Ogród Przemka
- Przemekt23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Przemka
Muszę powiedzieć że dziś zacząłem dłubanie w ziemi. Nie darowałem tym razem migdałkowi. Co roku mówiłem że go przesadzę i nigdy nie mogłem się za niego zabrać. Sporo się rozrósł a wyglądał niewinnie. Podzieliłem go na dwa krzaczory i nawet sadzonka się znalazła. Będzie na wymiankę lub na sprzedaż. Pomału zaczynam myśleć o wątku sprzedażowym .Wydatki w tym roku zapowiadają się kosmiczne
. Czas żeby ogród zarabiał na swoje potrzeby. Ale na razie głośno myślę. Jedno co mi nie leży to pakowanie paczek 
- Anuleczka
- 500p

- Od: 25 sty 2015, o 20:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No Nareszcie. Super. Już się nie mogę doczekać Twojej oferty. Do dzieła. 
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Na początek się przywitam, Przemku
A w dalszej części posyłam słoneczko, którego Ci trzeba
Lecę obejrzeć Twoje fotki
- Przemekt23

Aniu jak wyjdzie z kolejnym wątkiem zobaczymy. Musze się wdrożyć i zastanowić .Pomyślimy dzięki za wsparcie
Monia witam Cię serdecznie w moim skromnym ogrodzie. Mój do twojego się chowa. Dzięki za słoneczko troszkę dziś wyjrzało ale za raz się schowało. Oglądałem prognozę pogody i u mnie tez zapowiadają kilka dni deszczowych także nic tez nie zrobię. Jeszcze jest czas wszystko pomału zdążymy zrobić.

Monia witam Cię serdecznie w moim skromnym ogrodzie. Mój do twojego się chowa. Dzięki za słoneczko troszkę dziś wyjrzało ale za raz się schowało. Oglądałem prognozę pogody i u mnie tez zapowiadają kilka dni deszczowych także nic tez nie zrobię. Jeszcze jest czas wszystko pomału zdążymy zrobić.
-
mariolad
- 200p

- Od: 10 mar 2013, o 15:51
Przemku
Moje lilie nic nie wypuściły,dostałam je jesienią,ale ziemia już była zmarznięta i nie dało się sadzić.
Wsadziłam do doniczki bo bałam się żeby nie wyschły.
Zgodnie z Twoją radą wsadzę je jak tylko się da.
Na razie zaczyna u mnie padać,więc parę dni może być z głowy.
Moje lilie nic nie wypuściły,dostałam je jesienią,ale ziemia już była zmarznięta i nie dało się sadzić.
Wsadziłam do doniczki bo bałam się żeby nie wyschły.
Zgodnie z Twoją radą wsadzę je jak tylko się da.
Na razie zaczyna u mnie padać,więc parę dni może być z głowy.
Mariola
- Przemekt23

Mariolcia w gruncie będzie im najlepiej. Jak będziesz wsadzała to lekko wymacaj palcami czy wypuszczają kły. Będziesz miała pewność że nic im przez zimę się nie stało. Ja dziś pół dnia siedziałem w jednej z najstarszej części ogrodu. Przekopywałem trochę roślin bo muszę wymienić trawę przy okazji reperuję tam rabaty. Jutro ciąg dalszy o ile pogoda dopisze. 
-
mariolad
- 200p

- Od: 10 mar 2013, o 15:51
Dziękuję za radę.
Wpadnę do Ciebie za jakiś tydzień,bo mamy konkretny remont pokoju,gdzie jest komputer.
Dużo
i przyjemności w ogrodzie 
Wpadnę do Ciebie za jakiś tydzień,bo mamy konkretny remont pokoju,gdzie jest komputer.
Dużo
Mariola
- Gabriel
- 200p

- Od: 28 gru 2010, o 20:15
Witam
Przecudny jest Twój ogród, bardzo mi się podoba ta ilość kwiatów na rabatach i w donicach.
Najbardziej mi się spodobały moje ulubione dalie, ale lilie też masz bardzo dorodne
Niech już się zaczyna ten sezon
Przecudny jest Twój ogród, bardzo mi się podoba ta ilość kwiatów na rabatach i w donicach.
Najbardziej mi się spodobały moje ulubione dalie, ale lilie też masz bardzo dorodne
Niech już się zaczyna ten sezon
Pozdrawiam, Gabriel
- Przemekt23

Mariolka dziękuję ja tobie też życzę słoneczka
Gabriel nawet bym nie pomyślał że mnie odwiedzisz. Cieszę się że ci się podoba. Twoje dalie tez są niesamowite. Ogólnie cały ogród masz czadowy. Wpadaj częściej.
Gabriel nawet bym nie pomyślał że mnie odwiedzisz. Cieszę się że ci się podoba. Twoje dalie tez są niesamowite. Ogólnie cały ogród masz czadowy. Wpadaj częściej.
- Gabriel
- 200p

Na pewno będę zaglądał i to z przyjemnością, mam nadzieję że w sezonie nie zabraknie nowych zdjęć 
Pozdrawiam, Gabriel
- Przemekt23

Ja tez mam taka nadzieję i oby nie powtórzyła się taka susza jak w zeszłym sezonie bo się pogryzę.

- Gabriel
- 200p

Bez przesady
Ja też się denerwuję suszą, chociaż wodę mam za darmo, ale aż żal patrzeć jak wszystko usycha
W takim razie udanego sezonu życzę
Ja też się denerwuję suszą, chociaż wodę mam za darmo, ale aż żal patrzeć jak wszystko usycha
W takim razie udanego sezonu życzę
Pozdrawiam, Gabriel
- Przemekt23

Dwa tygodnie bez deszczu to jeszcze się wytrzyma ale prawie 4 miesiące bez to już katastrofa.
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Przemku, dziś znów zerknęłam na Twój ogród i domek, dla mnie idealne wszystko. Czy sam dbasz o ten ogródeczek, czy ktoś razem z Tobą? Bo troszkę roślin jest
.
- Przemekt23

Martuś ogródek w 100% pielęgnowany przeze mnie cały rok. Daleko mu jeszcze do perfekcji może dlatego ze miejsca brak. Pracy przy nim bardzo dużo. Może dlatego że jest sporo kwiatów i każdy potrzebuje innej pielęgnacji. Na razie daję radę ze wszystkim. Ja nie usiedzę w jednym miejscu bo mnie nosi.
. Zeszły sezon dał mi popalić przez tą suszę. Zdałem sobie sprawę że nie jestem w stanie wszystkiego podlewać co dzień. Dlatego częściej podlewałem doniczkowe żeby mi nie padły. Miłego dnia dla ciebie. U mnie w końcu wyszło słoneczko będę dziś dalej działał .