Kwiatuszki Milki
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hmmmmm... psinka nie wygląda na Południowca, ale pewnie głosowałabym na Christiano Ronaldo - musiałabyś psiakowi tylko zacząć grzywkę żelować ;) Bo z polskiej reprezentacji to mi tylko Boazerio przychodzi do głowy
Ale w ogóle nie to miałam napisać... Milko, Twoja psineczka jest normalnie przecudna
Aż chce się wyściskać tę puchatą kuleczkę... Prawdziwe cudeńko na czterech łapkach.
A propos Waszej rozmowy - ja wiem, że nie powinno się nawozić ukorzenianej roślinki. Jej mini-korzonki są młodziutkie i bardzo słabe, więc nawóz może im zaszkodzić.
Ale w ogóle nie to miałam napisać... Milko, Twoja psineczka jest normalnie przecudna
A propos Waszej rozmowy - ja wiem, że nie powinno się nawozić ukorzenianej roślinki. Jej mini-korzonki są młodziutkie i bardzo słabe, więc nawóz może im zaszkodzić.
Milko witaj w klubie ja moją mamę też zaraziłam i moja też mi kupuje różne roślinki dzisiaj dostałam od niej 6 fiołków i bardzo się cieszę bo ten mój biedny listek jeszcze nic nie wypuścił.
Oczywiście sobie też kupuje kwiatki,ala ostatnio zakochała się w storczykach ma już cztery i mówi,że to nie koniec.

Pozdrawiam Beata