... piekarnik wysoko ...marzę też o takim...
Kawałek szczęścia
- lora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
ASIU marzenia spełniają się cieszę się razem z Tobą kuchnia
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Marysiu, Aniu, Misiu dziękuję
.
Na piekarnik wysoko się zaparłam
.
A teraz nie mogę się doczekać przeprowadzki. Dziś piękna pogoda, ale gotowanie w bloku
.
Na piekarnik wysoko się zaparłam
A teraz nie mogę się doczekać przeprowadzki. Dziś piękna pogoda, ale gotowanie w bloku
U mnie się trochę zachmurzyło, ale święconkę święciliśmy na dworze, w pełnym słońcu.
- Joanna_68
- 200p

- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Asiu przyszłam i ja pięknie Ci kwiaty na święta rozkwitły. Kuchnia bardzo ładna.
Zdrowych i spokojnych Świąt
Zdrowych i spokojnych Świąt
Pozdrawiam Aśka
- cyganka77

Aguniu, my święcimy w kościele
i tez już po. Teraz tylko resztki gotowania
.
Asiu, dziś chyba jest jeszcze więcej kwiatów niż wczoraj. Nie chciało mi się wracać do domu z działki.
Dziękuję za życzenia i wzajemnie
.
Asiu, dziś chyba jest jeszcze więcej kwiatów niż wczoraj. Nie chciało mi się wracać do domu z działki.
Dziękuję za życzenia i wzajemnie
Asiu śliczna kuchnia
miałaś rację zapierając się przy wyżej zamontowanym piekarniku - to wielka wygoda
w mojej prowizorycznej kuchni na razie jest na dole bo innej możliwości nie było - ale to się zmieni za 30 lat
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Asiu, bardzo elegancka i funkcjonalna kuchnia
.
Ogródek coraz bardziej zagospodarowany. I warzywka.
Nie dziwię się, że już w bloku się dłuży
.
Radosnych świąt
Ogródek coraz bardziej zagospodarowany. I warzywka.
Nie dziwię się, że już w bloku się dłuży
Radosnych świąt
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Asiu, zapomniałam pochwalić kuchnię! Nie dość, że ładna i fajnie dobrana kolorystycznie, to jeszcze funkcjonalna.
Miłego świętowania!
Tu się zachmurzyło i chyba lunie...
Miłego świętowania!
Tu się zachmurzyło i chyba lunie...
- cyganka77

Aguniu
. U mnie też się zachmurzyło, wiatr się zrywa. Coś wisi w powietrzu.
Justynko, to chyba najtrudniejszy dla nas czas. Tam codziennie coś dochodzi, a tutaj bardzo wyjść na balkon się nie da.
Iwonko, czasami trzeba się postawić i wybrać funkcjonalność. I tym kierowałam się wybierając meble do kuchni. Kuchnia jest otwarta na salon, ale tak trochę z boku. A kolory
pierwsza wersja miała być bordowa, ale potem doszłam do wniosku, że wybiorę kolory, które mi się nie znudzą
.
Pozdrawiam już prawie świątecznie
. Teraz już tylko odpoczynek
. A jutro spotkania z rodzinką
.
Justynko, to chyba najtrudniejszy dla nas czas. Tam codziennie coś dochodzi, a tutaj bardzo wyjść na balkon się nie da.
Iwonko, czasami trzeba się postawić i wybrać funkcjonalność. I tym kierowałam się wybierając meble do kuchni. Kuchnia jest otwarta na salon, ale tak trochę z boku. A kolory
Pozdrawiam już prawie świątecznie
- cyganka77

Witajcie po świętach.
Dziś piękny, wiosenny dzień. Na działce po deszczu dużo pracy i dużo ziela. Trzeba brać się ostro. Dziś jednak zdążyłam ogarnąć foliaczek i skrzynie. Warzywa ładnie rosną, ale wodę trzeba lać. Mam nadzieję, że mrozu już nie będzie.

Tawuła już kwitnie
. Piękna
.

Pigwowiec
.

Truskawki też zaczynają kwitnąć.

Skalniaczek, aż szkoda go ruszać.

No i tulipanki
.

Aaaa i jeszcze jabłonka
.

Pozdrawiam wiosennie
.
Dziś piękny, wiosenny dzień. Na działce po deszczu dużo pracy i dużo ziela. Trzeba brać się ostro. Dziś jednak zdążyłam ogarnąć foliaczek i skrzynie. Warzywa ładnie rosną, ale wodę trzeba lać. Mam nadzieję, że mrozu już nie będzie.

