Widziałam u Grzegorza ta trytomę, ja mam sadzoneczki z nasion, ciekawe kiedy zakwitną

Jolu zasadzaj warzywka zasadzaj, nie ma to jak swoje
 A może chciałabyś sadzonki maliny owocującej jesienią??
 A może chciałabyś sadzonki maliny owocującej jesienią??Fryzura Magdy jeszcze ok, ale te kapcie są najlepsze

Wiolu najedz się owocami do woli

Skoro mowa już nie o Trójcy, to moze kwartet??
 :
 :"Kwartet jest najczęściej spotykanym zespołem wśród grup rockowych. Najczęściej są to:
* poszerzone o wokalistę trio rockowe , czyli - gitara, gitara basowa, perkusja i śpiew. Na przykład Led Zeppelin, The Who.
* kwartet rockandrollowy - gitara prowadząca, gitara rytmiczna, gitara basowa i perkusja. Jeden lub więcej instrumentalistów także śpiewa. Na przykład The Beatles.
* kwartet gitarowy - dwie gitary prowadzące, gitara basowa i perkusja. Przykładowo Wishbone Ash oraz wiele grup z gatunku heavy metal.
* kwartet rockowy - gitara, gitara basowa, instrumenty klawiszowe i perkusja. Jeden lub więcej instrumentalistów śpiewa. Przykład Pink Floyd" (za:http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwartet)
To co wybieramy??

Dzisiaj cały dzień zalatany, w międzyczasie zrobiłam interesujące zakupy, ale o tym jutro, kiedy przeniosę zdjęcia z aparatu, to się pochwalę. Jeszcze wypestkowane swoje śliwki na dżem.
To chociaż kilka tych zdjęcia:
Tytoń

Nemezja

Dzierotka

rolami jakoś się podzielimy ale wokal to myślę, że jednogłośnie Madzi oddamy ;)
 rolami jakoś się podzielimy ale wokal to myślę, że jednogłośnie Madzi oddamy ;) 

Miłego dnia
 Miłego dnia