Moja działka - rydnor - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
widze że amatorów na jabła jest więcej,
muszę się spieszyć

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moja działka - rydnor
Witam Tadeuszu,pierwszy raz w moich stronach,po takiej drodze, zapraszam na działkę,na poczęstunek i odpoczynek.
Krzysiu, przyniósł sałatkę,to przekąsimy.jabłka Bierz póki są,jutro jedziemy na działkę to oberwiemy do końca.Zapowiadają ładną pogodę.Może zrobię parę fotek,chociaż całą działkę już znacie.
Geniu, cieszę się,że choroba minęła,Zdążysz jeszcze wszystko zrobić.Do wiosny jeszcze trochę,ale jak Będziesz w Rogówku to zapraszam.
Zosiu,faktycznie Musisz pędzić samochodem,bo Krzysiu ma chęć na jabłka.Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.
Krzysiu, przyniósł sałatkę,to przekąsimy.jabłka Bierz póki są,jutro jedziemy na działkę to oberwiemy do końca.Zapowiadają ładną pogodę.Może zrobię parę fotek,chociaż całą działkę już znacie.
Geniu, cieszę się,że choroba minęła,Zdążysz jeszcze wszystko zrobić.Do wiosny jeszcze trochę,ale jak Będziesz w Rogówku to zapraszam.
Zosiu,faktycznie Musisz pędzić samochodem,bo Krzysiu ma chęć na jabłka.Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Jadziu na dobry pomysł wpadłaś oby ci było ciepło w nocy ,dobrej i spokojnej nocki życzę
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moja działka - rydnor
Byłem u Krzysia,Jadziu,b.mi się podobały te nocne zdjęcia,czy Miałaś aparat na statywie?.Ja próbowałem zrobić księżyc w pełni,ale zdjęcia wychodziły zamazane.A namiot Możesz rozbić,najlepiej pod jabłonką,tam jeszcze parę jabłek Sięgniesz.Ja podobnie jak Zosia,życzę Ci dobrej nocy.Jutro Cię z żoną obudzimy.Serdecznie Pozdrawiam.pozdrowienia dla Męża.Ryszard. 

- krzysiek86
- Kontakt:
Rysiu witaj serdecznie. Polecam ten wątek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=576 może tam też dodasz swoją jedną fotkę a ona trafi do albumu forumowiczów

Moja działka - rydnor
Witam ;Cię Krzysiu,dopiero dzisiaj mogę Ci odpowiedzieć.Wczoraj byliśmy na działce,zgrabiliśmy liście a trochę było,oberwałem do końca jabłka,rozsypałem dolomit i wszystko. Z działki pojechaliśmy do syna,powrót późno.Przejrzałem proponowany przez Ciebie wątek i poszedłem spać.Coś wybiorę i wkleję tam.Nie wiedziałem, że coś takiego się tworzy.Dzisiaj z żoną byliśmy na spacerze w parku i przeszliśmy, aż do obrzeża starego miasta,trochę zdjęć zrobiłem,będę wklejał.Pogoda świetna,dużo spacerowiczów.Pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Krzysiu;Gosia mi przesłała awatar,tylko sęk w tym ,że nie wiem co z tym robić,nigdy tego nie robiłem.Daj jakieś wskazówki.Ryszard