Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
Jadziu trzeba się cieszyć że się ją ma
. Ja nie wiem czy dostanę pomimo przyginania do 67 roku życia - ...a miałam się na działkę wyprowadzić
i kupić wymarzonego owczarka niemieckiego dlugowlosego

Pozdrawiam. Ewa
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No cóż, w trakcie takiej długie zimy były ciągłe zakupy. Pogrążyło to nas a teraz taaaakie ceny będą żywności że dopiero będziemy się martwić.
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewciu ,Jadziu ,Madziu ,jednym słowem jesteśmy biedne ,jak myszy kościelne .Ewciu ,kupisz sobie mniejszego pieska ,po co Ci taki duży i drogi 
-
Pashmina2006

Ewciu ale owczarki długowłose są tak śliiiiiiczne.. że ciężko je zastąpić mniejszym pieskiem 
- ewa_rozalka
- 1000p

Może i tak ,ale ja i tak wolę koty 
-
Pashmina2006

Kotki też są super
Ja jestem psiara. Ostatnio byłam trzy dni bez psa. Myślałam że zgłupieję w domu. Nie kręcił mi się pod nogami ani nic..Jakoś tak smutno bez psa.
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
julianna pisze:Mnie też chwaściory bedą się śnić po nocach, ale jest tak mokro, że nie sposób pielić
Uff nie jestem sama
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuniu, u Ciebie pomimo deszczu świeci jak zwykle słonko, tyle pięknych kwiatuchów pokazujesz, że uśmiech sam wyłazi z ukrycia
Kotki też preferuję, są takie mięciutkie i kochane
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- pratellina
- 200p

- Od: 23 kwie 2012, o 19:49
- Kontakt:
Ewuniu bosko u ciebie brakuje słów .Jestem zachwycona Twoim ogrodem.

-
majka1971
- 500p

- Od: 31 sie 2012, o 14:07
Ewo ty chyba na innym biegunie mieszkasz,bo u Ciebie deszczu mało ,kwiaty cudnie rosną.
A u mnie po ulewach trochę mniej dzisiaj padało.Może już się wypogodzi i nadrobię plewienie.A i truskawki będą słodsze.
A u mnie po ulewach trochę mniej dzisiaj padało.Może już się wypogodzi i nadrobię plewienie.A i truskawki będą słodsze.
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewa_rozalka
- 1000p

MADZIU lubię psy ale koty uwielbiam .
ANIU zielsko jest nie do wypielenia ja pielę co dzień i nie nadążam .Mam wrażenie że im szybciej pielę tym szybciej rośnie .
MARYSIU ,ja Ci bardzo dziękuję za tyle milych słów i do tego jeszcze lubisz koty
Gosieńko ja się z tego bardzo cieszę ,to jest jak medal ,za pracę w ogrodzie
-- 5 cze 2013, o 21:45 --
MAJECZKO jakoś naprawdę los mnie oszczędził ,ale u mnie jest świetnie pod tym względem ,ale słonka więcej nam potrzeba

ANIU zielsko jest nie do wypielenia ja pielę co dzień i nie nadążam .Mam wrażenie że im szybciej pielę tym szybciej rośnie .
MARYSIU ,ja Ci bardzo dziękuję za tyle milych słów i do tego jeszcze lubisz koty
Gosieńko ja się z tego bardzo cieszę ,to jest jak medal ,za pracę w ogrodzie
-- 5 cze 2013, o 21:45 --
MAJECZKO jakoś naprawdę los mnie oszczędził ,ale u mnie jest świetnie pod tym względem ,ale słonka więcej nam potrzeba
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, znam to uczucie... Ja też byłam psiarą całe lata, ale odkąd po mojej babci zaopiekowałam się jej kotem, pokochałam i koty. Psa już nie mam ( nie wiem ile czasu wytrzymam ? już upłynęło z 10 lat jak mojej suni nie ma i ciągle za nią tęsknię, to był dobry i bardzo posłuszny psiak... )MID2006 pisze:Kotki też są superJa jestem psiara. Ostatnio byłam trzy dni bez psa. Myślałam że zgłupieję w domu. Nie kręcił mi się pod nogami ani nic..Jakoś tak smutno bez psa.
Co do kotów... ta po babci kotka - też jej już nie ma, była kochana. Obecnego znalazłam w lesie , serce zmiękło i znów mam kota
Kłopot tylko w wakacje, nie wiadomo co z nim zrobić. Przeważnie zabiearm ze sobą, ale ludzie nie lubią kotów i problem jest z nooclegiem. Szkoda, że koty mają taką opinię, zasługują sobie na miłość tak samo mocną, jak i psiaki.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- avalonne
- 500p

- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Ewo
, może by tak jaki urok na tę pogodę rzucić - żeby ten deszcz przestał kapać?
Ja już chcę słoneczka 
- ewa_rozalka
- 1000p

Asiu ja też nie wiem czemu koty mają złą opinię ,przecież to są miłe i wierne zwierzątka ,kochane i nie śmierdzą tak jak psy .Poza tym nie robią kupy gdzie popadnie ,tylko tu gdzie pańcia wygrabiła 
-- 5 cze 2013, o 22:34 --
Asiu ja też nie wiem czemu koty mają złą opinię ,przecież to są miłe i wierne zwierzątka ,kochane i nie śmierdzą tak jak psy .Poza tym nie robią kupy gdzie popadnie ,tylko tu gdzie pańcia wygrabiła
-- 5 cze 2013, o 22:36 --
Tak się zaperzyłam ,aż dwa razy wysłałam
Celinko wytrzymaj jeszcze trochę ,słonko już idzie

-- 5 cze 2013, o 22:34 --
-- 5 cze 2013, o 22:36 --
Tak się zaperzyłam ,aż dwa razy wysłałam
Celinko wytrzymaj jeszcze trochę ,słonko już idzie
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Masz rację Ewuniu ! Tak jest z kociakami. Mój nie jest kolankowym kotkiem, ale śmieszy mnie jak po całym domu za mną chodzi, a raczej towarzyszy mi - tak w bezpiecznej odległości. Idę do kuchni, on ze mną, idę do łazienki, on ze mną, wchodzę do córki do pokoju, on ze mną. Przyznam, że brakuje mi takiego przytulaska jakim była kicia, ale on też jest bardzo kochany i nie wyobrażam sobie żeby go nie było z Nami, mimo, że jest na dystans.
Ale ma też miejsca np. łóżeczko, gdzie leżymy sobie i oglądamy TV - wtedy wszystko jest jak być powinno
Ale ma też miejsca np. łóżeczko, gdzie leżymy sobie i oglądamy TV - wtedy wszystko jest jak być powinno
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3