vimen jeśli mój emuś coś wykombinuje, to raczej w wersji mini

Ale widzę, że jego zwoje już pracują na najwyższych obrotach. Trzymam za niego kciuki i bardzo go dopinguję.
Annes 77 dzięki

staram się jak mogę, ale nie ma co ukrywać, fotki z aparatu są dużo ładniejsze. Przemoknięte różyczki są śliczne, nawet o tej porze roku
Ola2310 Muszę przyznać Ci rację, aparat powinnam nosić ze sobą cały czas. Ileż to razy żałowałam, że go nie było pod ręką. Co do pogody, to w niedzielę było bardzo przyjemnie, choć chłodno. Za to poniedziałkowy poranek - brrrryyy - na minusie.
aneczka1979 Wiesz, nawet przez myśl mi nie przeszło, że twoje fotki też są w automacie

Miałam cichą nadzieję, że z tych pąków będą kwiaty, niestety, jest za zimno. Szkoda
Gabiony - zobaczymy, co też em wymyśli, a myśli chłopina i to bardzo. Wczoraj mi oznajmił, że przęsła ogrodzeniowe, które zostały niezużyte na wsi idealnie nadają się do tej mojej fontanny
sweetdaisy Sama się sobie dziwię, że przekonałam się do czegoś tak nowoczesnego, bo ja rzadko kiedy spoglądam w takim kierunku

Też oglądałam program o gabionach i nie spodziewałam się, że tak to się robi. No ale inwestycja nie jest aż tak duża a i czasu co nie miara, więc może się uda. Zobaczymy
Wczoraj byłam na zakupach - nie ma co - dekoracje świetlne są śliczne