Możesz podpowiedzieć, gdzie można takie piękniści kupić w pełni kwitnienia i jak piszesz w dobrych cenach
  Możesz podpowiedzieć, gdzie można takie piękniści kupić w pełni kwitnienia i jak piszesz w dobrych cenach 

Monstera varie ma łanie wybarwione listki
 Monstera varie ma łanie wybarwione listki   
  Cena też bardzo przystępna
 Cena też bardzo przystępna  

No Kamila, ale cudeńka Trafiłaś i cena barrdzo kusząca
  No Kamila, ale cudeńka Trafiłaś i cena barrdzo kusząca  

niech pięknie rosną
  niech pięknie rosną 

Begonia sceptrum ukorzeniała się u mnie dość długo i trochę nawet podgniwała, musiałam ją troszkę skrócić ... Pierwotnie szczepka była większa ale cieszę się, że się w końcu udałoevluk pisze:Ja tu widzę koleżanko, że niebezpiecznie się zbliżasz w kierunku storczykozy
Śliczności posiadasz
A tak przy okazji: zazdraszczam ukorzenienia begonii sceptrum, u mnie nie ma jeszcze ani pół korzonka

Sliczne te storczyki trafilas. Niby takie ot, po prostu falki, ale kolorystycznie mniodzio. Wytworne.
  Sliczne te storczyki trafilas. Niby takie ot, po prostu falki, ale kolorystycznie mniodzio. Wytworne.
 W tej cenie sama bym się im nie oparła.
  W tej cenie sama bym się im nie oparła.   

Z resztą nie ma co się dziwić, za oknem szaro a tu takie kolorki
 Z resztą nie ma co się dziwić, za oknem szaro a tu takie kolorki    Pięknie wyglądają
  Pięknie wyglądają  

biały szczególnie mi się podoba, przez te ciemne plamki taki inny, ciekawy
 biały szczególnie mi się podoba, przez te ciemne plamki taki inny, ciekawy 
 Hoye, begonie, storczyki zauroczyły mnie!
  Hoye, begonie, storczyki zauroczyły mnie!