Tawuła już kwitnie

Pigwowiec

Truskawki też zaczynają kwitnąć.

Skalniaczek, aż szkoda go ruszać.

No i tulipanki

Aaaa i jeszcze jabłonka

Pozdrawiam wiosennie
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu ale wszystko ruszyło po świętach
warzywka już takie ładne
tawułkę masz taką jak ja , ja na nią mówię panna młoda, jest taka piękna jak zakwitnie. 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Asiu no takich dużych siewek jarzynek jeszcze nie mam, ale już je widać
Dlaczego chcesz ruszać skalniaczek?
Coś mi się zdaje że z tego kwiatuszka truskaweczki nie będzie bo czarny środek oznacza zmarznięcie, ale może się mylę
Dlaczego chcesz ruszać skalniaczek?
Coś mi się zdaje że z tego kwiatuszka truskaweczki nie będzie bo czarny środek oznacza zmarznięcie, ale może się mylę
- cyganka77

Marysiu (MariaWy) robi się coraz piękniej i kolorowo. Coraz jeszcze dosadzam jakieś kwitnące. Czekają również na posadzenie rozsady.
Marysiu (Maska) skalniak chcę przenieść w inne miejsce, żeby tam do końca był warzywniak odgrodzony krzewami owocowymi. No i trzeba trochę podnieść go w górę, może jakieś źródełko dołożyć. Właśnie zobaczyłam coś podobnego u MarysiWy, tylko trzeba pomysł sprzedać eMowi.
Truskawki dokładniej nie oglądałam, to dopiero pierwszy kwiatek, oby więcej nie mroziło.
Warzywka rosną, wczoraj przesadziłam kalarepy i kalafiory pod agro i trochę sałaty. Szpinak też ładnie sobie radzi i rzodkiewka też zaczęła wschodzić. W drugiej skrzyni buraczki zwykłe i liściowe też wschodzą. Muszę jeszcze przygotować miejsce pod kapusty, pomidory i paprykę.
Miłego dnia
.

Marysiu (Maska) skalniak chcę przenieść w inne miejsce, żeby tam do końca był warzywniak odgrodzony krzewami owocowymi. No i trzeba trochę podnieść go w górę, może jakieś źródełko dołożyć. Właśnie zobaczyłam coś podobnego u MarysiWy, tylko trzeba pomysł sprzedać eMowi.
Truskawki dokładniej nie oglądałam, to dopiero pierwszy kwiatek, oby więcej nie mroziło.
Warzywka rosną, wczoraj przesadziłam kalarepy i kalafiory pod agro i trochę sałaty. Szpinak też ładnie sobie radzi i rzodkiewka też zaczęła wschodzić. W drugiej skrzyni buraczki zwykłe i liściowe też wschodzą. Muszę jeszcze przygotować miejsce pod kapusty, pomidory i paprykę.
Miłego dnia

- cyganka77

Witajcie.
Dziś chciałabym podziękować szczególnej osobie. Listonosz przytaszczył olbrzymią pakę od Justynki (roza333). Nie mogę dojść do siebie, że dostałam tak dużo roślin.
Justynko
.
Nie zdążyłam dziś posadzić, bo zebranie z rodzicami, a do tego ogromna burza z gradem, jednak zniszczeń nie zauważyłam.
Jutro wielkie sadzenie
.
A to moje oregano, rośnie jak szalone i jest już ładna sadzonka. Nie dzieliłam, ale mam dwie. Gdyby ktoś potrzebował, to chętnie podzielę
.

Dziś chciałabym podziękować szczególnej osobie. Listonosz przytaszczył olbrzymią pakę od Justynki (roza333). Nie mogę dojść do siebie, że dostałam tak dużo roślin.
Justynko
Nie zdążyłam dziś posadzić, bo zebranie z rodzicami, a do tego ogromna burza z gradem, jednak zniszczeń nie zauważyłam.
Jutro wielkie sadzenie
A to moje oregano, rośnie jak szalone i jest już ładna sadzonka. Nie dzieliłam, ale mam dwie. Gdyby ktoś potrzebował, to chętnie podzielę

- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Asiu ja po prostu podzieliłam się tym co miałam i to jeszcze nie wszystkim jak Ci pisałam na jesień mogę Ci podesłać następne roślinki niech Ci zdrowo rosną i cieszą 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333