Podglądam te wianki od tych przedświątecznych i tak mi szczęka opadła, że nawet się nie odzywałam , bo inni powiedzieli już wszystko o cudach tworzonych przez Agę
Ogródek AGNESS
- Norbitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aniu ... ja też tak uważam.
Podglądam te wianki od tych przedświątecznych i tak mi szczęka opadła, że nawet się nie odzywałam , bo inni powiedzieli już wszystko o cudach tworzonych przez Agę
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Agnieszko, jakie ty masz pomysły
Piękne wianki......na ścianie domu jeszcze nigdy nie widziałam, żeby wisiały
Cudnie to wyglada!
Miłego dnia .
Piękne wianki......na ścianie domu jeszcze nigdy nie widziałam, żeby wisiały
Miłego dnia .
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aga świetny pomysł z wiankami naścianie ...wart odgapienia
No i wianuszki jak zwykle urocze....Wiesz wczoraj sprzątałam u siebie i miałam podobny bajzelek jak pokazujesz na swoich fotkach... szkoda tylko, że nie wpadłam na taki pomysł jak Ty i nie uwieczniłam tego na fotkach...hihiihi w pełni lata będziesz miała fajne zdjęcia do do porównania z serii - jak było...jak jest...
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś ,żeby było ładniej to najpierw trzeba nabałaganić ,żeby można było odróżnić efekty
Szkoda ,ze do pracy mam tylko 2 ręce czyli moje
We dwójkę zawsze robota szybciej idzie
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W czasie gotowania obiadu przyozdabiałaś wianuszki???
dziewczyno!!! weż coś uspokajającego, bo się spalisz niedługo
chociaż skoro to lubisz....
no ale niedługo we śnie będziesz robiła, a to już jest niebezpieczne
możesz staremu oko wykole.., uszkodzić.
dziewczyno!!! weż coś uspokajającego, bo się spalisz niedługo
no ale niedługo we śnie będziesz robiła, a to już jest niebezpieczne
Pozdrawiam, Agata.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jula u mnie i dziś słonecznie i pięknie. Tak gorąco, że aż musiałam z ogródka uciekać, bo nie dałam rady pracować w upale
Ale pewnie i do mnie dotrze ochłodzenie, bo do mnie zawsze później wszystko przychodzi...
Ciekawe czy udało Ci się posadzić różyczki, zaraz pójdę co Ciebie na przeszpiegi
Jolu dziękuję
Wianuszki robię od zawsze , takie różne ozdóbki to moja pasja
Aniu dziękuję
Wszystkie takie jesteśmy , robótki palą nam się w łapkach
Beatko dziękuję za miłe słowa
Cieszę się bardzo, że zaglądasz i odezwałaś się
Reniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Wianki wiszą na ścianie od tarasu, sporo mam na nim wikliny, uwielbiam takie klimaty.
Tobie również miłego dnia
Jolu cieszę się, że pomysł z wianuszkami podoba Ci się
Takie fotki z przed i po świetnie wyglądają, fajnie sie porównuje po czasie efekty swojej pracy i działalności przyrody
Jadziu u mnie eM bardzo rzadko włącza się w prace ogrodowe..... kosi trawniczek i zawsze wywozi zielsko, które w dziwny sposób się mnoży i wiecznie są pełne taczki
Agatko ja tak już mam , że często robię kilka rzeczy równocześnie
W nocy też mi się zdarza pleść wianki.... ale nie w łóziu
Dziś zrobiłam sesję zdjęciową kwiatuszkom, ostatnio nie miałam czasu na robienie fotek, a już co nieco się pojawiło
Tulipanki Fashion.... jedne z moich ulubionych ...Wybaczcie, że tak dużo fotek, ale tak mi się podobają, że nie umiem wybrać

Ciemierniki coraz ładniejsze

Ciekawe czy udało Ci się posadzić różyczki, zaraz pójdę co Ciebie na przeszpiegi
Jolu dziękuję
Aniu dziękuję
Beatko dziękuję za miłe słowa
Reniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Tobie również miłego dnia
Jolu cieszę się, że pomysł z wianuszkami podoba Ci się
Takie fotki z przed i po świetnie wyglądają, fajnie sie porównuje po czasie efekty swojej pracy i działalności przyrody
Jadziu u mnie eM bardzo rzadko włącza się w prace ogrodowe..... kosi trawniczek i zawsze wywozi zielsko, które w dziwny sposób się mnoży i wiecznie są pełne taczki
Agatko ja tak już mam , że często robię kilka rzeczy równocześnie
Dziś zrobiłam sesję zdjęciową kwiatuszkom, ostatnio nie miałam czasu na robienie fotek, a już co nieco się pojawiło
Tulipanki Fashion.... jedne z moich ulubionych ...Wybaczcie, że tak dużo fotek, ale tak mi się podobają, że nie umiem wybrać

