Edziu 
Śledzikami się częstuj... ino pamiętaj że rybka pływać lubi....
A nazwy właśnie postanowiłam poznać i zapisać coby móc do nich wrócić, jak zapomnę.
Misiu

szkoda że CIę nie będzie na opłatkowym spotkaniu...
Aga 
Widzę że z komputerem się udało i nie jesteś odcięta od świata i FO. JUż nie mogę się doczekać spotkania
Romciu 
Dziękuję. Coś z tym czasem musiałam zrobić..... ale pięknego emotka dla mnie znalazłaś
Ido 
Mój blog zaczęłam pisać dla siebie, bo nasze wycieczki często są spontaniczne i dopiero jak wrócimy do domu to zaczynam poszukiwania, gdzie właściwie byliśmy i co też to zostało uwiecznione zdjęciu. Jaka historia jest z tym związana...
Spis alfabetyczny postanowiłam zrobić w picassie. Pod każdym zdjęciem robię taki krótki opis, żeby wiedzieć co jest co i z czym to się je.
Marysiu 
Ale w exelu to chyba zdjęć nie wstawiałaś? Mnie najbardziej chodzi o wygląd [często jak zrobię zdjęcie to się zastanawiam jak ta roślinka się nazywa...]
Rób, rób spis... będziemy działać
Dorotko 
Ja też muszę się przyjrzeć bliżej Twojemu ogródkowi
Ewciu 
Pod każdym słowem Twoim mogłabym się podpisać. Jeszcze kilka lat temu na moim parapecie królowały kaktusy. Potem zachciało mi się odmiany i teraz..... co jakiś czas wyrzucam z doniczek jakieś zasuszone badyle...
Marysiu 
Cieszę się z dyplomu ogromnie, ale też zdaję sobie sprawę że kompletnie sobie na niego nie zasłużyłam. Jakoś tak wyszło..... przez te wybory.....
Tak to jest z tymi wątkami ogrodowymi, że gdzieś nam co i raz jakiś umknie.... ale może to i lepiej bo byśmy na fo spędzali całe dnie
Olku
Ale niespodzianka - wstałam rano zrobiłam kawkę a tu proszę śniadanko....prawie do łóżka