Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.

Post »

Witaj Igor- ciesze sie ze mnie odwiedziles:-)) Tez zachwycam sie moim rh:-) pierwsze kwiaty:-)
Koniki.. to juz corcia chciala ale jej przetlumaczylam :-)) poki co zrozumiala:-)

Biedroneczko poszukam w twoim watku fotek- ale ten bialo rozowy brzmi- smakowicie;-)))

Kto ma ochote na jablecznik i bezy? rodzinka sie na ciasto rzucila- dawno nie pieklam przyznaje sie:-) wiec bardzo sie ucieszyli - lepiej sie spieszczie bo nic nie zostanie:-)
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam w Twoim wątku , każdy kto chce może mieć kawałeczek własnego raju małego lub wielkiego ;:3
Wystarczy chcieć ja Ty i pomalutku tworzyć swój ogród - choc nie ukrywam , że wolałbym słowo szybciej :;230
Bardzo mi się podobało kiedy przedstawiłaś swoja pierwszą malinkę na fotce , ja też pamiętam pierwsze owoce na swoich drzewach i krzewach , bardzo mnie cieszyły że wyrosły z moja pomocą . pozdrawiam i będę wpadał częściej Marek
arkandor
500p
500p
Od: 17 lip 2008, o 10:04

Post »

Witaj Agnieszko - miło popatrzeć jak opiekujesz się swoim małym ogródkiem. Bo tak naprawdę jest większą sztuką zajmować się malutkim ogródkiem, tak żeby ładnie wyglądał niż dużym i Tobie się to udaje ;:108. Problemem jest tylko to, że trzeba niestety powściągnąć zapędy do sadzenia coraz to nowych roślin :;230.

Pozdrawiam :wit
"Większą mądrość znajduje się w przyrodzie aniżeli w książkach"
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

arkandor pisze:Witaj Agnieszko - miło popatrzeć jak opiekujesz się swoim małym ogródkiem. Bo tak naprawdę jest większą sztuką zajmować się malutkim ogródkiem, tak żeby ładnie wyglądał niż dużym i Tobie się to udaje ;:108. Problemem jest tylko to, że trzeba niestety powściągnąć zapędy do sadzenia coraz to nowych roślin :;230.

Pozdrawiam :wit
..

O to to.. niestety.
Mam nadzieje ze kiedys dorobie sie swojego kawalka ziemi:-)))a wtedy.. hulaj dusza piekla nie ma!!!

U nas ciagle pada.. nic nie mozna porobic.. kurcze zaczyna mnie ta pogoda draznic. OK.. hosta wyglada bosko.. ale rh.. bidne ma kwiaty teraz. Czekam na piwonie.. a one na slonce. Czerwiec zawital.. a deszcz jak lal tak leje. Ostatni tydzien feri dzieci i co?.. siedzimy w domu. Mokre spacery z psem uprawiamy i tyle. Niech padac przestanie bo przez okno dojzalam kilka chwastow wylaniajacych sie spomiedzy mojej"bujnej" roslinnosci:-))
Zapowiadaja poprawe pogody od czwartku- pozyjemy - zobaczymy. Mam nadzieje ze u Was pogoda/zdrowie/ dopisuje.
Dobrej nocy- na mnie czas. Jutro kolezanka podrzuci mi swoja pocieche o 7:30 na przechowanie wiec trzeba bedzie wczesnym switem wstac :;230
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

KIlka fotek z mojego skrawka:-))) dlugo czekalam az kwiaty zaczna kwitnac. Lili będę miala tylko dwie- reszte zjadly slimaki:-(

patrzcie co po kwitnieniu zafundowal mi moj RH

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Moja nowa rozyczka- kupiona z jednym pakiem teraz ma dodatkowych 6:-)Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ihasia o matko !!!!! brakło mi monitora aby oglądnąć to pierwsze zdjęcie :;230

widzę , że na hostach również u was buszują pożeracze liści ;:223
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Markonix- przepraszam!!:-))) naprawde sie staralam- nie wiem dlaczego mi nie wyszlo:-( :roll:

Pozeraczy mam sporo.. wybieram je wybieram.. slimaxa tez podsypywalam i nic.. rano dzisiaj mialam dwa na szybie balkonowej.. pelzly sobie spokojnie- wstreciuchy jedne.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aga a co to za pnąca?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

LIsko nie mam pojecia:-( byla tu juz jak sie wprowadzilismy ale dlugo nie wkitla- tylko raz na samym poczatku, potem byly 3 kwiaty a teraz pelno ich:-))) moze ktos zna sie na rozach i rozpozna co to za odmiana?

Przez ten mundial mam mase kwiatow polamanych:-( dzieciaki na trawniku graja codziennie w noge( lacznie z moim mezem), niby staraja sie uwazac ale jednak miejsca za duzo na noge to tu nie ma. Dzięki temu co chwilke w wazonie mam swieze kwiaty:-) denerwowac sie nie denerwuje bo wole zeby graly w noge i fajnie sie bawily niz chodzily bez celu i sie nudzily.
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzwonki piękne , ja też mam jakieś posiane zeszłego roku , ale chyba nic z nich nie będzie , moja pnącą różę zatakował jakiś grzybowy mikrob , popryskałem i opadły kwiaty ;:223
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Od tych upalow to kwiaty wszystkie wygladaja jak zwiedle.. co z tego ze je wieczorem porzadnie podleje jak od rana znowu umieraja z pragnienia bidulki.. szybko przekwitaja mi te moje roze:-(

Markonix a czym pryskales?? szkoda rozyczek..mam nadzieje ze za rok nie bedzie Ci roza chorob lapala i odwdzieczy sie przepieknym kwitnieniem.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko strzelam .. sympatia? sprawdz....http://www.helpmefind.com/gardening/l.p ... 175&tab=36
porownaj ze swoja :)

a dzwonki .. kurcze skad masz takei snieznobiałe???? no skąd???
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

Agnieszko przyszłam się przywitać i nadrobić zaległości.Ta róża pnąca miodzio,reszta roślinek też.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Izus dzwonki mam od mojego tescia:-)) co roku jak jestemw polsce to wyjezdzam z kwiatami i cebulkami:-) miejsca na nic innego nie ma- kwiaty musza sie zmiescic!
Ten dzwonek niestety juz padl- dzieci mi go zlamaly, byl ponad tydzien w wazonie i juz go nie mam:-(
Roza.. hm byc moze to sympatia- te na zdjeciach z linku jakies takie bardziej blyszczace maja platki. Moja ma matowe bardziej. Tez juz przekwita. Wlasnie.. co ja mam teraz z nia robic? obrywac przekwitle kwiaty( laik jestem pomocy) obcinac to nie teraz chyba- tak?

Witaj Grazka:-)))))) milo Cie widziec!!!!
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga przekwitłe kwiaty obrywać .. bezwzględnie :)

taak jak na kazdej rózy :)
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”