Ciemierniki coraz ładniejsze

- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Agniesiu, ależ cudownie kolorową wiosnę nam pokazałaś
U nas dzisiaj słonka brak, deszczyk pada... ale to dobrze, bo dobry czas na sadzenie roślin, a właśnie kilka posadziłam
U nas dzisiaj słonka brak, deszczyk pada... ale to dobrze, bo dobry czas na sadzenie roślin, a właśnie kilka posadziłam
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Tulipanki to chyba wszystkim podobają się.Wydawało mi się,że jesienią posadziłem sporo ale tak patrzę teraz,że coś mało a
botanicznych to w ogóle nie widzę.No i czas rozpocząć jesienne plany.
botanicznych to w ogóle nie widzę.No i czas rozpocząć jesienne plany.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Czas na ciemierniki teraz.
Też bardzo je lubię.
Tulipanki widzę też lubisz jak ja, szkoda że tak dużo ich padło poprzedniej zimy.
Ale fajnie, że mamy już na czym oko zawiesić w ogrodzie.
Też bardzo je lubię.
Tulipanki widzę też lubisz jak ja, szkoda że tak dużo ich padło poprzedniej zimy.
Ale fajnie, że mamy już na czym oko zawiesić w ogrodzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Aguś, tulipany urocze, ale tym razem to ciemierniki, zwłaszcza te ciemne, ujęły mnie za serce 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
ciemierniki faktycznie ładne
Ale tulipanki już ci kwitną ;
U mnie jeszcze nie
wiem,wiem,,,,,po prostu inna odmiana 
Ale tulipanki już ci kwitną ;
- Rewi
- 1000p

- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Tulipanki śliczne nie dziwie się, że nie mogłaś wybrać zdjęć 
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
O mnie za mnie zdjęć tulipanków i nie tylko mogło by być wiele więcej. Miło oglądać takie śliczności 
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Moje niektóre tulipanki wystawiaja pączusie, a ciemiernik chyba ma jakiegos pączusia
.Dziś zobaczyłam.To mój pierwszy, więc taka z deka zielona jestem
Twoje tulipanki sa piekne
Ale ciemierniki robią furorę 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu u mnie dziś był taki upał, że musiałam uciekać z ogródka, nie dałam rady pracować. Przydałby się i u mnie deszczyk, sucho jest bardzo..... jak nie zacznie padać, to jutro węża wyciągam i leję.....
Janku ja już przez 2 sezony nie dosadzałam żadnych cebulowych, poza liliami. Tej jesieni też koniecznie muszę posadzić sporo krokusów, troszkę tulipanów botanicznych i hiacyntów i trochę maluszków wczesnowiosennych , bo odczuwam niedobór tych kwiatów
Grażynko tulipanki właśnie dziś zakwitły.....powiem szczerze, że bardzo mnie zaskoczyły, wczoraj pączuszki wydawały się bardzo malutkie i sądziłam, że jeszcze z tydzień poczekam na kwiatuszki.... a tu taka miła niespodzianka
Ciemierniki coraz ładniej zakwitają, mam troszkę siewek, muszę je poprzenosić w różne miejsca w ogródku
Aguniu ciemierniki uwielbiam
Mam 9 dorosłych krzaczków, ale zawsze kwitną tylko 3....pozostałych nie widziałam kwiatuszków.....chyba muszę postraszyć je kompostem
Aniu to tulipanki Fashion, one są bardzo wczesne i jako jedyne u mnie kwitną..... u pozostałych nawet pąków jeszcze nie ma .... Jesienią muszę koniecznie dosadzić więcej botanicznych
Ewuniu no nie mogę nacieszyć się tymi tulipankami.... dziś dopiero zakwitły i są takie śliczne, że siedzę na huśtawce i aż się uśmiecham na ich widok
Aniu cieszę się bardzo, że oglądanie moich kwiatuszków sprawia Ci przyjemność
Mnóstwo kwiatów już ma pąki i teraz każdego dnia będzie więcej kolorków
Aniu bardzo jestem ciekawa jaki okaże się Twój ciemiernik, będę z niecierpliwością czekała aż zakwitnie
Janku ja już przez 2 sezony nie dosadzałam żadnych cebulowych, poza liliami. Tej jesieni też koniecznie muszę posadzić sporo krokusów, troszkę tulipanów botanicznych i hiacyntów i trochę maluszków wczesnowiosennych , bo odczuwam niedobór tych kwiatów
Grażynko tulipanki właśnie dziś zakwitły.....powiem szczerze, że bardzo mnie zaskoczyły, wczoraj pączuszki wydawały się bardzo malutkie i sądziłam, że jeszcze z tydzień poczekam na kwiatuszki.... a tu taka miła niespodzianka
Ciemierniki coraz ładniej zakwitają, mam troszkę siewek, muszę je poprzenosić w różne miejsca w ogródku
Aguniu ciemierniki uwielbiam
Aniu to tulipanki Fashion, one są bardzo wczesne i jako jedyne u mnie kwitną..... u pozostałych nawet pąków jeszcze nie ma .... Jesienią muszę koniecznie dosadzić więcej botanicznych
Ewuniu no nie mogę nacieszyć się tymi tulipankami.... dziś dopiero zakwitły i są takie śliczne, że siedzę na huśtawce i aż się uśmiecham na ich widok
Aniu cieszę się bardzo, że oglądanie moich kwiatuszków sprawia Ci przyjemność
Aniu bardzo jestem ciekawa jaki okaże się Twój ciemiernik, będę z niecierpliwością czekała aż zakwitnie