W cieniu brzóz
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
DANUSIU ,jak zwykle same śliczności pokazujesz.
Jeżówki ,zwłaszcza biała to rzadkość.Dbaj o nią i zbierz nasionka ,chyba nie tylko ja chciałabym się o nie pouśmiechać.Żurawkę białą też widzę pierwszy raz.Gdyby ci się za nadto rozrosła ,to wiesz ........................,że chętni się znajdą Liliowce też bajeczne ,zwłaszcza ten żółty .Widoczek ogólny z wiązówką śliczny . :P
 Liliowce też bajeczne ,zwłaszcza ten żółty .Widoczek ogólny z wiązówką śliczny . :P

Jeżówki ,zwłaszcza biała to rzadkość.Dbaj o nią i zbierz nasionka ,chyba nie tylko ja chciałabym się o nie pouśmiechać.Żurawkę białą też widzę pierwszy raz.Gdyby ci się za nadto rozrosła ,to wiesz ........................,że chętni się znajdą
 Liliowce też bajeczne ,zwłaszcza ten żółty .Widoczek ogólny z wiązówką śliczny . :P
 Liliowce też bajeczne ,zwłaszcza ten żółty .Widoczek ogólny z wiązówką śliczny . :P- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochanienka Danusiu, 
Ja w zeszłym roku kupiłam żurawki białe, aż 2 szt i płaciłam po 7,50/szt. Teraz czekam aż się troche rozrosną i będe rozsadzać. Uwielbiam konwalie, żurawki i pysznogłówki. U Ciebie Danusiu tak pięknie i tak wielka różnorodność kwiatów, że strach. Ja dostałam zawrotu głowy i choć jest środek dnia idę się

Ja w zeszłym roku kupiłam żurawki białe, aż 2 szt i płaciłam po 7,50/szt. Teraz czekam aż się troche rozrosną i będe rozsadzać. Uwielbiam konwalie, żurawki i pysznogłówki. U Ciebie Danusiu tak pięknie i tak wielka różnorodność kwiatów, że strach. Ja dostałam zawrotu głowy i choć jest środek dnia idę się

Adresy  do  moich  wątków 
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.

Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam się przywitać Danusiu. Również we Wrocławiu komary żywcem jedzą nawet w południe. Podobno mają pryskać, gdyż robi się niemożliwie. Dotąd na działce nie miałam wcale, albo pojedyncze, a ostatnio to był szok. We Wrocławiu znów burza i pada deszcz, ale ostatnio była taka spiekota, że nawet na działkę nie jechałam - 34 w cieniu. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

cudowna jest Danusiu.........
 cudowna jest Danusiu.........

Wasze miłe słowa dodają otuchy i chęci do pracy w ogrodzie, bo przyznam, że czasami normalnie mam już dość
  Wasze miłe słowa dodają otuchy i chęci do pracy w ogrodzie, bo przyznam, że czasami normalnie mam już dość 

- ja mam dwóch synów we Wrocławiu
 - ja mam dwóch synów we Wrocławiu 

Biała jeżówka, ale widzę że nie tylko jeden kwituszek będzie biały
 Biała jeżówka, ale widzę że nie tylko jeden kwituszek będzie biały  .
 .