Próbowałam wkleić parę zdjęć, ale skubaniec- Fotosik nadal odmawia współpracy!
Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Figo, Guciu, jak mi miło, że Lódź taka gościnna!
A Ty Guciu możesz mnie trzymać za słowo, tylko zauważ, że nie sprecyzowałam w którym roku...
W tym to chyba jednak niemożliwe, bo już mamy sprecyzowane plany zimowo- wakacyjne... Ale przecież za rok czy dwa tez będzie zima...

- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu, przed chwilą wstawiałam z/ www.imageshack.us/ i jest ok.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

A wiec zobaczymy czy mi się uda wstawić zdjęcia z Image Snack!

O.K. Udało się. To jest ta miniaturowa róża pienne o której wcześniej wspominałam. Niestety już niespecjalnie wygląda. Zeby była ładna, trzeba poczekać do lata...
A czy wiecie co zrobić, żeby zdjęcie pokazało się od razu większe, jak w fotosiku?

O.K. Udało się. To jest ta miniaturowa róża pienne o której wcześniej wspominałam. Niestety już niespecjalnie wygląda. Zeby była ładna, trzeba poczekać do lata...
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Oczywiście! Józef mnie tam "podesłał" i tam właśnie widziałam Twój pięknie ośnieżony ogródek!chatte pisze:Kwiatuszku, nalewka jest super! Daj koniecznie przepis!
Teraz tylko trzeba poczekać na Nalewkę, bo jak pić nalewkę bez Nalewki?
A "mój " śnieg widziałaś? ;) (w wątku "Pogoda dla działkowca")
A Nalewka pewnie nie lubi mojej nalewki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widziałaś nie ogródek, tylko fragment rabaty przed domem, bo zdjecie robiłam przez okno "DFleur 78 pisze:...
widziałam Twój pięknie ośnieżony ogródek! ...
Teraz śniegu jest jeszcze więcej. Jakiś lepki strasznie. Muszę jutro otrzepać tamaryszek, bo sie boję, ze się złamie, tak się przygiął pod ciężarem śniegu.
Nalewka Twojej nalewki chyba jeszcze nie próbowała, a prędzej czy później na pewno tu "zbłądzi" ;) Poczekam
właśnie, gdyby zima trwała 3 miesiące, to moze nie miałabym nic przeciwko niej, choć zdecydowanie nie lubię zimna, ale u nas trwa ok. pół roku, a to już trochę za długoJózef pisze:...u mnie zima to 7 miesięcy w roku.I to ma być piękne?Dziś dowaliło śniegu i pewnie tak będzie do maja (oby tylko)...
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Józefie, Fakt, ze jak tej zimy zbyt dużo, to można mieć jej dosyć, ale przecież nie wszędzie w Polsce jest taki ostry klimat jak u Ciebie! Mówisz "wracaj do Kraju". Ja również mogę Ci powiedzieć "przeprowadź się tam gdzie cieplej"... Ale oboje wiemy, ze to nie jest takie proste...
Jak Ci już kiedyś wcześniej wspominałam, mam koleżankę w Kanadzie i u niej klimat panuje jeszcze ostrzejszy niż w Polsce i tez ma ogródek...
Tyle ze ma jeszcze mniejszy wybór roślin....
Ale na poprawę nastroju mam dla Ciebie mały prezent! Oto obiecane koliberki albo jak wolisz, kolibry (prawdziwe!). Spędzają lato w Kanadzie, podobnie jak w Polsce bociany!
Niestety nie umiem wklejać większych zdjęć w ImageShack... Trzeba wiec kliknąć, żeby powiększyć...
I strasznie wolno to idzie, bo w Fotosiku mogłam wysyłać po 4 na raz...

Ale na poprawę nastroju mam dla Ciebie mały prezent! Oto obiecane koliberki albo jak wolisz, kolibry (prawdziwe!). Spędzają lato w Kanadzie, podobnie jak w Polsce bociany!

- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Właśnie ćwiczyłam wstawianie zdjęć przez Image Shack i też wkleiłam miniaturkę,drugi link pokazuje tylko adres do większego zdjęcia.Fleur 78 pisze:A wiec zobaczymy czy mi się uda wstawić zdjęcia z Image Snack!
A czy wiecie co zrobić, żeby zdjęcie pokazało się od razu większe, jak w fotosiku?
Ja teraz jak są problemy z fotosikiem wstawiam swoje zdjęcia przez Fotosik Managera po kilka naraz i ze strony fotosika kopiuje link do zdjęcia do swojego postu.Jeśli to cię interesuje to zrobilam fajną instrukcję z rzutami ekranowymi,mogę podesłać na PW.Wstawiane zdjęcia są większe.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7