Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- anka93
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Też mam cały czas nadzieję, bo bardzo mi tego beakuje- no, ale cóż na razie przegrywa

- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Madziu bardzo ładny wierszyk napisałaś z okazji naszego święta ,
zeby się sprawdziło u mnie bielutko,dzionek słoneczny to i ubywa śniegu, w nocy mrozi to kwiatuszką nie zaszkodzi 
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MID2006 Witaj przeszłam się po Twojej posesji piękna działeczka, urocze miejsce woda ,las.Będę stałym gościem. 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Misiu u mnie zero słońca, ale na szczęście nie pada śnieg. Chociaż zapowiadali niezłą śnieżycę na dzisiaj. Zimno jednak jest. Szaro i nieprzyjemnie. Ale dla mnie najważniejsze jest że nie pada. Wierszyk niestety tylko skopiowałam
Anka93 piszesz że brakuje.. czyli masz jakieś już doświadczenia z podglądaniem nieba?
Jonatanko witam w swoich skromnych progach
Odwiedzaj mnie częściej . Od wiosny będę bardziej dokumentować moją zaciszną przyrodę 
Słuchajcie, już myślałam że uda mi się chociaż na chwilkę dzisiaj skoczyć na działkę. Od rana namawiałam mojego M na wyjazd żeby spróbować zawieźć donicę o której pisałam wyżej ( przyniósł ją kurier, okazała się taka wielka że zamiast ją zamówić prosto na działkę to ja mądra ją zamówiłam do domu) no i oczywiście nieee.. mamy czas. No ale po południu okazało się że śnieg nie pada. Mówię mu, mogliśmy ją zawieźć. No to chodźmy. No i poszedł składać siedzenia w moim małym autku. Oczywiście tak jak przewidziałam nie było możliwości żeby się zmieściła. I tak to teraz donica zostaje rozebrana na części pierwsze. W tygodniu każdą deseczkę sobie jeszcze raz pomaluję i zostanie złożona już na działce. Jejku chyba mam robaki bo nie mogę już usiedzieć! Ja chcę pracować! ( hehhehe oczywiście na działce)
Anka93 piszesz że brakuje.. czyli masz jakieś już doświadczenia z podglądaniem nieba?
Jonatanko witam w swoich skromnych progach
Słuchajcie, już myślałam że uda mi się chociaż na chwilkę dzisiaj skoczyć na działkę. Od rana namawiałam mojego M na wyjazd żeby spróbować zawieźć donicę o której pisałam wyżej ( przyniósł ją kurier, okazała się taka wielka że zamiast ją zamówić prosto na działkę to ja mądra ją zamówiłam do domu) no i oczywiście nieee.. mamy czas. No ale po południu okazało się że śnieg nie pada. Mówię mu, mogliśmy ją zawieźć. No to chodźmy. No i poszedł składać siedzenia w moim małym autku. Oczywiście tak jak przewidziałam nie było możliwości żeby się zmieściła. I tak to teraz donica zostaje rozebrana na części pierwsze. W tygodniu każdą deseczkę sobie jeszcze raz pomaluję i zostanie złożona już na działce. Jejku chyba mam robaki bo nie mogę już usiedzieć! Ja chcę pracować! ( hehhehe oczywiście na działce)
- anka93

- Od: 5 paź 2008, o 17:40
Lubię to , wciąga bardzo 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
MID2006 Witaj
Dzisiaj miałam dłuższą chwilkę i byłam na spacerze po Twojej działeczce:)
Ślicznie jest u Ciebie już sie nie moge doczekać co nowego będzie:)
Pozdrawiam.
Dzisiaj miałam dłuższą chwilkę i byłam na spacerze po Twojej działeczce:)
Ślicznie jest u Ciebie już sie nie moge doczekać co nowego będzie:)
Pozdrawiam.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, chyba My wszscy nie możemy się doczekać tej prawdziwej wiosny, być na działce, doglądać, sadzić i siać roślinki
A donice to kupiłaś wielgaśną !!
A donice to kupiłaś wielgaśną !!
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ja też latałam z aparatem po ogrodzie, bo też nie mogę usiedzieć na 4 literach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jonatanka

