Ogród Azy. cz3
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
piękne kolory
a len skąd ? nasionka sklepowe ? bo ja tez mialem trochę ale z paczuszki do jedzenia i były niebieski i biały 
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Krystianie len ze sklepu z nasionami nazywał się len letni czerwony. Ja większość nasion kupuję , bo w Zakopanem mało roślin dojrzewa.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
oj już się nie mogę doczekać tych zakopiańskich łąk 
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Twoje nasturcje są najpiękniejsze w całej Polsce!! Znów jestem pod ich urokiem...
brrr zimą nas straszysz ... już?? Ja nie chcę !!
A wracając do tego domu z wybrukowanym podwórkiem... cóż, w życiu nie chciałabym mieć takiego podwórka, ale w obronie domu stanę !! Uważam, że jego dach to dzieło bardzo zdolnych dekarzy, jest uroczy, a jak nabędzie lat będzie jeszcze piękniejszy.
Mnie najbardziej rażą te odrapane dachy blaszane, podrdzewiałe ... a takich w Zakopanem setki. Wiem wiem... to taka tańsza wersja przeciwśnieżna... ale często potrafi oszpecić piękny dom.
brrr zimą nas straszysz ... już?? Ja nie chcę !!
A wracając do tego domu z wybrukowanym podwórkiem... cóż, w życiu nie chciałabym mieć takiego podwórka, ale w obronie domu stanę !! Uważam, że jego dach to dzieło bardzo zdolnych dekarzy, jest uroczy, a jak nabędzie lat będzie jeszcze piękniejszy.
Mnie najbardziej rażą te odrapane dachy blaszane, podrdzewiałe ... a takich w Zakopanem setki. Wiem wiem... to taka tańsza wersja przeciwśnieżna... ale często potrafi oszpecić piękny dom.
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Bardzo ładny len, szkoda, że jednoroczny, uwielbiam kępy lnu poruszające się kołysane wiatrem, praktycznie kwitną do jesieni, po przycięciu wypuszczają nowe pędy kwiatowe, Olgo u nas też już jesiennie się robi, a susza tylko to przyspiesza.
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
dzięki za piękne fotki z Zakopanego - domki faktycznie cudne 
- Aza

Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Śniegi w górach zupełnie zginęły, wiem bo wczoraj byłam na brakującym mi kawałeczku Orlej Perci ( brakującym w rozliczeniu 2 lat) jest sucho i masa ludzi wędruje . Jest jesiennie, i słonecznie tylko dzień bardzo krótki i noce bardzo zimne. Wieczorem wstawię zdjęcia.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza

Jesienne kolory w górach. Nie manipulowałam przy kolorach , są takie jakie zarejestrował aparat wczoraj na wycieczce, zmniejszyłam tylko rozmiar .

Dzisiaj była równie piękna pogoda. Dość słabo się jednak ruszam. Planowałam na poniedziałek Rochatkę przesunę to jednak na potem , jak pogoda pozwoli.

Dzisiaj była równie piękna pogoda. Dość słabo się jednak ruszam. Planowałam na poniedziałek Rochatkę przesunę to jednak na potem , jak pogoda pozwoli.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Olgo rzeczywiście piękne jesienne kolory, u mnie jeszcze takich kolorów .
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Przepiękne widoki 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
My byliśmy z M w Bieszczadach dwa tygodnie temu. Wyglądały jeszcze bardzo zielono, letnio. Dopiero październik ukazuje te wszystkie cudne barwy.
Olgo, czy w swojej donicy masz różę Fairy? Czy na zimę tę donicę, a wlaściwie miskę, dołujesz w ogrodzie, czy zabierasz do domu?
Olgo, czy w swojej donicy masz różę Fairy? Czy na zimę tę donicę, a wlaściwie miskę, dołujesz w ogrodzie, czy zabierasz do domu?
- Ruda2011

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Olu gdybyś przez przypadek była jeszcze w okolicy Kościeliskiej - zrób zbliżenie tych płaskorzeźbek proszę. Urocza ozdoba.
- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Góry w jesiennej tonacji przepiękne, nigdy o tej porze na żywo ich nie widziałem, trzeba będzie to przełamać. Mam nadzieje że to jeszcze nie wieczorne zdjęcia które obiecałaś wstawić
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Aza

Aniu i Geniu byłam w Waszych królestwach i odpowiadałam.
Wando nie mogę znaleźć Twojego aktualnego ogrodu i brak mi Twoich zdjęć. Jestem gapa czy go nie ma?
Tomku coś jeszcze wstawiłam w moich górach, ale z czerwonego szlaku jeszcze się nie zdecydowałam co pokazać, zresztą takich kamiennych zdjęć wstawiał Zbyszek z tych miejsc.
Mariolu wysłałam Ci PW
Wando nie mogę znaleźć Twojego aktualnego ogrodu i brak mi Twoich zdjęć. Jestem gapa czy go nie ma?
Tomku coś jeszcze wstawiłam w moich górach, ale z czerwonego szlaku jeszcze się nie zdecydowałam co pokazać, zresztą takich kamiennych zdjęć wstawiał Zbyszek z tych miejsc.
Mariolu wysłałam Ci PW
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza

Dziś znowu był bardzo słoneczny dzień i bardzo wietrzny, ponieważ nadal mam zakwasy porobiłam zdjęcia w ogrodzie.

Najlepiej teraz kwitną astry.

Kiedy halny raz za razem zrzucał tę doniczkę i łamał kwiatki zabrałam do domu, może przetrwa zimę.

Najlepiej teraz kwitną astry.

Kiedy halny raz za razem zrzucał tę doniczkę i łamał kwiatki zabrałam do domu, może przetrwa zimę.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy