ANIU- dziękuję za odwiedziny i za pochwałę dla naszego ogrodu, zapraszam do dalszych spacerów.
URSZULKO- dziękuję za spacer po ogrodzie, nie bój się zmian w ogródkach działkowych, jeżeli będą, a obawiam się że nie, to tylko wyjdzie działkowcom na dobre. W naszym ogrodzie jesteś zawsze mile widziana, nie tylko jako krasnal.
JOLU-dziękuję za odwiedziny, mój "pracuś" jest bardzo pracowity, nie umknie się jej żaden chwaścik. Powojnik "Princess Diana", ma kwiaty podobne do tulipanów i jest to nowy nasz nabytek.
HELENKO-dziękuję za spacer po ogrodzie, nazwy róży nie znam. Serdecznie zapraszamy do naszego ogrodu. Na PW napiszę Ci numer mojego telefonu byśmy mogli się skontaktować co do Twojej wizyty w naszym ogrodzie.
ANUSHKO-dziękuję za spacer po naszym ogrodzie i za ciepłe słowa o naszym ogrodzie.
IWONKO- dziękuję za odwiedziny, niestety nie mam w komputerze zdjęcia mojej sosny koreańskiej. Jej przyrosty nie są zbyt duże,moja sosna jest jeszcze mała i dopiero zaczyna startować we wzroście do góry. W najbliższym czasie postaram się zamieścić zdjęcie mojej sosny koreańskiej.
Nastało upalne lato i dobrze że w ogrodzie jest trochę cienia i dużo wody.
Nie mam zbyt dużo aktualnych zdjęć z ogrodu,muszę się tylko pochwalić że mój "nadworny"wędkarz - syn mojej siostry nareszcie się wziął do pracy i oto co złowił w ciągu jednego tygodnia w moim stawie.
Waga 8.50 kg, długość 109 cm.
Drugi sum miał 140cm długości i ważył 14 kilogramów.
Jestem prawie pewien że w naszym stawie takich "potworów"( a może i większych), powinno być jeszcze więcej.
Zdjęcia z ogrodu będą następnym razem.