Powiadasz że są w OBI a duże okazy ? czy takie malusie ? jesteś w stanie określić ? Pytam z ciekawości bo akurat do obi mam spory kawałek i raczej się nie wybiorę a ciekawość mnie zżera
Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cynthia może jak jest ogołocona dołem to jakby się dało to wyprowadź ją na formę drzewka? tak jak na fotce u mnie wyżej ? Daj faktycznie u siebie fotki zobaczymy jak wygląda
i jakby się dało ją wyprowadzić 
Powiadasz że są w OBI a duże okazy ? czy takie malusie ? jesteś w stanie określić ? Pytam z ciekawości bo akurat do obi mam spory kawałek i raczej się nie wybiorę a ciekawość mnie zżera
- iwonaxp
- 1000p

O matko zaśmiałam się na głos !! ty to kusicielka jesteś no 
Piękne są .. zgadzam się z tobą .Przywołują we mnie wspomnienia i dlatego zastanawiam się nad zakupem . W tym roku będzie mi ich brakować wyjątkowo, bo wygląda na to że wakacje spędzimy w kraju i mając bugenville , które już mam dosyć ładne i do tego właśnie oliwkę .... może to nie wiele ale ....
Piękne są .. zgadzam się z tobą .Przywołują we mnie wspomnienia i dlatego zastanawiam się nad zakupem . W tym roku będzie mi ich brakować wyjątkowo, bo wygląda na to że wakacje spędzimy w kraju i mając bugenville , które już mam dosyć ładne i do tego właśnie oliwkę .... może to nie wiele ale ....
- iwonaxp
- 1000p

Witaj Reniu miło ze odwiedziłaś mnie 
tutaj podaję ci link gdzie czytałam o oliwkach
:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 97&start=0
mam nadzieję że tam uzyskasz informacje bo ja jeszcze oliwki nie posiadam i nie potrawię nic na temat jej uprawy powiedzieć
Pozdrawiam cieplutko
Iwona
tutaj podaję ci link gdzie czytałam o oliwkach
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 97&start=0
mam nadzieję że tam uzyskasz informacje bo ja jeszcze oliwki nie posiadam i nie potrawię nic na temat jej uprawy powiedzieć
Pozdrawiam cieplutko
Iwona
- iwonaxp
- 1000p

Reniu to podobnie jak mnie
mam 6 róz piennych , migdałka piennego , rododendrona piennego klonika piennego , cyprysy pienne , i jeszcze kilka innych
Bardzo mi się podobają i ze względu na wygląd i to ze nie zajmują dużo miejsca w ogrodzie .Jedyny minus jednak jest taki ze wymagają szczególnej opieki 
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
Iwonko, szczeście masz z tą szkółką, ceny faktycznie atrakcyjne. Może to lepiej że ja nie mam takiej w sąsiedztwie
Ja często kupuję na wyprzedażach, albo takie bidulki zmaltretowane przygarniam... mam kiklka takich z zeszłego roku, pięknie się wzięły w garśc i czekają na właściwe lokum. Dlatego niektórzy myślą że majątek wydaję na rośliny, a cze\asem trzeba cierpliwości i bystrego oka, które wypatruje okazji. Dlatego często kupuję biedaka albo jakąś super okazję cenową, a potem się zastanowię gdzie to posadzę....
Ja często kupuję na all. I w sumie jestem dość zadowolona, ale staram się kupować u tych samych sprawdzonych już sprzedawców. Pokrywają się z tymi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=17337

Ja często kupuję na wyprzedażach, albo takie bidulki zmaltretowane przygarniam... mam kiklka takich z zeszłego roku, pięknie się wzięły w garśc i czekają na właściwe lokum. Dlatego niektórzy myślą że majątek wydaję na rośliny, a cze\asem trzeba cierpliwości i bystrego oka, które wypatruje okazji. Dlatego często kupuję biedaka albo jakąś super okazję cenową, a potem się zastanowię gdzie to posadzę....
Ja często kupuję na all. I w sumie jestem dość zadowolona, ale staram się kupować u tych samych sprawdzonych już sprzedawców. Pokrywają się z tymi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=17337