Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Witaj śliczna urlopowiczko ...widać ,że miło spędzasz czas i ładujesz akumulatory ...do zmagań ogrodowych ;:138 .

Tego morza , widoków bajkowych roślin i architektury Portugalii , to Ci zazdroszczę . Zaułki między kamieniczkami są najpiękniejsze , a porto smakuje wybornie - prawda ?
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiu przyszłam na portugalskie widoki i się nie zawiodłam. Wiem że tam jest cudnie a jednocześnie inaczej niż u nas, córka była tam na stypendium w czasie studiów i trochę naopowiadała i napstrykała zdjęć. ;:3
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No po tak spędzonym urlopie to można wracać do pracy ;:108

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu, zdjęcie świetne!!!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Okoliczności przyrody i dziewczyna jak marzenie :) Ech, południe Europy to jest mój klimat... Tam człowiek od razu czuje się szczęśliwszy...
Cykaj zdjęcia hibiscusom - będziemy nimi cieszyć oczy, kiedy pora roku się zmieni (nawet nie chcę wymawiać teraz tego słowa)...
Udanej reszty urlopu!
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Morze... ;:3 ... cudownie ;:oj
Kasik, nie jestem pewna patrząc na Ciebie, czy pracownicy pana Choduna zapamiętali Cię tylko po słynnych szpilkach :wink: .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Witaj Kasiu
Obejrzałam Twój wątek od deski do deski :D .Dorodne są Twoje kwiatuszki, aż miło popatrzeć.
A jak z waszymi budlejami??czy odbijają?bo moja śpi jak zaklęta...coś mi się wydaje że umarzła :(
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Kasiu przybiegłam obejrzeć następną porcję zdjęć , może wieczorkiem znów coś ładnego nam pokażesz?
Elka moja budleja też milczy jak zaklęta, co prawda mam (chyba miałam) od wiosny zeszłego roku skrętnolistną, ale też żadnych oznak życia nie daje i już mnie korci, aby ją wywalić, ale może jeszcze poczekać?
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kasiu, wczasy masz piękne ;:138
Zdjecie na plaży..........miodzio, miło cię poznać ;:168
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć :wit
Martusia, woda w oceanie trochę jeszcze chłodna, więc tylko moczenie stópek ;:65
Jacku, dziękuję ;:180 Troszkę mi żal, że nie zobaczę kilkunastu nowych odmian, które były w pąkach gdy wyjeżdżałam..przy tych upałach pewnie szybko przekwitną.. ;:218 Sadziłam odmiany tak, aby kwiaty pojawiały się od marca do maja, upalna majówka nieco pokrzyżowała mi plany... ;:224
Edytka, Lulka ;:196
Ilonko, w miejsce tulipanów posiałam jednoroczne, pewnie jeszcze dosadzę jakieś bylinki ;:108 Tulipany wykopuję partiami, wszystkich nie dałabym rady, bo jest ich już kilkaset.. ;:224
Jagódko, dziękuję ;:196 Mój M jest fanem porto, ja raczej winko i sangria, która tutaj smakuje wyjątkowo ;:173
Majka, super miejsce na stypendium naukowe, pewnie w Lizbonie? Jeśli nauczyła się portugalskiego to zazdroszczę ;:180 Piękny, ale trudny język....na szczęście większość zna bardzo dobrze angielski, bo ja niewiele powiem poza 'obrigada' (dziękuję) :;230 Na nic się zdaje mój hiszpański, te języki nie mają wiele wspólnego ;:124 My najczęściej wybieramy południe kraju, ale zwiedziliśmy też północ, to fantastyczny kraj i przemili ludzie ;:333
Jolu, Monia, Aguś, Francesca, Renia - kochane moje, portugalskie klimaty to coś wspaniałego. Południe Europy zna większość z nas, ale Portugalia nieco na peryferiach Europy i może trochę bardziej egzotyczna i nieznana w Polsce. My zakochaliśmy się w tym kraju, kulturze, przyrodzie i ludziach...mamy tu juz swoje ulubione zakątki, przyjaciół i lokalne przysmaki.. Z największą przyjemnością wracamy, gdy tylko nadarzy się okazja ;:131
Elu, witaj w moim ogródku ;:138 moje budleje też na razie śpią, a przynajmniej spały do ubiegłego czwartku - dam znać po powrocie czy żyją :uszy

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

To ja już wiem, dlaczego Twój ogród jest taki ładny!!! Stara, prosta zasada: jaki pan taki kram ;:198 !!!
Miłego wypoczynku :wit
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Cudne wiodoczki zaserwowałaś ;:167
Miło Cię poznać wyjątkowo pasujesz do tego miejsca ;:215 Piękna kobieta w pieknym miejscu ;:108
Miłego wypoczynku ;:215
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Auć! To jednak boli, że balkonówka tak szaleje bez żadnego starania :wink: Chyba jednak bym mogła żyć bez zmienności pór roku, żeby tylko ciepło było jak dziś :roll: Karczochy pewnie są tam rośliną kwitnącą-u mnie niekoniecznie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

hmmm....moczenie nóżek też jest spoko :uszy
dziś było latanie po kiermaszu zaś pogoda mi plany pokrzyzowała, bo chciałam iść po południu na działkę to oczywiście burza się przypętała i to taka z gradem i ulewą...no i słońce też świeciło przy tym :;230
jutro ide sadzić moje nabytki :D
no i te zdjęcia......te widoki......ojej cuuuda! ;:173 ;:224
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Robaczek napisał(a):
Majka, super miejsce na stypendium naukowe, pewnie w Lizbonie? Jeśli nauczyła się portugalskiego to zazdroszczę ;:180 Piękny, ale trudny język....na szczęście większość zna bardzo dobrze angielski, bo ja niewiele powiem poza 'obrigada' (dziękuję) :;230 Na nic się zdaje mój hiszpański, te języki nie mają wiele wspólnego ;:124 My najczęściej wybieramy południe kraju, ale zwiedziliśmy też północ, to fantastyczny kraj i przemili ludzie ;:333
Byli gdzieś w okolicy Porto, na uniwerku a zajęcia mieli oczywiście po angielsku bo tam byli studenci z wielu krajów. Portugalskiego umiała tylko troszkę, dziś pewnie nic nie pamięta. Ale co zwiedziła i zobaczyła to jej. Byli nawet w Hiszpanii i w Maroko. I niech mi kto mówi że nauka się nie opłaca. ;:173

Widoki tam są cudne ale dla mnie stanowczo za gorąco. ;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”