Ogród Marty cz. IV
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Witaj porannie,u mnie rano był przymrozek.Mam nadzieję,ze nie zrobił szkód.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu,witaj ,mam nadzieję ,że pan przeniósł zdjęcia ,bo go prosiłam tamten dysk zepsuł się zaraz po gwarancji czyli po 2 latach,bo mój laptop ma 2 lata ,ten też ma gwarancję na 2 lata,zobaczymy,czy one tak się psują zaraz po gwarancji,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Iwonko,ja od Ewy mam piwonie kupione i sadzone w listopadzie,też ładnie wychodzą ,a koperkowa ma 3 pączki,więc nie jest źle,myślę ,że reszta o Ewy też troszkę zakwitnie,najpiękniejsze przyszły od Waja ,były najdroższe ,ale od razu mogłam podzielić na pół,bo karpy były takie duże, w czerwcu będzie następna oferta letnia i wysyłka w sierpniu,na pewno do niej wrócę ,bo oferta bardzo obszerna" Waja.strefa pl,pozdrawiam ,dziękuję za pamięć
Małgosiu,witaj jak dobrze do Was wrócić, u mnie też był przymrozek ,jeszcze nie byłam w ogrodzie,zaraz sprawdzę co się tam dzieje,teraz jest słońce i trochę powiewa,ale powietrze ostre,miłego dnia życzę,buziaczki dla Ciebie

Iwonko,ja od Ewy mam piwonie kupione i sadzone w listopadzie,też ładnie wychodzą ,a koperkowa ma 3 pączki,więc nie jest źle,myślę ,że reszta o Ewy też troszkę zakwitnie,najpiękniejsze przyszły od Waja ,były najdroższe ,ale od razu mogłam podzielić na pół,bo karpy były takie duże, w czerwcu będzie następna oferta letnia i wysyłka w sierpniu,na pewno do niej wrócę ,bo oferta bardzo obszerna" Waja.strefa pl,pozdrawiam ,dziękuję za pamięć

Małgosiu,witaj jak dobrze do Was wrócić, u mnie też był przymrozek ,jeszcze nie byłam w ogrodzie,zaraz sprawdzę co się tam dzieje,teraz jest słońce i trochę powiewa,ale powietrze ostre,miłego dnia życzę,buziaczki dla Ciebie

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Martuś, byłam u nich na stronie i jestem w szoku, aż się w oczach mieni, na pewno coś u nich kupię, napisane jest że w maju będzie oferta, czy rozsyłają cenniki na maila tak jak w Rosarium? Napisz Martuniu w jakich cenach mają sadzonki, orientacyjnie tak "od - do", może być na pw.
-
Iwonko,ceny były w ofercie wiosennej to pewnie będą w majowej,ale wybór jest olbrzymi ,nikt nie ma takiego,pozdrawiam 

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
Też byłam i mnóstwo tam mają. Ale teraz tylko oferty Irysów i może się skuszę na jakieś?

Też byłam i mnóstwo tam mają. Ale teraz tylko oferty Irysów i może się skuszę na jakieś?

-
Witaj Dorotko,piwonie od nich przyszły piękne ,teraz u mnich nie byłam ,ale w takim razie muszę zaglądnąć,szukam ładnych ostróżek,może coś mają,miłego dnia życzę

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, ja już sobie obiecuję, że nic kupować nie będę, bo brak mi środków i muszę pasa zacisnąć, bo syn na studiach, ale jak coś zobaczę, jak mnie coś ujmie za serce, to sobie bluzki nie kupię, ale kfiotka do ogrodu nie odpuszczę... 

-
Dorotko,ja jestem taka sama sklepy z ubraniami mnie nie interesują ale ogrodniczym nie przepuszczę ,co za choroba ,na wszystkim ściubiam i wszystko przeliczę na kwiatki,właśnie byłam u Waji,ale nie mają ostróżek,
-
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marto,szalejesz po ogrodniczych i to dobrze,bo to chyba najlepiej spędzany czas w sklepach.Ja to już nawet nie zaglądam do sklepów ani gazetek bo później mam nerwe ,że nie mogę na razie nic kupić bo wyczerpałam wszystkie fundusze i muszę czekać na przyjazd męża,ale jak tylko wróci to sobie odbiję te moje zakupy.Życzę miłego dnia:)
-
Witaj Beatko,muszę Ci powiedzieć ,że ja też potrafię się zdenerwować ,jak widzę kwiaty i są dla mnie w danym momencie nieosiągalne,chyba wszyscy tutaj tak mają,pozdrawiam gorąco

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Forsycja juz pięknie kwitnie.Ja swoją jutro wykopuję,kolejny rok nie kwitnie,dzieciaki wezmą do kamienicy,a w to miejsce wsadzę nową azalię.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Martusiu ale cudnie zakwitła Ci wierzba smocza. Imponująco wyglądała gdy nie witła a teraz to cudnie. Bardzo śliczny kolor bratka
, a co to za wierzba ze zdjecia z rumianka bo ma taką samą ale nie wiem jak się nawywa?
Dziwne z tymi piwoniami ale myślę że jak więcej dni ze słoneczkiem będzie to się poprawią.
Pozdrawiam cieplutko i słoneczka życzę

Dziwne z tymi piwoniami ale myślę że jak więcej dni ze słoneczkiem będzie to się poprawią.
Pozdrawiam cieplutko i słoneczka życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Martusiu śliczna wierzba smocza,jeszcze takiej nie widziałam ,
jaką ostróżkę poszukujesz,muszę wykopać swoją bo mi tuje zasłaniają ,mogłabym Ci wysłać, tylko nie pamiętam czy to biała czy niebieska
jaką ostróżkę poszukujesz,muszę wykopać swoją bo mi tuje zasłaniają ,mogłabym Ci wysłać, tylko nie pamiętam czy to biała czy niebieska

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
Martus ale forsycje u Ciebie wspaniale żółta ,zaraz idę wstawić jaka jest u mnie fakt ze troche w cieniu ale nie widze u nas na wsi tak pięknie zakwitniętych
zajrzyj
zajrzyj