Czuć powiew lata mimo mrozu za oknem
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Krzysiu już wszystko w porządku? Bardzo nas zmartwiłeś
Krzysiu na drugi rok będzie więcej do oglądania tylko zachodzę w głowę gdzie to wszystko posadzę bo zrobiłam wczoraj zamówienie na 500zł w sklepie do którego link podała mi Kogra. Dobrze że mam męża anioła i mi pomógł no i oczywiście nie mniał nic przeciwko temu. Bo on jest sponsorem zakupów ,ale mam dobrze bo jest akurat syn i on tez pytał czy nie chcę coś zamówić.Tak że zostało mi czekać do marca na przesyłkę
Genia
Krzysiu na drugi rok będzie więcej do oglądania tylko zachodzę w głowę gdzie to wszystko posadzę bo zrobiłam wczoraj zamówienie na 500zł w sklepie do którego link podała mi Kogra. Dobrze że mam męża anioła i mi pomógł no i oczywiście nie mniał nic przeciwko temu. Bo on jest sponsorem zakupów ,ale mam dobrze bo jest akurat syn i on tez pytał czy nie chcę coś zamówić.Tak że zostało mi czekać do marca na przesyłkę
Genia
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
A mnie czepiają sie, że duzo wydaję na rośliny
Jestem bardzo ciekawa, co kupiłaś!
Nooo.... Nie daj się prosić!
Jestem bardzo ciekawa, co kupiłaś!
Nooo.... Nie daj się prosić!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Tak, dla mnie zakupy za tyle pieniędzy też byłyby szaleństwem
Ale znalazłem w tym sklepie internetowym, który podała Grażyna mojego irysa luizjańskiego 'Black Gamecock'

Irysów japońskich też tam było sporo, ale mojego odmiany 'Jan sobie Hadey' tam nie było. Moje irysy i liliowce pochodzą z Czech, bo tam zamawia mój zaprzyjaźniony ogrodnik i wiele z tych odmian nie ma na rynku polskim.
Ale znalazłem w tym sklepie internetowym, który podała Grażyna mojego irysa luizjańskiego 'Black Gamecock'

Irysów japońskich też tam było sporo, ale mojego odmiany 'Jan sobie Hadey' tam nie było. Moje irysy i liliowce pochodzą z Czech, bo tam zamawia mój zaprzyjaźniony ogrodnik i wiele z tych odmian nie ma na rynku polskim.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jacku witaj to już nie mogę się doczekać aż przywieziesz mi te iryski bo ja ich na pewno nie mam .Japońskie mam 3 ale one są w tej ofercie. Dla mnie to też duży wydatek ale ja mogę zrezygnować z drogich kosmetyków z modnych ubiorów
byle tylko mieć moje ulubione kwiaty.Nie chciałam nawet prezentu na rocznicę ślubu zastrzegłam że te pieniądze mogą się przydać na wiosnę na zakupy kwiatów.Zobacz ja się cieszę i jeszcze jak się rozrosną to moi znajomi będą też mieli radość. Ja uwielbiam się dzielić kwiatami
Genia
byle tylko mieć moje ulubione kwiaty.Nie chciałam nawet prezentu na rocznicę ślubu zastrzegłam że te pieniądze mogą się przydać na wiosnę na zakupy kwiatów.Zobacz ja się cieszę i jeszcze jak się rozrosną to moi znajomi będą też mieli radość. Ja uwielbiam się dzielić kwiatami
Genia
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Geniu masz super męża.. mój by mi tak nie pozwolił
ale mam jeszcze czas, żeby go wychować
w końcu do 30 rocznicy ślubu jeszcze...27,5 roku

Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczymy Twoje zakupy w pełni rozkwitu - mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie rosło.
Sama robiłam małe zakupy w tej firmie w ubiegłym roku i jestem z nich zadowolona
Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczymy Twoje zakupy w pełni rozkwitu - mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie rosło.
Sama robiłam małe zakupy w tej firmie w ubiegłym roku i jestem z nich zadowolona
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Geniu mój M też nie potrafi mi odmawiać, jest tylko jeden wyjątek - roślinki
mam tylko nadzieję, że jak już nasze pobojowisko zacznie przypominac ogród to mu się odmieni
mam tylko nadzieję, że jak już nasze pobojowisko zacznie przypominac ogród to mu się odmieni
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
babi52

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Geniu szalejesz dziewczyno z zakupami.Ja zresztą tez. A co tam,to nasze jedyne szaleństwo w tym wieku
.Niech nasi mężowie cieszą że tylko takie. Ja w tym roku mam 35 rocznicę ślubu.
Nie wiem dokładnie gdzie jest to centrum w Bydgoszczy ale się dowiem bo właściciel jest moim klientem.Jak będę wiedzieć to Ci podam.Jeśli interesują Cię lilie to napisz podam Ci adres.
Kaśka
Kaśka