MID2006 wszyscy mamy robalki .Ja tez dzis zrobiłma obchód po ogrodzie i potem drobne zakupki wogrodniczym.Czekam na nowości u Ciebie 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Ze mnie dziś energia uleciała - wirus pochodzący od M. dopiął swego
Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i wraz z ociepleniem wypełznę do ogródka ze 100% siłami 
-
Pashmina2006

Sylwia oj tak ja też nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będzie pełnia wiosny i coś nowego zdołamy zrobić tam
Zapraszam częściej.
Asiu pokażę Wam tą donicę:D Jest tutaj już odkręcone kilka deseczek, dlatego nie wygląda tak ładnie jak powinna. Odmaluję ją jeszcze raz bo kiepsko to zrobił sprzedawca i jak zawiozę na działeczkę, posadzę co ma być posadzone to dopiero się pochwalę:D No a teraz taki fallstart

Dodam że na tym zdjęciu wydaje się mała:)
Grażynko
robaków nie widzę..ale mam wrażenie że są:D
i męczą mnie żeby jechać. Chociaż przez tą okropną pogodę nie mam po co.
Jonatanko hehe cieszę się że dopadły te robale nie tylko mnie
Co tam ciekawego nakupowałaś?
Milenko dużo zdrówka! Z dwojga złego, lepiej że teraz Cię dopadł niż później gdzie ( mam nadzieję) będzie superowa pogoda. Kuruj się kochana i zbieraj siły na akcję - ogród
Asiu pokażę Wam tą donicę:D Jest tutaj już odkręcone kilka deseczek, dlatego nie wygląda tak ładnie jak powinna. Odmaluję ją jeszcze raz bo kiepsko to zrobił sprzedawca i jak zawiozę na działeczkę, posadzę co ma być posadzone to dopiero się pochwalę:D No a teraz taki fallstart

Dodam że na tym zdjęciu wydaje się mała:)
Grażynko
robaków nie widzę..ale mam wrażenie że są:D
Jonatanko hehe cieszę się że dopadły te robale nie tylko mnie
Milenko dużo zdrówka! Z dwojga złego, lepiej że teraz Cię dopadł niż później gdzie ( mam nadzieję) będzie superowa pogoda. Kuruj się kochana i zbieraj siły na akcję - ogród
- jode22

- Od: 22 lut 2011, o 14:07
Świetna skrzynia. Dobrze, że ją pokazałaś, bo właśnie zastanawiałam się, jak skrzynka może nie mieścić się do samochodu 
- jonatanka

MID2006 Super skrzynia ,bardzo pomysłowa.Może na Pelargonie? 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Już sobie wyobrażam te kwiaty w niej
W tej górnej pewnie coś opadającego? Masz już pomysł, co w niej zamieszka?
-
Pashmina2006

Jolu Miała być docelowo rozkręcana cała. Ale została usunięta cała góra. "L" już powinno wejść. Lubie małe samochody. Ale przy posiadaniu działki często z nimi ciężko:D Chociaż rok temu jak już wspominałam przewiózł więcej niż myślałam:D
Jonatanko To byłby dobry pomysł. Pewnie bym skorzystała,ale zakupy dla niej już zrobione.
Milenko po bokach będą róże na pniu dwukolorowe. Bordowo białe. A zastanawiam się nad górą. Jeszcze to nie sprecyzowane do końca. Ale myślę o kuleczce cyprysika z takimi żółtymi końcówkami. Róże będą posypane kolorowymi zrębkami. Z racji tego, że donica będzie stała dość nie daleko od domu myślałam nad posianiem maciejki. Pachniało by mi ładnie:D
Jonatanko To byłby dobry pomysł. Pewnie bym skorzystała,ale zakupy dla niej już zrobione.
Milenko po bokach będą róże na pniu dwukolorowe. Bordowo białe. A zastanawiam się nad górą. Jeszcze to nie sprecyzowane do końca. Ale myślę o kuleczce cyprysika z takimi żółtymi końcówkami. Róże będą posypane kolorowymi zrębkami. Z racji tego, że donica będzie stała dość nie daleko od domu myślałam nad posianiem maciejki. Pachniało by mi ładnie:D