Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam, nareszcie można trochę usiąść i zacząć podróże po ogrodach, i w ten sposób dotarłem do Waszego ogrodu, zastałem piękną zadbaną działkę z dorodnymi drzewami uginającymi się od owoców. Pozdrawiam. Tadeusz.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu u mnie już wszystko dobrze . Jak tylko poprawi się pogoda to trochę popracuje na działce. Wiosną wybieram sie do Rogówka to zlokalizuje Twoją działkę. Tam nadal ma działkę moja przyjaciłka.

Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witajcie :)
Rysiu ale masz dużo gości, to ja może przyniosę coś na śniadanie lekkiego Obrazek
A jak już będziesz sobie sałatkę jadł to ja po cichu skocze na Twoją działkę po kilka jabłek :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

widze że amatorów na jabła jest więcej, ;:71 muszę się spieszyć
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Witam Tadeuszu,pierwszy raz w moich stronach,po takiej drodze, zapraszam na działkę,na poczęstunek i odpoczynek.
Krzysiu, przyniósł sałatkę,to przekąsimy.jabłka Bierz póki są,jutro jedziemy na działkę to oberwiemy do końca.Zapowiadają ładną pogodę.Może zrobię parę fotek,chociaż całą działkę już znacie.
Geniu, cieszę się,że choroba minęła,Zdążysz jeszcze wszystko zrobić.Do wiosny jeszcze trochę,ale jak Będziesz w Rogówku to zapraszam.
Zosiu,faktycznie Musisz pędzić samochodem,bo Krzysiu ma chęć na jabłka.Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard. ;:40
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Przyszłam jeszcze na jabłka a tu pustki :roll: tylu było chętnych ,że już zabrakło :(
Rysiu poczekam do jutra , wzięłam z sobą namiot i na pewno się nie ruszę bez jabłek .
Pozdrawiam Basię i Ciebie
Obrazek
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Jadziu na dobry pomysł wpadłaś oby ci było ciepło w nocy ,dobrej i spokojnej nocki życzę
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Byłem u Krzysia,Jadziu,b.mi się podobały te nocne zdjęcia,czy Miałaś aparat na statywie?.Ja próbowałem zrobić księżyc w pełni,ale zdjęcia wychodziły zamazane.A namiot Możesz rozbić,najlepiej pod jabłonką,tam jeszcze parę jabłek Sięgniesz.Ja podobnie jak Zosia,życzę Ci dobrej nocy.Jutro Cię z żoną obudzimy.Serdecznie Pozdrawiam.pozdrowienia dla Męża.Ryszard. ;:41
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu witaj serdecznie. Polecam ten wątek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=576 może tam też dodasz swoją jedną fotkę a ona trafi do albumu forumowiczów :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Witam ;Cię Krzysiu,dopiero dzisiaj mogę Ci odpowiedzieć.Wczoraj byliśmy na działce,zgrabiliśmy liście a trochę było,oberwałem do końca jabłka,rozsypałem dolomit i wszystko. Z działki pojechaliśmy do syna,powrót późno.Przejrzałem proponowany przez Ciebie wątek i poszedłem spać.Coś wybiorę i wkleję tam.Nie wiedziałem, że coś takiego się tworzy.Dzisiaj z żoną byliśmy na spacerze w parku i przeszliśmy, aż do obrzeża starego miasta,trochę zdjęć zrobiłem,będę wklejał.Pogoda świetna,dużo spacerowiczów.Pozdrawiam.Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Teraz Rysiu to po prostu masę dobrych wiadomości dla mnie masz. Pierwsza to to że dodasz fotki do albumu forumków, druga że zrobiłeś fotki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale super. Toruń jest pięknym miastem i fotki będzie się mile oglądać :) :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Napisałem,że dam fotki a nie dałem,więc Park Jesienią Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Krzysiu;jak Możesz podaj mi jak zrobić avatar,może mi się uda.Pozdrawiam.Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Takiego awatara zrobił mi brat bo sam nie potrafię ale Gosia Koniczynka jest na forum i Ci na pewno pomoże. Poczekaj sekundkę. :) Ona mi zrobiła wcześniejszego a ja tylko dodałem :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;Gosia mi przesłała awatar,tylko sęk w tym ,że nie wiem co z tym robić,nigdy tego nie robiłem.Daj jakieś wskazówki.Ryszard
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A ja myślałam że tylko ja sobię nie radzę
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”