ze swoich parapetów. Tylko gdzie?
Paula,zanim doczytałam na poprzedniej stronie,o co chodzi z tą pościelą,pomyślałam ,że w zapasowej wersalce/kanapie dla gosci w pojemniku na posciel robisz growbox,a pościel trzymasz w workach na śmieciPaulaPola pisze:Telimenka, idę przełożyć zapasową pościel do worka na śmieci
Wystarczy kupić odpowiednio duży kawałek ciasta. Teraz pakują w takie przezroczyste pojemniki z przykryciem. Są idealne do siania bo trzymają wilgoć, ostatnio uprzejma Pani w sklepie zafundowała mi taki pojemnik za free, na oko 30cmx 30cm.PaulaPola pisze:Ja jeszcze robiłam szklarenke z 2 takich samych pojemników po mięsie. Kladlam jeden na drugi (dnami do dołu i góry ) wypalalam z tyłu 2 dziurki i robiłam zawiasy z drutu. Jedną dziurkę robiłam z przodu i tez przekladalam tam drucik by się nie otwieralo pudełko.