takie kolory cudne
  takie kolory cudneNo patrz przypomniałas mi ,ze ja przeca tez badyle wtykam rózane, jutro sprawdze co tam sie dzieje w tej sprawie

takie kolory cudne
  takie kolory cudne

, musiałam niestety po próbach reanimacji pożegnac się z moim starym kompem....ze tez człowiek się przywiązuje do takich rzeczy no
 , musiałam niestety po próbach reanimacji pożegnac się z moim starym kompem....ze tez człowiek się przywiązuje do takich rzeczy no   I lezy toto zdechniete na półce i żal mi wyciepnąć
  I lezy toto zdechniete na półce i żal mi wyciepnąć  
  Baj ....kawusią w razie co zaparzona
  Baj ....kawusią w razie co zaparzona  ja mam je bez wina
  ja mam je bez wina  po prostu miły pan i ty .może mi zostawi jeszcze...użyc je można na wiele sposobów  ,fajne są
  po prostu miły pan i ty .może mi zostawi jeszcze...użyc je można na wiele sposobów  ,fajne są   
   .Ech
 .Ech   kawki się z toba z przyjemnością napiję
  kawki się z toba z przyjemnością napiję

Jak tam u ciebie dzisiaj , znowu leje
  Jak tam u ciebie dzisiaj , znowu leje   
  Lavender Ice....piekna i wyjątkowa róza wg mnie....zeby jeszcze pachniała ...ale cóz nie mozna miec wszystkiego
  Lavender Ice....piekna i wyjątkowa róza wg mnie....zeby jeszcze pachniała ...ale cóz nie mozna miec wszystkiego   jeśli chodzi o skrzyneczki , to zródłem jest Lidl
 jeśli chodzi o skrzyneczki , to zródłem jest Lidl

Kasia a ty machnełabys sobie espresso na to dżume Hm...cós tam jeszcze kwitnie...szału ni ma ...najładniejsza jest The Fairy
  Kasia a ty machnełabys sobie espresso na to dżume Hm...cós tam jeszcze kwitnie...szału ni ma ...najładniejsza jest The Fairy   
  Chlusniem bo uśniem
  Chlusniem bo uśniem

Już robię kawkę.... a może być i 3letnia naleweczka malinowo-jeżynowa.... właśnie wczoraj była degustacja...... pyyyycha
 Już robię kawkę.... a może być i 3letnia naleweczka malinowo-jeżynowa.... właśnie wczoraj była degustacja...... pyyyycha   

Chlusnij mi plis neleweczki...wobrazam sobie jaka musi byc pychotka
  Chlusnij mi plis neleweczki...wobrazam sobie jaka musi byc pychotka   

,szkoda tylko ,ze jej fotki nie moge pyknac no
  ,szkoda tylko ,ze jej fotki nie moge pyknac no  

Bardzo żałuję, że nie zrobiłam z aronii i bzu..... mam też ochotę na gruszkową, bo nie robiłam nigdy, a podobno pyszna
 Bardzo żałuję, że nie zrobiłam z aronii i bzu..... mam też ochotę na gruszkową, bo nie robiłam nigdy, a podobno pyszna   

wiec ja pracuje za niego.
 wiec ja pracuje za niego.

napijesz się ze mną kawuni
  napijesz się ze mną kawuni   
  we wtorek lało i było brrr...zimno ,teraz jest ok nawet
  we wtorek lało i było brrr...zimno ,teraz jest ok nawet  Pracujwsz za dwóhc...no to masz co robić
 Pracujwsz za dwóhc...no to masz co robić