Leśny ogród Moni68 cz.2
- Tula
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja te porzeczki bezczelnie przeoczyłam ?!?!? Żeby nie brzuch, to bym sobie nakopała 
Monia, czuję się super tylko już zaczęłam rosnąć, więc coraz bardziej niezgrabnie W sobotę tak śnieżyło, że nie dało rady wyjechać samochodem i musiałam na jutro przełożyć wycieczkę do wampirów. Ciekawe, czy się da wyjechać, bo od popołudnia znowu pada śnieg
 W sobotę tak śnieżyło, że nie dało rady wyjechać samochodem i musiałam na jutro przełożyć wycieczkę do wampirów. Ciekawe, czy się da wyjechać, bo od popołudnia znowu pada śnieg  ale jest 10 stopni na plusie, więc może do rana spłynie.
 ale jest 10 stopni na plusie, więc może do rana spłynie.
Kocura to musiałabyś widzieć jak zasuwa pod górkę, pod wiatr, w śniegu po kolana (po moje kolana a nie jego) bo jakaś kota gdzieś jest Tylko coraz mniej go widać, bo coraz chudszy przez te amory
 Tylko coraz mniej go widać, bo coraz chudszy przez te amory 
Agrest kupiłam czerwony Rokula, właśnie czekam na przesyłkę. Kupiłam krzaczasty, ale chyba zrobię sadzonkę i poprowadzę ją na pienny. W tym roku wszystko będzie w donicach, tylko wiosenne cebulowe, sałata i różne samosiejki w gruncie.

Monia, czuję się super tylko już zaczęłam rosnąć, więc coraz bardziej niezgrabnie
 W sobotę tak śnieżyło, że nie dało rady wyjechać samochodem i musiałam na jutro przełożyć wycieczkę do wampirów. Ciekawe, czy się da wyjechać, bo od popołudnia znowu pada śnieg
 W sobotę tak śnieżyło, że nie dało rady wyjechać samochodem i musiałam na jutro przełożyć wycieczkę do wampirów. Ciekawe, czy się da wyjechać, bo od popołudnia znowu pada śnieg  ale jest 10 stopni na plusie, więc może do rana spłynie.
 ale jest 10 stopni na plusie, więc może do rana spłynie.Kocura to musiałabyś widzieć jak zasuwa pod górkę, pod wiatr, w śniegu po kolana (po moje kolana a nie jego) bo jakaś kota gdzieś jest
Agrest kupiłam czerwony Rokula, właśnie czekam na przesyłkę. Kupiłam krzaczasty, ale chyba zrobię sadzonkę i poprowadzę ją na pienny. W tym roku wszystko będzie w donicach, tylko wiosenne cebulowe, sałata i różne samosiejki w gruncie.
- Tula
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
Kocura sfocę jak tylko wróci 
Macie agrest szczepiony na pniu czy prowadzony na pienny? Jakie to wysokie jest?
U mnie na razie budzi się z zimowego snu to, co w zeszłym sezonie wyprowadziłam na drzewko z podkładki po agreście. Szczytowe pączki zaczynają pękać i pokazywać odrobinkę zielonego. Po liściach wyglądało mi, że to też agrest, ale w sumie to nie jestem do końca pewna co mam

Macie agrest szczepiony na pniu czy prowadzony na pienny? Jakie to wysokie jest?
U mnie na razie budzi się z zimowego snu to, co w zeszłym sezonie wyprowadziłam na drzewko z podkładki po agreście. Szczytowe pączki zaczynają pękać i pokazywać odrobinkę zielonego. Po liściach wyglądało mi, że to też agrest, ale w sumie to nie jestem do końca pewna co mam

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Leśny ogród moni
Moniu wysyłam Ci z Łodzi ciepełko jutro powinno dojść i życzę dobrej nocki 

- 
				Monia68
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witajcie o poranku   

Giguś, na razie ponuro i +2 st. Prognoza na dzisiaj na pewo im się sprawdzi- zapowiedzieli ałońce, śnieg i deszcz 
   Coś z tego na pewno będzie

Iduś, przyszła Tylko ja znam życie, nic mi z tego nie wyjdzie...ale spróbuję
  Tylko ja znam życie, nic mi z tego nie wyjdzie...ale spróbuję 
Cynthio, wklejam kody, szkoda sobie zaśmiecać komputer Zresztą one są zapamiętywane jako btm, nie ma animacji.
 Zresztą one są zapamiętywane jako btm, nie ma animacji.
Miłego dnia 

Giguś, na razie ponuro i +2 st. Prognoza na dzisiaj na pewo im się sprawdzi- zapowiedzieli ałońce, śnieg i deszcz

Iduś, przyszła
Cynthio, wklejam kody, szkoda sobie zaśmiecać komputer
 Zresztą one są zapamiętywane jako btm, nie ma animacji.
 Zresztą one są zapamiętywane jako btm, nie ma animacji.Miłego dnia

Jak tam chęć na pomidory przyszła
 Jak tam chęć na pomidory przyszła 

Pogodnego dnia Ci życzę
 Pogodnego dnia Ci życzę